Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malka, nie nastawiam się niestety - w owu szykuje mi się wyjazd. Mam nadzieje, że działanie dzień przed też da jakieś szanse.. Plus próbuję podjąć decyzję o badaniu drożności jajowodów, to może być jakiś krok do przodu..
Rozumiem Cię, 30stka stuknie mi w listopadzie. Rok temu na Boże Narodzenie marzyło mi się, że 30stka będzie już w trójkę lub przynajmniej będę w dwupaku. Z płcią również nie mam preferencji, oby w końcu się udało i dzieciątko zdrowe było.zubii lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:malka, nie nastawiam się niestety - w owu szykuje mi się wyjazd. Mam nadzieje, że działanie dzień przed też da jakieś szanse.. Plus próbuję podjąć decyzję o badaniu drożności jajowodów, to może być jakiś krok do przodu..
Rozumiem Cię, 30stka stuknie mi w listopadzie. Rok temu na Boże Narodzenie marzyło mi się, że 30stka będzie już w trójkę lub przynajmniej będę w dwupaku. Z płcią również nie mam preferencji, oby w końcu się udało i dzieciątko zdrowe było.summer86 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
summer86 wrote:inna, to właśnie potrzebowałam przeczytać
summer86 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Summer plemniki żyją w kobiecie nawet 5 dni wiec przytulające sie na potegę przed wyjazdem hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka taki jest plan Chociaż u mnie słabo ze śluzem, więc i plemniki pewnie łatwego zadania nie mają. Wspieramy się żelem Conceive plus od ostatniego cyklu, plus mam nadzieję że w końcu wiesiołek i siemię lniane dadzą efekty, już trzy pełne cykle stosuję. Zaraz będę właśnie piła te gluty
Wojcinka, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Kuchcinka taki jest plan Chociaż u mnie słabo ze śluzem, więc i plemniki pewnie łatwego zadania nie mają. Wspieramy się żelem Conceive plus od ostatniego cyklu, plus mam nadzieję że w końcu wiesiołek i siemię lniane dadzą efekty, już trzy pełne cykle stosuję. Zaraz będę właśnie piła te gluty
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Spróbuj z conceive gel
Próbowaliśmy już w poprzednim cyklu, w tym też mam zamiar. Nie przeszkadza w seksie, więc co nam szkodzi.
W tym cyklu jeszcze doszedł Ovarin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 20:47
-
nick nieaktualny
-
Concive gel można dostać normalnie w aptece czy trzeba zamawiać przez internet?
-
My używamy zwykłego żelu na bazie wody, niby jednego z lepszych na rynku i niby nie ma żadnych substancji plemnikobojczych ale i tak sie boje ze moze szkodzić nasieniu
-
nick nieaktualnyWiecie co jest najbardziej w tym wszystkim wkurzające, ze pół życia bałam sie zajść w ciaze i nie wiadomo jak sie uważało a teraz człowiek wariuje zeby zajść :p chyba ktoś tam na gorze ma ze mnie niezły ubaw
Trzeba było szaleć wcześniej jak by była dzidzia to juz by była odchowana, najukochańsza i nerwy by były mniejsze teraz -
Kuchcinka wrote:Concive gel można dostać normalnie w aptece czy trzeba zamawiać przez internet?
Kuchcinka, masz u siebie aptekę Dbam o Zdrowię? Zamawiałam u nich w internetowej z opcją darmowej dostawy do apteki u mnie w mieście. Wyszło chyba ok. 55 zł za tubkę 75 ml. -
malka wrote:U mnie w tym miesiącu owu wypada mniej więcej w dniu wesela na którym będę świadkiem, więc pewnie będzie dużo alko, a zawsze po owu się stresuje wypić choćby jedno piwo. Ale pewnie to bezsensowna schizka.
Ja też tak robiłam ale to bez sensu bo i tak fasolce nie zaszkodzi. Także baw się dobrze i nie przejmuj :*
Tz od czwartku do poniedziałku ma urlop także przed wyprowadzka do rodziców będziemy mieli czas dla siebie