X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe testowanie :)
Odpowiedz

Październikowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Jak samopoczucie Kobitki?
    U mnie bez kawy nie da rady, pogoda taka, że spać się chce...

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, załapałam do pracy wiec cieszę sie, ze pracuje w terenie i nie muszę sie tłumaczyć :D poprostu dłużej popracuje. Pogoda mało obiecująca i juz sie boje o jesienną deprechę ale mam Was wiec dam radę :D

mycha89 lubi tę wiadomość

• Kat83 Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Wiecie co jest najbardziej w tym wszystkim wkurzające, ze pół życia bałam sie zajść w ciaze i nie wiadomo jak sie uważało a teraz człowiek wariuje zeby zajść :p chyba ktoś tam na gorze ma ze mnie niezły ubaw :)
    Trzeba było szaleć wcześniej jak by była dzidzia to juz by była odchowana, najukochańsza i nerwy by były mniejsze teraz

Agniecha, u mnie tak samo, choc my poszalelismy i mamy 13-latka. Pozniej zmienilismy kraj, zaczelismy od zera z malym dzieckiem i uwazalismy, zeby sobie nie utrudnic bardziej. A teraz 2 lata sie staramy i lipa :)

bulkaasia, damy rade, my, posuniete w latach ;) Ja mam za chwile 34.

bulkaasia lubi tę wiadomość

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek... tak sobie podczytałam. Ten conceive plus gel faktycznie coś pomaga/daje/nie szkodzi? Bo też mam ogólnie lekkie problemy ze śluzem... chyba. Ciężko mi to określić bo kiedy badam śluz "na sucho" to z reguły mam go niewiele i raczej cały czas w kategorii lepki/kremowy, ale z kolei kiedy się bawimy to robię ślimaczka. I nie wiem czy to się jakoś uzupełnia? Czy ten śluz wynikający z podniecenia jest "tym dobrym". Cholera... wiem że głupie pytania, ale nigdy się jakoś szczególnie nie badałam. A przynajmniej nie aż tak ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat83 wrote:
    Agniecha, u mnie tak samo, choc my poszalelismy i mamy 13-latka. Pozniej zmienilismy kraj, zaczelismy od zera z malym dzieckiem i uwazalismy, zeby sobie nie utrudnic bardziej. A teraz 2 lata sie staramy i lipa :)

bulkaasia, damy rade, my, posuniete w latach ;) Ja mam za chwile 34.

Kochana to i tak zazdroszczę :D chociaż jak ja bym miała 13latke to mogło by być dziwnie (mam 24 lata ;D) ale cudnie, że macie swoją perełkę <3

• zubii Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    Doberek... tak sobie podczytałam. Ten conceive plus gel faktycznie coś pomaga/daje/nie szkodzi? Bo też mam ogólnie lekkie problemy ze śluzem... chyba. Ciężko mi to określić bo kiedy badam śluz "na sucho" to z reguły mam go niewiele i raczej cały czas w kategorii lepki/kremowy, ale z kolei kiedy się bawimy to robię ślimaczka. I nie wiem czy to się jakoś uzupełnia? Czy ten śluz wynikający z podniecenia jest "tym dobrym". Cholera... wiem że głupie pytania, ale nigdy się jakoś szczególnie nie badałam. A przynajmniej nie aż tak ;)

Śluz z podniecenia to nie ten śluz. Jeżeli chcesz badać śluz to najlepiej codziennie obserwuj przez cały dzień i ja zawsze pobieram z okolic szyjki określam kolor konsystencję i rozciągliwość przy okazji badam szyjkę.

Ją pierwsze dziecko urodziłam przed 25 urodzinami teraz mam 27 i chcielibyśmy mieć trójkę ale raczej do 30 się nie wyrobie. Tz w tym roku kończy 30.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 10:09

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powyżej forum na pasku masz taka zakładkę jak BAZA WIEDZY tam w pytaniach i odpowiedziach masz dokładnie opisane i rozpoznać sluz płodny od nieplodnego, od spermy i od śluzu z podniecenia :)

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 córeczka z 2cs 💛
    2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    20/11 Beta - 470 🥹
    22/11 Beta - 1151 😍🥹
    19/12 - miś Haribo CRL 2,15 ♥️ 182bpm
    17/01 - prenatalne 🙏🤞

age.png

preg.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ mnie boli podbrzusze i mam plamienia, ehhh. Co tam się u mnie dzieje??? Hmmmm....

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • zubii Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulkaasia wrote:
    Ależ mnie boli podbrzusze i mam plamienia, ehhh. Co tam się u mnie dzieje??? Hmmmm....

Jesteś przed owulka więc to za pewne plamienie przed owulacyjne. Też tak miałam ponad 3 lata temu po 2 cyklach przeszlo. Ponoć może też tak być że masz wysokie tsh. Wtedy pojawiła się u mnie niedoczynność

bulkaasia lubi tę wiadomość

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zubi mam tak po raz pierwszy. Wyniki TSH robiłam niedawno i są w normie. Owulka powinna być za 2-3 dni :)

zubii lubi tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Chrumka Znajoma

Wysłany: 20 września 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 16:58

Cud :) rośnij Kruszynko <3
    16ud9jcgdo0f3zy6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć zapraszamy do Nas :) trzymam za Ciebie kciuki ;)

• Kat83 Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha, no fajnie, ze mamy, ale tak samo bysmy chcieli miec wiecej. Ja juz nawet nie pamietam za bardzo, jak to bylo z malym dzieckiem. Mialam 20 lat. Syn mnie wlasnie przerosl tego lata ;)

Chmurka witaj :)

Nie doczekam sie pazdziernika, pewnie nasikam wczesniej. 4 dpo i podbrzusze mnie kluje.

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Chrumka :) Już dopisuję :) Kobietki kochane - sprawdźcie czy terminy się zgadzają i czy wszystkie jesteście wpisane :)

Kat luzuj warkocze i poczekaj ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 15:52

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • mycha89 Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się dziś, w bardzo stresującym dla mnie dniu;( miałam kontrolę w skarbówce, ktoś życzliwy mnie zgłosił. Na szczęście jest ok,co nie zmienia faktu,że życzliwość tego PANA (podobno mężczyzna) mnie wytrąciła dziś z równowagi... Jakim trzeba być świnią zazdrosnym?!
    a dziś owu.. śłuz jest.. brzuch boli.. zobaczymy... od bzyku minęło 3 dni. w pierwszej ciąży miałam mega ból przed samiutkim okresem i krwawienie implantacyjne- leciutkie, w śluzie, nie jak okres. Czekam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 15:59

Marcel <3
    relg2n0asfzml2iz.png>

03.08.2017 <3
    w57vyx8d6u4jt6s0.png
  • mycha89 Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja własnie nie wiem keidy by nie zrobić falstartu... w pierwszej ciąży zrobiłam test 31dc (przy owu 14dc) i wyszły mocne 2 krechy. Na becie miałam już kilkatysięcy;) wpiszczie mnie na 4.10 proszę.. chyba,że poczuję,że coś jest na rzeczy to zrobię wcześniej. dam znać, na razie 4.10

emi2016 wrote:
    Zapraszam wszystkie dziewczyny, które zamierzają testować w październiku :) W pierwszym poście napiszcie kiedy zamierzacie testować (kiedy mamy trzymać kciuki) :)

01.10:
    *Gusik2901
    *Chrumka
    02.10:
    *Kat83
    06.10:
    *Rybuuu
    *Bulkaasia
    07.10:
    *Kuchcinka
    08.10:
    *Innamorata88
    09.10:
    *Ruda Paskuda
    10.10:
    *Toto
    12.10:
    *Zubii
    14.10:
    *Zieziulka
    15.10:
    *Agniechaaaa
    *Kika77
    16.10:
    *Malka

Czekamy na datę:
    Zwm
    Emi2016
    Nola
    MisiaZ88
    balladyna26
    mycha89

Marcel <3
    relg2n0asfzml2iz.png>

03.08.2017 <3
    w57vyx8d6u4jt6s0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi2016 wrote:
    Witaj Chrumka :) Już dopisuję :) Kobietki kochane - sprawdźcie czy terminy się zgadzają i czy wszystkie jesteście wpisane :)

Mnie prosze o wpisane strzelam tak na 19.10 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulkaasia wrote:
    Dzień dobry :)
    Jak samopoczucie Kobitki?
    U mnie bez kawy nie da rady, pogoda taka, że spać się chce...

U mnie to same nerwy w ostatnim czasie wiec samopoczucie do bani dzisiaj..nic sie nie chce..tylko isc spac :(

• summer86 Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi2016 wrote:

Emi jeszcze ja się zgłaszałam. Będę wdzięczna za wpisanie na 14.10.

A tak w ogóle witam Was dziewczyny. Ja dopieero po pracy mam możliwość popisać z Wami :) Łeb mi pęka, okres w pełni.. ugotuję mężowi zupę i idę chyba spać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 16:27

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie pochwale na obiad zrobiłam sobie dorsza :D trzeba wspierać organizm <3 moje testowanie na 100% sie przesunie @ dalek brak wizytę u gin 28.09 wiec pewnie wszystko przesunie sie... Wiec testowanie bedzie pod koniec października bede pewnie ostatnia :p ale dokładniej dam znac po wizycie u lekarza i wywołaniu @

‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ