Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Wiecie co jest najbardziej w tym wszystkim wkurzające, ze pół życia bałam sie zajść w ciaze i nie wiadomo jak sie uważało a teraz człowiek wariuje zeby zajść :p chyba ktoś tam na gorze ma ze mnie niezły ubaw
Trzeba było szaleć wcześniej jak by była dzidzia to juz by była odchowana, najukochańsza i nerwy by były mniejsze teraz
Agniecha, u mnie tak samo, choc my poszalelismy i mamy 13-latka. Pozniej zmienilismy kraj, zaczelismy od zera z malym dzieckiem i uwazalismy, zeby sobie nie utrudnic bardziej. A teraz 2 lata sie staramy i lipa
bulkaasia, damy rade, my, posuniete w latach Ja mam za chwile 34.
bulkaasia lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyDoberek... tak sobie podczytałam. Ten conceive plus gel faktycznie coś pomaga/daje/nie szkodzi? Bo też mam ogólnie lekkie problemy ze śluzem... chyba. Ciężko mi to określić bo kiedy badam śluz "na sucho" to z reguły mam go niewiele i raczej cały czas w kategorii lepki/kremowy, ale z kolei kiedy się bawimy to robię ślimaczka. I nie wiem czy to się jakoś uzupełnia? Czy ten śluz wynikający z podniecenia jest "tym dobrym". Cholera... wiem że głupie pytania, ale nigdy się jakoś szczególnie nie badałam. A przynajmniej nie aż tak
-
nick nieaktualnyKat83 wrote:Agniecha, u mnie tak samo, choc my poszalelismy i mamy 13-latka. Pozniej zmienilismy kraj, zaczelismy od zera z malym dzieckiem i uwazalismy, zeby sobie nie utrudnic bardziej. A teraz 2 lata sie staramy i lipa
bulkaasia, damy rade, my, posuniete w latach Ja mam za chwile 34.
Kochana to i tak zazdroszczę chociaż jak ja bym miała 13latke to mogło by być dziwnie (mam 24 lata ) ale cudnie, że macie swoją perełkę -
Ruda Paskuda wrote:Doberek... tak sobie podczytałam. Ten conceive plus gel faktycznie coś pomaga/daje/nie szkodzi? Bo też mam ogólnie lekkie problemy ze śluzem... chyba. Ciężko mi to określić bo kiedy badam śluz "na sucho" to z reguły mam go niewiele i raczej cały czas w kategorii lepki/kremowy, ale z kolei kiedy się bawimy to robię ślimaczka. I nie wiem czy to się jakoś uzupełnia? Czy ten śluz wynikający z podniecenia jest "tym dobrym". Cholera... wiem że głupie pytania, ale nigdy się jakoś szczególnie nie badałam. A przynajmniej nie aż tak
Śluz z podniecenia to nie ten śluz. Jeżeli chcesz badać śluz to najlepiej codziennie obserwuj przez cały dzień i ja zawsze pobieram z okolic szyjki określam kolor konsystencję i rozciągliwość przy okazji badam szyjkę.
Ją pierwsze dziecko urodziłam przed 25 urodzinami teraz mam 27 i chcielibyśmy mieć trójkę ale raczej do 30 się nie wyrobie. Tz w tym roku kończy 30.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 10:09
-
Powyżej forum na pasku masz taka zakładkę jak BAZA WIEDZY tam w pytaniach i odpowiedziach masz dokładnie opisane i rozpoznać sluz płodny od nieplodnego, od spermy i od śluzu z podniecenia
-
bulkaasia wrote:Ależ mnie boli podbrzusze i mam plamienia, ehhh. Co tam się u mnie dzieje??? Hmmmm....
Jesteś przed owulka więc to za pewne plamienie przed owulacyjne. Też tak miałam ponad 3 lata temu po 2 cyklach przeszlo. Ponoć może też tak być że masz wysokie tsh. Wtedy pojawiła się u mnie niedoczynnośćbulkaasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniecha, no fajnie, ze mamy, ale tak samo bysmy chcieli miec wiecej. Ja juz nawet nie pamietam za bardzo, jak to bylo z malym dzieckiem. Mialam 20 lat. Syn mnie wlasnie przerosl tego lata
Chmurka witaj
Nie doczekam sie pazdziernika, pewnie nasikam wczesniej. 4 dpo i podbrzusze mnie kluje.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
witam się dziś, w bardzo stresującym dla mnie dniu;( miałam kontrolę w skarbówce, ktoś życzliwy mnie zgłosił. Na szczęście jest ok,co nie zmienia faktu,że życzliwość tego PANA (podobno mężczyzna) mnie wytrąciła dziś z równowagi... Jakim trzeba być świnią zazdrosnym?!
a dziś owu.. śłuz jest.. brzuch boli.. zobaczymy... od bzyku minęło 3 dni. w pierwszej ciąży miałam mega ból przed samiutkim okresem i krwawienie implantacyjne- leciutkie, w śluzie, nie jak okres. Czekam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 15:59
-
ja własnie nie wiem keidy by nie zrobić falstartu... w pierwszej ciąży zrobiłam test 31dc (przy owu 14dc) i wyszły mocne 2 krechy. Na becie miałam już kilkatysięcy;) wpiszczie mnie na 4.10 proszę.. chyba,że poczuję,że coś jest na rzeczy to zrobię wcześniej. dam znać, na razie 4.10
emi2016 wrote:Zapraszam wszystkie dziewczyny, które zamierzają testować w październiku W pierwszym poście napiszcie kiedy zamierzacie testować (kiedy mamy trzymać kciuki)
01.10:
*Gusik2901
*Chrumka
02.10:
*Kat83
06.10:
*Rybuuu
*Bulkaasia
07.10:
*Kuchcinka
08.10:
*Innamorata88
09.10:
*Ruda Paskuda
10.10:
*Toto
12.10:
*Zubii
14.10:
*Zieziulka
15.10:
*Agniechaaaa
*Kika77
16.10:
*Malka
Czekamy na datę:
Zwm
Emi2016
Nola
MisiaZ88
balladyna26
mycha89 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emi2016 wrote:Witaj Chrumka Już dopisuję Kobietki kochane - sprawdźcie czy terminy się zgadzają i czy wszystkie jesteście wpisane
Kat luzuj warkocze i poczekaj
Emi jeszcze ja się zgłaszałam. Będę wdzięczna za wpisanie na 14.10.
A tak w ogóle witam Was dziewczyny. Ja dopieero po pracy mam możliwość popisać z Wami Łeb mi pęka, okres w pełni.. ugotuję mężowi zupę i idę chyba spać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 16:27
-
nick nieaktualnyA ja sie pochwale na obiad zrobiłam sobie dorsza trzeba wspierać organizm moje testowanie na 100% sie przesunie @ dalek brak wizytę u gin 28.09 wiec pewnie wszystko przesunie sie... Wiec testowanie bedzie pod koniec października bede pewnie ostatnia :p ale dokładniej dam znac po wizycie u lekarza i wywołaniu @