PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny jestem tu nowa ale jakiś czas obserwuje Wasze rozmowy .
Mam problem. Ostatnio nachodzą mnie myśli że może to juz czas na dzidziusia
Z partnerem jeszcze nie rozmawiałam na ten temat.
Ale nie o to chodzi. Cykle mam 34-35 dniowe . Aktualnie jestem w 24 dniu cyklu.Jest to moj 3 cykl
Od ostawienia tabletek Yasmin. Śluz wystepuje normalnie jak zwykle,
Ale w tym miesiącu dopiero zaczęlam sie dokładniej przyglądać.
Podczas stosunku nigdy się nie zabezpieczamy ale nigdy nie kończy we mnie. Raz ostatnio sie zdarzylo ale nie do konca. Przez ostatnie dni jestem bardzo senna , drzemię popołudniami nawet po przespanej całej nocy ,
W pracy też zdarza mi sie przymknąć oko.W dodatku mam mega wzdęcia , czuje się jak wielka klucha, pobolewa mnie jajnik ( lewy ) a do miesiączki pozostało jeszcze 11 dni ( 13 grudnia ma nadejść ) zazwyczaj brzuch przed miesiaczką zaczyna mnie boleć1 dzien przed i czuje ze nadejdzie.Moim zdaniem to za wczesnie na objawy miesiączki. Czy jest mozliwe ze zaszlam w ciaze? Dodam ze ostatnio jestem lakoma na slodycze ktorych nigdy nie jem . W zeszlym tyg w czwartek robilam test wynik negatywny .
Prosze o odpowiedz pozdrawiam -
Hej:)
Czekam jeszcze na testowanie ale zauwazylam od czwartku mnie trzyma takie cos jak swedzenie warg sromowych
Sa troche zaczerwienione ale sa momenty ze moglabym sie zadrapac:/
Czytalam ze takie cos moze wystapic we wczesnej ciazy organizm bardziej wrazliwy czy jakos tak ;?
Moze ktoras z was takie cos miala?Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Uważam że każda najmniejsza zmiana jest przez nas w ten sposób definiowana,
Normalna rzecz. Ale najlepiej to chyba się nie obserwować tak nagannie bo człowiek się jeszcze bardziej nakręca.. Po za tym w momm przypadku wydaje sie ze ciaza ma nikle szanse ponieważ moj partner nigdy nie konczy we mnie , chyba ze moglaby byc to sprawka prejakulatu czy jakos tak ( nie wiem czy dobrze napisalam ), jakies 10 lat temu wycięto mu zylaki z jąder wiec nie wiem czy to ma wplyw na plodnosc?
Matleena trzymam kciuki aby to jednak bylo toWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 10:37
-
Matleena oby się udało! Za 5 dni testujesz? serduszkujemy się bez zabezpieczeń , ale nigdy we mnie nie kończy , ostatnio się zdarzyło i to nie wiem czy przypadkiem nie w dni płodne.Chociaż u mnie ciężko tak naprawde wyliczyć bo miesiączki dostaje różnie.Najbardziej mnie dziwi ta senność bo bez popołudniowej drzemki sie nie obejdzie.A ostatnio spałam całą noc , o 12 w południe nie mogłam sie wrecz z łóżka podnieść bylo mi mega ciężko nigdy tak nie miałam.Zobaczymy 13 ma nadejść zołza, nie będzie to przetestuje.
Meegi gratulacje ! -
nick nieaktualny