PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karola33 wrote:U mnie 32dc, 15dpo I nadal wysoka temperatura.piersi jak balony, dol plecow bardzo mnie boli I ciagle mam bole miesiaczkowe I to dosc silne. No ale nie nakrecam sie.Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Karola nie powiedziane Dzisiaj rozmawiałam z moją koleżanką, zaczyna 4 miesiąc I mówiła że tak właśnie miała, czuła się jakby okres miała dostać na początku i co chwile biegała do łazienki sprawdzać czy nie dostała Identyczny ból jak okresowy. Więc jutro rano okresu nie bedzie i robisz teścik razem ze mną !Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
Nie kieruj się temperaturą wieczorną w tym wypadku, spokojnie czekaj do jutra rana i sprawdź tą poranną temperature Więc jeszcze jest szansa, bo jeszcze @ nie ma Jeśli z rana bedzie nadal wysoka, to jutro testuj :-*
skabarka lubi tę wiadomość
Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
No wiec tak to u mnie dzis wyglada. 33dc, 16 dni podwyzszonej temperatury. Bol brzucha jak Na @, moze nawet bardziej Boli. Ciagle mi goraco I mam uczucie jakbym @ dostala, bo ciagle jakos tak mokro. Bola mnie sutki I piersi z boku. Nie wiem... Moze problemy z hormonami. W dodatku ciagle mi goraco.