PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamelia wrote:udało się jestem w ciąży !!!! beta 27,1
Dziewczyny dostała wyniki progesteronu z 3d fl i wynik jest 14,6 a norma dla 7 dni po owulacji jest 10-20. Czy to faktycznie jest zły wynik ? Lekarzyna powiedział że nie jest ani zły ani dobry taki sobie. Sama nie wiem co myślec no i że owulacja nie była jakaś super. Cholera jasna już sama nie wiem nic -
Nelly1507 wrote:Aaaa )
Zadowolona jestem tylko dal;eko mamy do kliniki badania nasienia , bo jestem z małej mieścinki a do katowic musimy jechać , żeby mąż oddał nasienie. A się biedny stresuje ;p
Mam pić Inofolik - bardzo chwalą dziewczyny do tego witaminki i zobaczymy
w środę idę na badanie z krwi i sie okaże co i jak
ale jestem dobrej myśli w tym cyklu muzi sie udać !! -
karola_aa wrote:Gratuluję to teraz nas pozarażaj
Dziewczyny dostała wyniki progesteronu z 3d fl i wynik jest 14,6 a norma dla 7 dni po owulacji jest 10-20. Czy to faktycznie jest zły wynik ? Lekarzyna powiedział że nie jest ani zły ani dobry taki sobie. Sama nie wiem co myślec no i że owulacja nie była jakaś super. Cholera jasna już sama nie wiem nic -
Asha wrote:No jak jest zle jak norma jest 10-20 a ty masz 14? Dobrze bedzie, wszystko jest w normie, jakbys miala7 to by trzeba sie martwic ale 14, zacznij sie bzykac ale martwic
-
karola_aa wrote:Wg mnie jest ok bo to 3dpo ale mój lekarzyna powiedział że słabo także można już wiedzieć że ciąży nie ma bo progesteron jest niski jak na po zapłodnieniu
-
Asha wrote:Nie powiedzial, ze slabo przeciez...jakby bylo slabo to by ci dal prochy...przestan sie zamartwiac i tojuz!!! Bo przeloze przez kolano zaraz !!!
A jak u Ciebie z tym bólem brzucha? Doszły inne objawy ? -
Kochana ja tez nie zachodze wiec nie wszyscy i to juz 3 lata...wiem ze masz dola teraz, ale uda ci sie zobaczysz ... Wzielam magnez i mi przeszlo ,dzisiaj mnie jajnik boli prawy ten od owulki, cysie trohe ale nic ponad norme tylko tyle, ze troche wczesnie a tak poza tym to nic...mus jest czekac...nic nie poradze tak jak ty...szanse sa gowniane biorac pod uwage okres jaki sie staram
-
Chodzi o to że wszystkie z mojego otoczenia. Jak gdyby nigdy nic chcą i mają ciążę
Mam dola i to cholernego ale muszę się otrząsnąć
Najważniejsze że ból Ci przeszedł a teraz trzeba wierzyć że jajnik to dlatego że dzidzia się mościWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 09:49
-
karola_aa wrote:Chodzi o to że wszystkie z mojego otoczenia. Jak gdyby nigdy nic chcą i mają ciążę
Mam dola i to cholernego ale muszę się otrząsnąć
Najważniejsze że ból Ci przeszedł a teraz trzeba wierzyć że jajnik to dlatego że dzidzia się mości -
nick nieaktualnyTeż tak mam... wszystkie co mijam na ulicy to albo z brzuszkami , albo już z wózkami.. a człowiek stara się i stara i nic. A najgorsze jak takie siksy co raz pójdą na imprezę zachodzą ;/ a człowiek robi co może po lekarzach , bada się , bierze witaminy, chucha , dmucha i nic ;/
No ale ... na nas też przyjdzie pora wierze w to z całego serca
Ja szukam teraz dla męża najbliższego laboratorium , gdzie dowiezie nasienie , a nie będzie musiał tam go produkować ;p bo mi się bidok zestresuje i dupa będzie )
a tak pomogę mu w domu , w auto i heja do godziny czasu można a my mamy z 30 minut do najbliższego labka
może się udaAsha lubi tę wiadomość
-
Nelly1507 wrote:Też tak mam... wszystkie co mijam na ulicy to albo z brzuszkami , albo już z wózkami.. a człowiek stara się i stara i nic. A najgorsze jak takie siksy co raz pójdą na imprezę zachodzą ;/ a człowiek robi co może po lekarzach , bada się , bierze witaminy, chucha , dmucha i nic ;/
No ale ... na nas też przyjdzie pora wierze w to z całego serca
Ja szukam teraz dla męża najbliższego laboratorium , gdzie dowiezie nasienie , a nie będzie musiał tam go produkować ;p bo mi się bidok zestresuje i dupa będzie )
a tak pomogę mu w domu , w auto i heja do godziny czasu można a my mamy z 30 minut do najbliższego labka
może się uda -
nick nieaktualny
-
Nelly1507 wrote:jednak dupa.. trzeba na miejscu oddać tego się bałam... Myślę jeszcze o Klinice InviMed... ale tam trzeba w tym pokoju oddać... wiem , że to dla mojego męża mega krępujące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 17:27
-
Asha wrote:No to mu chyba nic nie bedzie jak ty mozesz nogi rozkladac 3 razy w miesiacy przy obcym facecie to onnie moze raz pojechac no bez przesady
-
karola_aa wrote:Zalezy też z jakiego powodu nie chcecie żeby tam szedł, bo u nas no jest zupełnie inny powód nie "odwiedzania" tego pokoju. Tylko mamy zasade dowozu i zrobienia tego razem a nie mąż z "paniami z gazetek".
-
Może :p ale on chce żebym z nim była
A u mnie nadal brak objawów
Tyle co wczoraj wieczorem bolał mnie chyba prawy jajnik i promieniował trochę do nogi nic po za tym -
karola_aa wrote:Może :p ale on chce żebym z nim była
A u mnie nadal brak objawów
Tyle co wczoraj wieczorem bolał mnie chyba prawy jajnik i promieniował trochę do nogi nic po za tym