PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
W ustach, nie wiem jak to dowcipnie jest bo mój termometr jak pika tzn że dopiero zaczyna mierzyć prawidłową temp i od pikania jeszcze z 4 minuty mierzy a nie zapamiętuje mi temp więc muszę lekko patrzeć jedym okiem czy rośnie jeszcze czy już nie.
Lece obiad przygotować bo mężuś pracę kończy a potem na basen
Miłego wieczoru !) -
Asha wrote:No ja zazwyczj wstaje o 5 czase za 5 wiec jest zazwyczaj tak samo i to bez budzikow zadnych
Melevis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja kolejny dzień mdłości, bóle podbrzusza i krzyza.....i tkliwe piersi....wszystkie te objawy (oprócz mdłości) mam zawsze przed @, wiec nie chce sie nakręcać.....dziś 25dc, jutro robie rano test pepino 10mIU, myślicie ze jeśli coś jest to wyjdzie? (cykle mam 27-28dni).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:55
-
Kamelia wrote:dziewczyny test ciążowy odczytany mniej więcej ok 7 minut po jest wiarygodny ( na opakowaniu pisze 3-5 minut)???????
Kamelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Jak jest rozowa kreska druga to nie ma znaczenia po jakim czasie, bo test moze hormon naciagnac troche pozniej, ale gdyby nie bylo hormonu to nie ma szans zeby sie zrobila rozowa...gratuluje
jest widoczny jasny róż, kreska jet blada ale nie tak że trzeba się przygladac, za 20 minut wyniki bety się okaze -
nick nieaktualnyAaaa )
Zadowolona jestem tylko dal;eko mamy do kliniki badania nasienia , bo jestem z małej mieścinki a do katowic musimy jechać , żeby mąż oddał nasienie. A się biedny stresuje ;p
Mam pić Inofolik - bardzo chwalą dziewczyny do tego witaminki i zobaczymy
w środę idę na badanie z krwi i sie okaże co i jak
ale jestem dobrej myśli w tym cyklu muzi sie udać !!