PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zagubiona apap możesz spokojnie brać, ostatnio sama brałam jak myślałam, że jestem w ciąży. Lekarka mi właśnie apap zaleciła przeciwgorączkowo w anginie. Kiedy testujesz albo robisz betę?
Audobrandessa ja właśnie ostatnio też mam dziwnie z tym śluzem. Płodnego nie widziałam wcale, nic, zero. 13-15 dc bóle jajników, cykl 30 dniowy. Dzisiaj zaczynam nowy. Zastanawiam się czy owulacja w ogóle była, skoro sluzu brak, a bóle jajników jednak były...
Karola to chyba taka senna pora roku. Ja to zasypiam wszędzie, czy się wyśpię czy nie. Bierzesz jakieś witaminy? Karola mi gin powiedziała, że kujące jajniki to objaw zbliżającej się owulki, także zacznij tulić męża.
wannahaveababy poczekaj z testem do terminu @, a może jeden dzień dłużej. Te kilka dni wytrzymasz.
Kamilka23 mi w zeszłym cyklu okres spóźnił się 10 dni, miałam 40 dc. Myślę, że to psychika działała plus do tego angina. Dwa testy robiłam i każdy negatywny, a ja ciągle myślałam, że jednak i objawy widziałam... Może spróbuj zrobić betę z krwi...
Dziewczyny powiedzcie mi, jakie wybrać testy owulacyjne i czy je się robi codziennie czy co dwa dni? Chciałabym spróbować, a nie wiem jak się do tego zabrać..
Czy wiecie jak to wygląda z L4 w ciąży? Ja muszę dźwigać, i poszłabym od razu, ale czy jak to będzie np. 7 tydzień nie mogą mnie zwolnić? Słyszałam, że ochrona jest dopiero po 3 miesiącu i się przeraziłam...
-
nick nieaktualnyMia13 ja w pierwszej ciazy poszłam na L4 jak tylko sie dowiedziałam to był przełom 5-6 tc i na zwolnieniu byłam do samego końca potem macierzyński urlop i 3 lata wychowawczego który wąsnie mi sie kończy w styczniu mama wraca do pracy niestety no chyba że zdaży się cud no właśnie jajniki kuja mnie już od kulki dni a przytulankiem meczę męża tak co 2 dzień niby dni płodne wypadaja mi od jutra do końca tyg zobaczymy oj mezus bedzie miał przegwizdane
Zagubiona mi tez dawł maz nadzieje i sasiadka moja przyjaciółka teraz powiedziałam sobie że nikomu nic teraz nie bede mówić o objawach i zobaczymy jak to bedzie jak zobaczę chociaz cień cienia na teście z 2 kreskami natychmiast jade na betę a potem do lekarza mam nadzieję że się uda -
nick nieaktualnyMia 13 od miesiąca biore Wta miner prenatal i jutro ide do lekarza rodzinnego niech mi da skierowanie na badanie krwi takie ogólne bo jz nie wiem co jest grane co jakis czas kręci mi sie w głowie ciagle chodze siku a przeziebiona nie jestem zobaczymy jak wyjda badania
-
Karola a może masz zapalenie dróg moczowych? Ja tak miałam i jak poszłam do lekarza to pierwsze pytanie to czy mogę mieć problemy z pęcherzem i okazało się że złe wyniki moczu miałam.
Mia testuje we wtorek o ile @ nie przyjdzie jak narazie cisza niby 14 dpo a @ brak i ciszaNadzieja umiera ostatnia! -
nick nieaktualnyale nic mnie nie szczypi nie boli nie piecze i jest tak że jeden dzień latam co chwile a na 2 juz nie i tak w kratke cholera wie co to może być zobaczymy jutro i we wtore jak bedą wyniki nie chce mi sie isc ale sasiadka mi żyć nie da sama mnie tam zawiezie jak nie pójde
-
nick nieaktualnywitajcie nie szłam do lekarza bo moja lekarka ma tydzień wolnego i pójdę w przyszły poniedziałek a do innego lekarza nie chce iśc bo zadaję 1000 pytań po co mi skierowanie na takie badanie masakra no nic przepekam i pójde za tydzień u mnie bez zmian dziś w miare nawet jajniki za bardzo nie bola śluz biały lepki ale za to zaczęły mniedzis boleć cycki cholera wie czemu czy na owu tez cycki bolą ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zagubiona trzymam mocno kciuki za dwie kreseczki. Jestem dobrej myśli
Karola ja tez mam w tym miesiacu jakoś dziwnie śluz powiedzialabym ze wyglada jak przy płodnych szyjka wysoko miekka testy ovu negatywne i ja tez jestem w 99% pewna ze jeszcze płodnych nie mam a objawy jak by na to wskazują. Tobie to radzę isc w ogóle do lekarza bo może jakaś infekcja cie bierze a to niestety nie sprzyja owulacji
-
Melduję iż dnia dzisiejszego robiąc test ciążowy zobaczyłam II kreseczki
Teraz czekam na wynik bety, w piątek mam wizytę u lekarza. Nie zaznaczam nigdzie ciąży bo boję się, że może coś być nie tak...
więc moje objawy (wszystkie możliwe w ciąży) są ciążowemadziara0080, kamika23, madziaw88, MamaFilipka lubią tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia! -
Zagubiona... wrote:Melduję iż dnia dzisiejszego robiąc test ciążowy zobaczyłam II kreseczki
Teraz czekam na wynik bety, w piątek mam wizytę u lekarza. Nie zaznaczam nigdzie ciąży bo boję się, że może coś być nie tak...
więc moje objawy (wszystkie możliwe w ciąży) są ciążowe
Gratulacje Zagubiona :* Wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka
Mnie od 19 dc bolał brzuch jak na okres, dzisiaj 29 dc, niestety boli trochę mocniej więc chyba i w tym miesiącu nic z tego. Okres pewnie przyjdzie za 3 dni. Tak czy siak dla Ciebie jeszcze raz serdeczne gratulacje :*Staramy się o dwie krechy od maja 2015r
październik 2015r. badanie nasienia - bez zastrzeżeń
grudzień 2015r. TSH, FT3, FT4 - bez zastrzeżeń
styczeń 2016r. HSG - jajowody drożne
styczeń 2017r.- laparoskopia - usunięcie ognisk endometriozy
AMH - 5,06
kwiecień, maj IUI
czerwiec Lametta 1x1