PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
sskorka24 wrote:Kasia1407 nie dostalam @ byłam w poniedziełek u gina i mam brać do soboty luteine i po odstawieniu ma się niby pojawić. Mam nadzieję że przyjdzie. Pierwszy raz tak modle się o @. Zgubiona może jakaś fasoleczka kiełkuje?)
SurfGirl lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia! -
Wiem, że na takie objawy (jestem w 8 DPO) jest zdecydowanie za wcześnie, ale normalnie cycki bolą mnie tak, że mam wrażenie, że wybuchną, dzisiaj zajadałam się pomidorem z cebulą, a cebuli nie cierpię, no i w gardle mam taką gulę, jakby mi się "podnosiło"... Ja już sobie to wszystko wmawiam z tego pragnienia posiadania fasolki...
-
Zagubiona jakie ty masz zdolności manualne Super Święta tuż tuż I nasze teściki pozytywne też nadciągają
Sskorka ja też miałam tak często jakieś dwa latka temu, że co chwila musiałam brać luteine na wywołanie albo duphaston. Ale niedługo dostaniesz i płodne będziemy miały w podobnym momencie
A po za tym zagubiona zachowujesz się podobnie jak ja boję się robić test ciążowy ponieważ nie chce rozczarowania. Ale jak bym miała takie objawy jak ty to raczej chyba bym nie wytrzymała Weź nas nie trzymaj tak długo w niepewności
-
Basik wrote:Wiem, że na takie objawy (jestem w 8 DPO) jest zdecydowanie za wcześnie, ale normalnie cycki bolą mnie tak, że mam wrażenie, że wybuchną, dzisiaj zajadałam się pomidorem z cebulą, a cebuli nie cierpię, no i w gardle mam taką gulę, jakby mi się "podnosiło"... Ja już sobie to wszystko wmawiam z tego pragnienia posiadania fasolki...
Ja w poprzednim cyklu miałam też bardzo dużo objawów ciążowych a to niestety okazało się że to objawy na @. Ale mam nadzieje że u ciebie jest inaczej.
No niestety za bardzo byśmy chciały mieć tą fasoleczkę w brzuszku i doszukujemy się wszelkich objawów i symptomów ale moim zdaniem same dużo sobie ich wmawiamy. Ale żeby u nas kiedyś te objawy wszelkie rzeczywiście okazały ciąże. Moja psiapsióła jak się starała to też co miesiąc wszystkiego się dopatrywała testy ciążowe robiła zaraz po ovu i zanim doszło do @ to z 3 testy jak nic robiła a w ty miesiącu co zaszła nie miała praktycznie żadnych objawów oprócz tego że miała dużo śluzu i testów też nie robiła ponieważ była przekonana że nie zaszła a tu bach w ciąży jest -
nick nieaktualnycześć dziewczyny u mnie bez zmian jest 9 dc a robie sie już mega senna cholera wie dlaczego jeszcze 2 dni temu mogłam siedzieć i siedzieć a dzis już spałam na siedząco może to pogoda już se nie moge doczekać soboty i przyszłego tyg gdzie zaczniemy staranka na maksa oby się udało
-
Zagubiona weź sobie apap bo można podobno brać w ciąży (jak coś) no i po za tym kąpiel w chłodnej wodzie.
Karola nie martw się ja te pogody też tak przechodzę. Z bólem głowy i sennością. -
U mnie też przyszła @ i drugi cykl starań przede mną i mam płodne zaraz po mikołajkach No i testowanie w Wigilię
Nie wiem czy to aż tak fajnie, może zaplanuję sobie betę przed, żebym nie siedziała zła (odpukać) z rodzinką...Buziaki i miłego starania się :* -
nick nieaktualnyJa nawet nie wiem kiedy testowac. Mialam bóle jajnika w 16 i 17 dniu cyklu. Śluzu płodnego jak na lekarstwo więcej było kremowego i od tego czasu cisza. Jajniki nie bolą piersi powiekszyly się ale też nie bolą. Nie Wien czy owulacja była czy nie. Zwykle mam w 21-23 dc. Sporo mam śluzu kremowego. Odstawilam wisiolek w tym cyklu może on mi wydluzal cykle
-
Tule dziewczyny i trzymam kciuki za świąteczne cykle oby owocne
Po dzisiejszych wieściach boję się testować jak jest z temp jeżeli wczoraj mierzyłam o 10 i było 36,87 a dzisiaj o 7 miałam 36,64 to się jakoś koryguje?
Wstałam o 7 , odwiedziłam kibelek, oczywiście pierwsze wymioty a później siusiu i zjadłam śniadanie poszłam spać dalej wstałam przed chwilką i rytuał się powtórzył masakra i jeszcze ta pogoda nie rozpieszcza i siedzę jak mumia zawinięta w śpiwór
Miłego dnia życzęNadzieja umiera ostatnia!