X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi dziewczyny, jak myślicie od czego może być takie delikatne pulsowanie macicy?

Nadzieja umiera ostatnia!
  • Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i mój apetyt wrócił w zdwojonej sile :D nienawidzę grzybów, a właśnie zajadam się ryżem z sosem grzybowym, cały czas jestem głodna :P

• sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1407 nie dostalam @ byłam w poniedziełek u gina i mam brać do soboty luteine i po odstawieniu ma się niby pojawić. Mam nadzieję że przyjdzie. Pierwszy raz tak modle się o @. Zgubiona może jakaś fasoleczka kiełkuje?:))

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sskorka24 wrote:
    Kasia1407 nie dostalam @ byłam w poniedziełek u gina i mam brać do soboty luteine i po odstawieniu ma się niby pojawić. Mam nadzieję że przyjdzie. Pierwszy raz tak modle się o @. Zgubiona może jakaś fasoleczka kiełkuje?:))
    Zobaczymy za tydzień :D Mam nadzieję, że tak, bo inaczej chyba zacznę się leczyć psychicznie z powodu urojonej ciąży :P

SurfGirl lubi tę wiadomość

• Basik Debiutantka

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że na takie objawy (jestem w 8 DPO) jest zdecydowanie za wcześnie, ale normalnie cycki bolą mnie tak, że mam wrażenie, że wybuchną, dzisiaj zajadałam się pomidorem z cebulą, a cebuli nie cierpię, no i w gardle mam taką gulę, jakby mi się "podnosiło"... Ja już sobie to wszystko wmawiam z tego pragnienia posiadania fasolki...

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona jakie ty masz zdolności manualne ;) Super :) Święta tuż tuż :) I nasze teściki pozytywne też nadciągają :)

Sskorka ja też miałam tak często jakieś dwa latka temu, że co chwila musiałam brać luteine na wywołanie albo duphaston. Ale niedługo dostaniesz i płodne będziemy miały w podobnym momencie ;)

A po za tym zagubiona zachowujesz się podobnie jak ja boję się robić test ciążowy ponieważ nie chce rozczarowania. Ale jak bym miała takie objawy jak ty to raczej chyba bym nie wytrzymała :) Weź nas nie trzymaj tak długo w niepewności ;)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik wrote:
    Wiem, że na takie objawy (jestem w 8 DPO) jest zdecydowanie za wcześnie, ale normalnie cycki bolą mnie tak, że mam wrażenie, że wybuchną, dzisiaj zajadałam się pomidorem z cebulą, a cebuli nie cierpię, no i w gardle mam taką gulę, jakby mi się "podnosiło"... Ja już sobie to wszystko wmawiam z tego pragnienia posiadania fasolki...

Ja w poprzednim cyklu miałam też bardzo dużo objawów ciążowych a to niestety okazało się że to objawy na @. Ale mam nadzieje że u ciebie jest inaczej.
    No niestety za bardzo byśmy chciały mieć tą fasoleczkę w brzuszku i doszukujemy się wszelkich objawów i symptomów ale moim zdaniem same dużo sobie ich wmawiamy. Ale żeby u nas kiedyś te objawy wszelkie rzeczywiście okazały ciąże. Moja psiapsióła jak się starała to też co miesiąc wszystkiego się dopatrywała testy ciążowe robiła zaraz po ovu i zanim doszło do @ to z 3 testy jak nic robiła a w ty miesiącu co zaszła nie miała praktycznie żadnych objawów oprócz tego że miała dużo śluzu i testów też nie robiła ponieważ była przekonana że nie zaszła a tu bach w ciąży jest :D

201707271556.png
    200710144670.png

• Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu postaram się, ale właśnie boję się że te objawy to wybryk mojej wyobraźni. Super mam gorączkę 39,7 i boję się wziąć gripeks :/ macie jakieś pomysły na zbicie gorączki? Zimne oklady na czoło nie pomagają :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny u mnie bez zmian jest 9 dc a robie sie już mega senna cholera wie dlaczego jeszcze 2 dni temu mogłam siedzieć i siedzieć a dzis już spałam na siedząco może to pogoda już se nie moge doczekać soboty i przyszłego tyg gdzie zaczniemy staranka na maksa oby się udało

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona weź sobie apap bo można podobno brać w ciąży (jak coś) no i po za tym kąpiel w chłodnej wodzie.
    Karola nie martw się ja te pogody też tak przechodzę. Z bólem głowy i sennością.

201707271556.png
    200710144670.png

• Kami25 Debiutantka

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie beta 0.1 :( zaczelam plamic :( chyba @ nadchodzi...

Córcia Tosia 17.02.2009
    Synek Gabryś 17.07.2011
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test negatywny

ckaidqk34aroni5a.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przykro mi :( Ale głowa do góry nie mozna sie zalamywac. Nowy cykl nowe mozliwosc :) Chociaż Kamilka póki nie ma @ są jeszcze szanse ;)

201707271556.png
    200710144670.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak @ nie ma. Zobaczymy, pewnie sie pojawi w nocy

ckaidqk34aroni5a.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wielką nadzieje że nie przyjdzie ;)

201707271556.png
    200710144670.png

• Kami25 Debiutantka

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia :) u mnie lipa... nastepne starania poczatkiem grudnia

Córcia Tosia 17.02.2009
    Synek Gabryś 17.07.2011
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kami to tak jak u mnie wiec będziemy mieć prezencik na święta ;)
    U mnie zaczynają sie w mikołajki :)

201707271556.png
    200710144670.png

• SurfGirl Koleżanka

Wysłany: 20 listopada 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też przyszła @ i drugi cykl starań przede mną i mam płodne zaraz po mikołajkach ;) No i testowanie w Wigilię :O
    Nie wiem czy to aż tak fajnie, może zaplanuję sobie betę przed, żebym nie siedziała zła (odpukać) z rodzinką...

Buziaki i miłego starania się :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie wiem kiedy testowac. Mialam bóle jajnika w 16 i 17 dniu cyklu. Śluzu płodnego jak na lekarstwo więcej było kremowego i od tego czasu cisza. Jajniki nie bolą piersi powiekszyly się ale też nie bolą. Nie Wien czy owulacja była czy nie. Zwykle mam w 21-23 dc. Sporo mam śluzu kremowego. Odstawilam wisiolek w tym cyklu może on mi wydluzal cykle

• Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tule dziewczyny i trzymam kciuki za świąteczne cykle :) oby owocne :)

Po dzisiejszych wieściach boję się testować :/ jak jest z temp jeżeli wczoraj mierzyłam o 10 i było 36,87 a dzisiaj o 7 miałam 36,64 to się jakoś koryguje?

Wstałam o 7 , odwiedziłam kibelek, oczywiście pierwsze wymioty a później siusiu i zjadłam śniadanie poszłam spać dalej :D wstałam przed chwilką i rytuał się powtórzył :D masakra i jeszcze ta pogoda nie rozpieszcza i siedzę jak mumia zawinięta w śpiwór :P

Miłego dnia życzę :)

‹‹ 451 452 453 454 455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ