X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi dziewczyny, jak myślicie od czego może być takie delikatne pulsowanie macicy?

Nadzieja umiera ostatnia!
  • Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i mój apetyt wrócił w zdwojonej sile :D nienawidzę grzybów, a właśnie zajadam się ryżem z sosem grzybowym, cały czas jestem głodna :P

• sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1407 nie dostalam @ byłam w poniedziełek u gina i mam brać do soboty luteine i po odstawieniu ma się niby pojawić. Mam nadzieję że przyjdzie. Pierwszy raz tak modle się o @. Zgubiona może jakaś fasoleczka kiełkuje?:))

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sskorka24 wrote:
    Kasia1407 nie dostalam @ byłam w poniedziełek u gina i mam brać do soboty luteine i po odstawieniu ma się niby pojawić. Mam nadzieję że przyjdzie. Pierwszy raz tak modle się o @. Zgubiona może jakaś fasoleczka kiełkuje?:))
    Zobaczymy za tydzień :D Mam nadzieję, że tak, bo inaczej chyba zacznę się leczyć psychicznie z powodu urojonej ciąży :P

SurfGirl lubi tę wiadomość

• Basik Debiutantka

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że na takie objawy (jestem w 8 DPO) jest zdecydowanie za wcześnie, ale normalnie cycki bolą mnie tak, że mam wrażenie, że wybuchną, dzisiaj zajadałam się pomidorem z cebulą, a cebuli nie cierpię, no i w gardle mam taką gulę, jakby mi się "podnosiło"... Ja już sobie to wszystko wmawiam z tego pragnienia posiadania fasolki...

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona jakie ty masz zdolności manualne ;) Super :) Święta tuż tuż :) I nasze teściki pozytywne też nadciągają :)

Sskorka ja też miałam tak często jakieś dwa latka temu, że co chwila musiałam brać luteine na wywołanie albo duphaston. Ale niedługo dostaniesz i płodne będziemy miały w podobnym momencie ;)

A po za tym zagubiona zachowujesz się podobnie jak ja boję się robić test ciążowy ponieważ nie chce rozczarowania. Ale jak bym miała takie objawy jak ty to raczej chyba bym nie wytrzymała :) Weź nas nie trzymaj tak długo w niepewności ;)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik wrote:
    Wiem, że na takie objawy (jestem w 8 DPO) jest zdecydowanie za wcześnie, ale normalnie cycki bolą mnie tak, że mam wrażenie, że wybuchną, dzisiaj zajadałam się pomidorem z cebulą, a cebuli nie cierpię, no i w gardle mam taką gulę, jakby mi się "podnosiło"... Ja już sobie to wszystko wmawiam z tego pragnienia posiadania fasolki...

Ja w poprzednim cyklu miałam też bardzo dużo objawów ciążowych a to niestety okazało się że to objawy na @. Ale mam nadzieje że u ciebie jest inaczej.
    No niestety za bardzo byśmy chciały mieć tą fasoleczkę w brzuszku i doszukujemy się wszelkich objawów i symptomów ale moim zdaniem same dużo sobie ich wmawiamy. Ale żeby u nas kiedyś te objawy wszelkie rzeczywiście okazały ciąże. Moja psiapsióła jak się starała to też co miesiąc wszystkiego się dopatrywała testy ciążowe robiła zaraz po ovu i zanim doszło do @ to z 3 testy jak nic robiła a w ty miesiącu co zaszła nie miała praktycznie żadnych objawów oprócz tego że miała dużo śluzu i testów też nie robiła ponieważ była przekonana że nie zaszła a tu bach w ciąży jest :D

201707271556.png
    200710144670.png

• Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu postaram się, ale właśnie boję się że te objawy to wybryk mojej wyobraźni. Super mam gorączkę 39,7 i boję się wziąć gripeks :/ macie jakieś pomysły na zbicie gorączki? Zimne oklady na czoło nie pomagają :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny u mnie bez zmian jest 9 dc a robie sie już mega senna cholera wie dlaczego jeszcze 2 dni temu mogłam siedzieć i siedzieć a dzis już spałam na siedząco może to pogoda już se nie moge doczekać soboty i przyszłego tyg gdzie zaczniemy staranka na maksa oby się udało

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona weź sobie apap bo można podobno brać w ciąży (jak coś) no i po za tym kąpiel w chłodnej wodzie.
    Karola nie martw się ja te pogody też tak przechodzę. Z bólem głowy i sennością.

201707271556.png
    200710144670.png

• Kami25 Debiutantka

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie beta 0.1 :( zaczelam plamic :( chyba @ nadchodzi...

Córcia Tosia 17.02.2009
    Synek Gabryś 17.07.2011
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test negatywny

ckaidqk34aroni5a.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przykro mi :( Ale głowa do góry nie mozna sie zalamywac. Nowy cykl nowe mozliwosc :) Chociaż Kamilka póki nie ma @ są jeszcze szanse ;)

201707271556.png
    200710144670.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak @ nie ma. Zobaczymy, pewnie sie pojawi w nocy

ckaidqk34aroni5a.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wielką nadzieje że nie przyjdzie ;)

201707271556.png
    200710144670.png

• Kami25 Debiutantka

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia :) u mnie lipa... nastepne starania poczatkiem grudnia

Córcia Tosia 17.02.2009
    Synek Gabryś 17.07.2011
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kami to tak jak u mnie wiec będziemy mieć prezencik na święta ;)
    U mnie zaczynają sie w mikołajki :)

201707271556.png
    200710144670.png

• SurfGirl Koleżanka

Wysłany: 20 listopada 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też przyszła @ i drugi cykl starań przede mną i mam płodne zaraz po mikołajkach ;) No i testowanie w Wigilię :O
    Nie wiem czy to aż tak fajnie, może zaplanuję sobie betę przed, żebym nie siedziała zła (odpukać) z rodzinką...

Buziaki i miłego starania się :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie wiem kiedy testowac. Mialam bóle jajnika w 16 i 17 dniu cyklu. Śluzu płodnego jak na lekarstwo więcej było kremowego i od tego czasu cisza. Jajniki nie bolą piersi powiekszyly się ale też nie bolą. Nie Wien czy owulacja była czy nie. Zwykle mam w 21-23 dc. Sporo mam śluzu kremowego. Odstawilam wisiolek w tym cyklu może on mi wydluzal cykle

• Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tule dziewczyny i trzymam kciuki za świąteczne cykle :) oby owocne :)

Po dzisiejszych wieściach boję się testować :/ jak jest z temp jeżeli wczoraj mierzyłam o 10 i było 36,87 a dzisiaj o 7 miałam 36,64 to się jakoś koryguje?

Wstałam o 7 , odwiedziłam kibelek, oczywiście pierwsze wymioty a później siusiu i zjadłam śniadanie poszłam spać dalej :D wstałam przed chwilką i rytuał się powtórzył :D masakra i jeszcze ta pogoda nie rozpieszcza i siedzę jak mumia zawinięta w śpiwór :P

Miłego dnia życzę :)

‹‹ 451 452 453 454 455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ