PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
wannahaveababy wrote:Hej Mandy zgadzam się czekanie jest męką. No zapytsm jsk bede robic te pierwsze wyniki czy mozna przyjsc dzien wczesniej albo pozniej, mam nadzieje ze tak. Aa ty Mandy dlugo sie starasz?
Wannahaveababy staramy sie od 8 miesiecy z dwoma cyklami przerwy na wyleczenie bakteri...
Karola 7 dc to nie za wczesnie na owulacje, znam przypadki owu w dniach 7-10 dc i ciaze z ❤ w tych dniach. Duzo problemow wynika właśnie z tego ze pary czekaja z ❤ do 12 dc a czasem jest juz po owu... Wiec zalecana systematyka powinna byc co 2-3 dni przez caly cykl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 20:59
-
Witam drogie Panie mam do was pytanko staram sie wraz z narzyczonym o dziecko . Nie dawno skonczyły mi sie dni płodne , uprawialiśmy sex regularnie , oczywiście w dzień owulacji obowiązkowo . Czy po tak szybkim czasie , mogę mieć już objawy ciązy ? Czuje kucie w dolnej części pleców i mam uderzenia gorąca . Bardzo dziękuję za pomoc i jakiekolwiek odpowiedziroxxana
-
nick nieaktualnyMandy wrote:Wannahaveababy staramy sie od 8 miesiecy z dwoma cyklami przerwy na wyleczenie bakteri...
Karola 7 dc to nie za wczesnie na owulacje, znam przypadki owu w dniach 7-10 dc i ciaze z ❤ w tych dniach. Duzo problemow wynika właśnie z tego ze pary czekaja z ❤ do 12 dc a czasem jest juz po owu... Wiec zalecana systematyka powinna byc co 2-3 dni przez caly cykl. -
nick nieaktualny
-
Audobrandessa wrote:Karola0704 z tym śluzem to różnie bywa. u mnie do tej pory owulacja występowała 1-2 dni po skończeniu się śluzu płodnego...pewnie to jest przyczyna niepowodzeń. jeśli masz ochote to do dzieła nie ma co się zastanawiać
Dokladnie:) mysle ze nasz organizm musi miec naprawde bardzo dobry cykl zeby i tempka i sluz i wyliczony dzien owu szly w parze, wiec dziewczyny do dziela! Obserwacje obserwacjami ale dzialac i ❤ od konca okresu do...szczesliwego zagniezdzenia:*******Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 21:14
Audobrandessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMandy wrote:Dokladnie:) mysle ze nasz organizm musi miec naprawde bardzo dobry cykl zeby i tempka i sluz i wyliczony dzien owu szly w parze, wiec dziewczyny do dziela! Obserwacje obserwacjami ale dzialac i ❤ od konca okresu do...szczesliwego zagniezdzenia:*******
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola89 wrote:Hej. U mnie sytuacja wyglada tak ze ostatnia miesiaczka byla 24 /10/ dosyc skapa owulacja byla jakos 8/9 listopada byla odczuwanla jak zawsze,byl plodny sluz, bylo wtedy przed i po wspolzycie. Od kilku dni po owulacji zawroty glowy sikanie czeste i te bole troche jak na @ a troche jak owulacyjne. . Co mysliciedzis 25 dc
Nic. Realne objawy są odczuwalne PO zagnieżdżeniu, a nie po owulacji, bo wtedy jeszcze ciąży nie ma. Jest dopiero po zagnieżdżeniu. Wszystkie wcześniejsze 'objawy' to działanie psychiki, ewentualnie inne problemy zdrowotne.wannahaveababy lubi tę wiadomość
-
Czesc Wam chcialam prosic o poradę. Staramy sie juz 11 cykl... ostatni okres 24 październik owulacja chyba 8 listopad. Teraz jest 26 dzien cyklu i 10 dni po owu. Okres mam miec 22 listopada wczoraj na wkladce zobaczylam takie plamienie wygladalo to jak ostatnie dni okresu niby nie krwawie ale wkladke trzeba noaic bo "brudzi" sie bielizna. Czy to moze byc plamienie implatacyjne? Dzis rano test z porannego moczu negatywny. Łudzić sie jeszcze ze sie udalo?Córcia Tosia 17.02.2009
Synek Gabryś 17.07.2011 -
nick nieaktualnyKami25 wrote:Czesc Wam chcialam prosic o poradę. Staramy sie juz 11 cykl... ostatni okres 24 październik owulacja chyba 8 listopad. Teraz jest 26 dzien cyklu i 10 dni po owu. Okres mam miec 22 listopada wczoraj na wkladce zobaczylam takie plamienie wygladalo to jak ostatnie dni okresu niby nie krwawie ale wkladke trzeba noaic bo "brudzi" sie bielizna. Czy to moze byc plamienie implatacyjne? Dzis rano test z porannego moczu negatywny. Łudzić sie jeszcze ze sie udalo?
Jeżeli to było zagnieżdżenie to możesz zrobić test za 2-3 dni -
nick nieaktualny
-
Po 5 miesiącach starań po poronieniu dzisiaj w dniu spodziewanej miesiączki ujrzałam dwie kreski. Nie wiem czy więcej we mnie radości czy obaw... Nie chce, żeby skończyło się tak jak wcześniej. Nie chcę też od razu lecieć do lekarza. Wstrzymam się tydzien/połtora i zobacze jak sytuacja się rozwinie. Poprzednia ciąża skończyła się bardzo szybko...06.2015 - poronienie
-
nick nieaktualnyada89 wrote:Po 5 miesiącach starań po poronieniu dzisiaj w dniu spodziewanej miesiączki ujrzałam dwie kreski. Nie wiem czy więcej we mnie radości czy obaw... Nie chce, żeby skończyło się tak jak wcześniej. Nie chcę też od razu lecieć do lekarza. Wstrzymam się tydzien/połtora i zobacze jak sytuacja się rozwinie. Poprzednia ciąża skończyła się bardzo szybko...