PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hihi Karola ja mojemu tez narazie daje odpoczywac ponieważ za jakieś półtora tygodnia no może dwa chłopak będzie niestety na dwa etaty pracował Choć nie ukrywam że on sam tez doczekac sie nie może tych dni bo teraz to ja tam zbytnio chetna nie jestem a w te dni to za kazdym razem chętna jestem
Ada pierwsze dwa tygodnia brania tego leku wyciągnięte z życiorysu codzienne mdłości, zawroty glowy itd. Teraz moja buzia wygląda strasznie jak nigdy nie przrchodzilam trądziku to teraz krosta na kroscie i tez często zmeczenie odczuwam, mdłości itd. Ale sa tez plusy żeby nie było poprawił mi się śluz, wiem kiedy mam dni płodne ponieważ wcześniej nie było u mnie to zauważalne , zaczęły mi testy owulacyjne wychodzic i pojawil mi się w poprzednim cyklu pecherzyk przodujacy o w miarę pokaznych rozmiarach gdzie wcześniej nawet przy wywolywaniu ovu takowego nie bylo -
Dziewczyny mam pytanko Dziś mąż zauważył, że coś zmieniło się w moich piersiach i faktycznie jak się przyjrzałam to widzę kilka ciekawych rzeczy. Mianowicie: Tylko na lewej żyłki stały się wyraźniejsze(idą od obojczyka do sutka i go jakby otaczają, mam jasne brodawki więc widać je wyraźnie), pojawiły się białe krostki wokół sutka i tu również na lewej piersi więcej, z kolei na prawej brodawce, a nie tylko sutku też są krostki. Ze spostrzeżeń męża dodam, że stały się pełniejsze, cięższe(nie większe ale lepiej wypełniają dłoń) Nie wiem czy mam to w mojej głowie dodać jako MOŻLIWY objaw czy zwalić na mój dziwny organizm
-
nick nieaktualny
-
Wannahaveababy w 20 dc tez sa ok badania progesteronu, mozna wynik brac jako wiarygodny. Poza tym nie wiem jak u Ciebie ale u mnie cykle sa zmienne i
raz 20 a innym razem 17 jest najlepiej... Wiecie czego nauczylam sie przy staraniu o dziecko? Zeby nie czekac... Po prostu nie czekac;( -
nick nieaktualnywannahaveababy wrote:A u mnie postep. Bylismy dzis u rodzinnego i dostalam skierowania na badania krwi: 3 musza byc zrobione miedzy 2-4 dc a progesteron w 19 dc. Akurat dzisiaj 20 dc wiec musze czekac caly miesiac a i tak nie wiadomo czy w grudniu nie wypadnie w weekend wiec wtedy dopiero w styczniu sie uda zrobic.
Mezus natomiast dostanie wezwanie na badanie spermy - nie wiadomo jeszcze kiedy, mamy nadzieje ze wkrotce. Chyba mial nadzieje ze sie obejdzie bez tego, ale wiadomo bylo od poczatku ze nie. No i powiedzial ze pojdzie jak pojde z nim no to nie mam wyjscia. A co u was kobietki? -
nick nieaktualnymam do was pytanie bo to jest mój 6 dc wczoraj i przed wczoraj nic mnie nie bolało a dziś znowu zaczyna boleć mnie prawy jajnik czy to dobry znak ? od soboty zaczynamy staranka przytulanie bedzie co 2 dzień taki mam zamiar mam nadzieje że tym razem się uda jak tylko bedą dziwne objawy to lece na betę by czasami nie było tak jak teraz
-
witam jest 13 a ja dopiero wstałam (poszłam spać o 20) no masakra jakaś moje mdłości zrobiły się delikatniejsze, szyjkę mam nisko, twardą i nie wiem jak ocenić czy jest otwarta czy zamknięta ;/ pobolewają mnie jajniki raz prawy raz lewy, wydęło mi brzuch i samopoczucie mam ciut lepsze. Chyba jednak to nie jest ciąża.
Karola mnie przed ovu zawsze jajniki bolały góra 2 dni przed, ale każdy organizm jest inny trzymam kciuki za owocny cykl
Anka ja tak mam zawsze, ale na prawej piersi więcej i do tego jest dużo większa, a teraz czuję nabrzmienie w nich i ciągnięcie od pachy do sutka
miłego dnia życzęNadzieja umiera ostatnia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie dziewczyny jakieś anomalie. odstawiłam w tym miesiącu wiesiołka i chyba owulacja jest wcześniej... wczoraj i przedwczoraj bardzo bolał mnie jajnik i podbrzusze, śluz miałam kremowy czasami zdarzał się lekko rozciągliwy ale nie przezroczysty tylko również kremowy. dodam że dzisiaj jest 18 dc a zwykle owulacje miewam w 22-24. piersi mam już pełniejsze więc pewnie owulacja była wczoraj a może dopiero będzie??? sama już nie wiem
-
Hej. U mnie sytuacja wyglada tak ze ostatnia miesiaczka byla 24 /10/ dosyc skapa owulacja byla jakos 8/9 listopada byla odczuwanla jak zawsze,byl plodny sluz, bylo wtedy przed i po wspolzycie. Od kilku dni po owulacji zawroty glowy sikanie czeste i te bole troche jak na @ a troche jak owulacyjne. . Co mysliciedzis 25 dcViola89
-
nick nieaktualnyViola89 czyli jesteś jakieś 8 dni po owulacji. poczekaj jeszcze trochę i zrób betę albo test. ja w tamtym mies miałam podobne objawy doszły jeszcze przed samą @ nudności. dużo objawów możemy sobie wmówić same, oby u Ciebie było inaczej. trzymam kciuki