X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasieńka ja tez wrzucam na luz ten tydzień dale mojemu spokój bo ma nocki aleod nastepnego poniedxialku już mu nie dam luzu a ja już mam ochote ;)

• ada89 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia a jakie są skutki uboczne leku? Bo czuje, że się bez tego nie obejdzie.Daj znać jak po badaniach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 21:27

06.2015 - poronienie

7v8r9n73vlu7ctsh.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi Karola ja mojemu tez narazie daje odpoczywac ponieważ za jakieś półtora tygodnia no może dwa chłopak będzie niestety na dwa etaty pracował :-D Choć nie ukrywam że on sam tez doczekac sie nie może tych dni bo teraz to ja tam zbytnio chetna nie jestem a w te dni to za kazdym razem chętna jestem ;-)

Ada pierwsze dwa tygodnia brania tego leku wyciągnięte z życiorysu codzienne mdłości, zawroty glowy itd. Teraz moja buzia wygląda strasznie jak nigdy nie przrchodzilam trądziku to teraz krosta na kroscie i tez często zmeczenie odczuwam, mdłości itd. Ale sa tez plusy żeby nie było poprawił mi się śluz, wiem kiedy mam dni płodne ponieważ wcześniej nie było u mnie to zauważalne , zaczęły mi testy owulacyjne wychodzic i pojawil mi się w poprzednim cyklu pecherzyk przodujacy o w miarę pokaznych rozmiarach gdzie wcześniej nawet przy wywolywaniu ovu takowego nie bylo ;-)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• ada89 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia i jak wyniki?

06.2015 - poronienie

7v8r9n73vlu7ctsh.png
  • Mia13 Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Mnie wszystko wkurza, a praca to nie tak stresuje, że aż ryczeć się chce. Ta jesień nie działa nastrojowo... :(

• Anna0o Koleżanka

Wysłany: 16 listopada 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanko :) Dziś mąż zauważył, że coś zmieniło się w moich piersiach i faktycznie jak się przyjrzałam to widzę kilka ciekawych rzeczy. Mianowicie: Tylko na lewej żyłki stały się wyraźniejsze(idą od obojczyka do sutka i go jakby otaczają, mam jasne brodawki więc widać je wyraźnie), pojawiły się białe krostki wokół sutka i tu również na lewej piersi więcej, z kolei na prawej brodawce, a nie tylko sutku też są krostki. Ze spostrzeżeń męża dodam, że stały się pełniejsze, cięższe(nie większe ale lepiej wypełniają dłoń;)) Nie wiem czy mam to w mojej głowie dodać jako MOŻLIWY objaw czy zwalić na mój dziwny organizm :D

dev130ps___.png
    20150808560120.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie krostki jak mówisz ja mam cały czas ;) i te zyłki też sa od bardzo długiego czasu a w ciazy nie jestem :(

• Anna0o Koleżanka

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to dzięki :) Nigdy ich nie miałam stąd moje zdziwienie :)

dev130ps___.png
    20150808560120.png
  • wannahaveababy Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:55

• Mandy Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wannahaveababy w 20 dc tez sa ok badania progesteronu, mozna wynik brac jako wiarygodny. Poza tym nie wiem jak u Ciebie ale u mnie cykle sa zmienne i
    raz 20 a innym razem 17 jest najlepiej... Wiecie czego nauczylam sie przy staraniu o dziecko? Zeby nie czekac... Po prostu nie czekac;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wannahaveababy wrote:
    A u mnie postep. Bylismy dzis u rodzinnego i dostalam skierowania na badania krwi: 3 musza byc zrobione miedzy 2-4 dc a progesteron w 19 dc. Akurat dzisiaj 20 dc wiec musze czekac caly miesiac a i tak nie wiadomo czy w grudniu nie wypadnie w weekend wiec wtedy dopiero w styczniu sie uda zrobic.
    Mezus natomiast dostanie wezwanie na badanie spermy - nie wiadomo jeszcze kiedy, mamy nadzieje ze wkrotce. Chyba mial nadzieje ze sie obejdzie bez tego, ale wiadomo bylo od poczatku ze nie. No i powiedzial ze pojdzie jak pojde z nim :) no to nie mam wyjscia. A co u was kobietki?
    a to na te badania dał ci skierowanie rodzinny lekarz ? ja myślałam ze to tylko ginekolog daje na te hormony

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam do was pytanie bo to jest mój 6 dc wczoraj i przed wczoraj nic mnie nie bolało a dziś znowu zaczyna boleć mnie prawy jajnik czy to dobry znak ? od soboty zaczynamy staranka przytulanie bedzie co 2 dzień taki mam zamiar mam nadzieje że tym razem się uda jak tylko bedą dziwne objawy to lece na betę by czasami nie było tak jak teraz

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

• Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :) jest 13 a ja dopiero wstałam (poszłam spać o 20) no masakra jakaś :D moje mdłości zrobiły się delikatniejsze, szyjkę mam nisko, twardą i nie wiem jak ocenić czy jest otwarta czy zamknięta ;/ pobolewają mnie jajniki raz prawy raz lewy, wydęło mi brzuch :D i samopoczucie mam ciut lepsze. Chyba jednak to nie jest ciąża.

Karola mnie przed ovu zawsze jajniki bolały góra 2 dni przed, ale każdy organizm jest inny :) trzymam kciuki za owocny cykl :)

Anka ja tak mam zawsze, ale na prawej piersi więcej i do tego jest dużo większa, a teraz czuję nabrzmienie w nich i ciągnięcie od pachy do sutka :)

miłego dnia życzę :)

Nadzieja umiera ostatnia!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie no na owulacje to raczej za wcześnie dzis jedt 7 dc ale jajnik dalej mnie dziś pobolewa no i mam ztraszną ochote na przytulanka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dziewczyny jakieś anomalie. odstawiłam w tym miesiącu wiesiołka i chyba owulacja jest wcześniej... wczoraj i przedwczoraj bardzo bolał mnie jajnik i podbrzusze, śluz miałam kremowy czasami zdarzał się lekko rozciągliwy ale nie przezroczysty tylko również kremowy. dodam że dzisiaj jest 18 dc a zwykle owulacje miewam w 22-24. piersi mam już pełniejsze więc pewnie owulacja była wczoraj a może dopiero będzie??? sama już nie wiem

• Viola89 Nowa

Wysłany: 17 listopada 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. U mnie sytuacja wyglada tak ze ostatnia miesiaczka byla 24 /10/ dosyc skapa owulacja byla jakos 8/9 listopada byla odczuwanla jak zawsze,byl plodny sluz, bylo wtedy przed i po wspolzycie. Od kilku dni po owulacji zawroty glowy sikanie czeste i te bole troche jak na @ a troche jak owulacyjne. . Co mysliciedzis 25 dc

Viola89
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola89 czyli jesteś jakieś 8 dni po owulacji. poczekaj jeszcze trochę i zrób betę albo test. ja w tamtym mies miałam podobne objawy doszły jeszcze przed samą @ nudności. dużo objawów możemy sobie wmówić same, oby u Ciebie było inaczej. trzymam kciuki ;)

• ada89 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 28 dc, jutro albo pojutrze powinna przyjsc @. Tez wydaje mi się, że mam jakies objawy ale wydaje mi się tak co miesiąc, wiec z testem wstrzymam się jeszcze bo nie chce popadać w paranoje ;) Moze się miło zaskocze :)

06.2015 - poronienie

7v8r9n73vlu7ctsh.png
‹‹ 448 449 450 451 452 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ