PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie tak robię czytam książki zawinięta w śpiwór (najlepiej trzyma ciepło) piję herbatkę z miodkiem albo cytrynką kimam sobie czasami i czekam nie wiem na co kusi mnie ten test, ale boję się że ciało ze mną pogrywa no ale we wtorek test na 100% już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 17:04
Nadzieja umiera ostatnia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola to bievusiem na bqdanko ja zrobilam krew mocz w tamtym mc bo ciagle bylam zmeczona w glowie mi sie krecilo bylam slaba... i okazalo sie ze anemia wczoraj bylam na powtorce badan i po mc brania lekow jest ok nie ma sladu po anemii. Moze przez to sie nam nie udawalo?Córcia Tosia 17.02.2009
Synek Gabryś 17.07.2011 -
Gdyby mój mąż miał siłę to ja bym go wykorzystała mimo choroby trzymam kciuki za owocne starania
Karola nie czekaj tylko leć na badania początkiem miesiąca wszystkie miałam dobreAudobrandessa, SurfGirl lubią tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywannahaveababy wrote:Hej kobietki wiecie co juz nie mam sily do siebie. W tym cyklu juz 3 dni po pojawila mi sie opryszczka ktorej nie mialam juz kilka lat. Potem mialam jednorazowe jakby zapalenie pecherza, zatkany nos, nawt cycki mi sie jakby powiekszyly i troche bola gdzie nigdy nie mam czegos takiego przed @.
Do tego troche mnie wysypalo na twarzy co tez prawie sie ostatnio nie zdarza. No i zadnych objaowo typowo na @ nie mialam a zwlaszcza mojego standardowego wnerwa na caly swiat.
Staralam sie nie nakrecac, wiedzialam ze psychika figle plata no ale przeciez opryszczki sobie nie wmowilam, zapalenia pecherza tez nie. Zdarzylo sie to raz obudzilam sie wczoraj nad ranem z wielkim bolem i potrzeba siku (a rozwazalam nawet czy nie zatestowac) to nawet nie zdazylam testu otworzyc wysikalam sie w bolach polozylam i przeszlo zupelnie. A na roznych forach oczywiscie pisza ze to bylo u nich objawem ciazy.
Dzisiaj test negatywny, termin @ w poniedzialek
Chyba mi potrzeby psychiatraSurfGirl, wannahaveababy, Reni555 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Od owulacji czyli już 8 dzień pobolewa mnie brzuch podobnie jak na okres tylko, że lżej. Poza tym boli mnie z lewej strony tak jakby jajnik, ale owulacje miałam z prawego jajnika. W dodatku od 4 dni mam zajady na ustach i rano budzę się taka osłabiona jakbym ciężko w nocy pracowała. Okres gdzieś w okolicy czwartku. Nie wiem co myśleć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 13:14
Staramy się o dwie krechy od maja 2015r
październik 2015r. badanie nasienia - bez zastrzeżeń
grudzień 2015r. TSH, FT3, FT4 - bez zastrzeżeń
styczeń 2016r. HSG - jajowody drożne
styczeń 2017r.- laparoskopia - usunięcie ognisk endometriozy
AMH - 5,06
kwiecień, maj IUI
czerwiec Lametta 1x1 -
Pola bez temperatury ciężko powiedzieć, ale widziałam, że gin kazała Ci wyluzować i nie mierzyć
Powiem Ci tak, mnie od owulacji pobolewa wszystko, podbrzusze, jajniki, czasami oba czasami tylko lewy (z którego była owulka). Zajadów nie mam ale piersi bolą i ciężkie jak kamienie. Okres miał być wczoraj ale do dzisiaj cisza, a test wczoraj negatywny. Także sądzę, że to pewnie psychika płata nam figle i tyle.
Jak okres nie przyjdzie i bedzie pozytyw to bedę mogła Ci powiedzieć : "tak! to były objawy ciąży" Póki co to tylko objawy urojonej jeśli o mnie chodzi -
W takim razie 3mam kciuki aby pokazały Ci się jednak dwie kreseczkiStaramy się o dwie krechy od maja 2015r
AMH - 5,06
kwiecień, maj IUI
czerwiec Lametta 1x1 -
kamika23 wrote:I po nadziei
Przykro mi W przyszłym miesiącu się uda
Mnie dzisiaj od kilku godzin ćmi brzuch jak na okres + doszło pieczenie w piersiach. Test mogę zrobić najwcześniej za 5-6 dni. Nadzieje mam bo nigdy tak się nie czułam na tydzień przed okresem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 19:52
AMH - 5,06
kwiecień, maj IUI
czerwiec Lametta 1x1 -
nick nieaktualny
-
Karola0704 wrote:cześc dziewczyny u mnie 11 dc boli mnie na zmianę prawy i lewy jaknk wczoraj lewy dziś prawy dziwne ? córcia już spi więc i ja spadam poprzytulać sie do meżusia trzeba korzystać a nuż sie uda papa
Powodzenia Karola! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 21:00
AMH - 5,06
kwiecień, maj IUI
czerwiec Lametta 1x1 -
Karola owocnych staranek
Gdzie to otwierają ten oddział dla staraczek? Jadę tam już teraz
A u mnie bez zmian a tylko naszły mnie kolejne podejrzenia a więc tak, złapałam delikatną infekcję, mam dreszcze i co jest najdziwniejszego uwielbiam czerwone wino domowej roboty i dzisiaj kolega dał mi troszkę na spróbowanie, było pyszne ale po 3 łyczkach poleciałam do kibelka zwymiotować (nigdy nie bełtałam po alkoholu) więc stwierdzam, że jestem w 90% pewna że to dzidzia, a jak nie to konieczna wizyta u lekarza rodzinnego i psychiatry. A i wg wczoraj z mężem zaserduszkowalismy i czułam się jak dziewica szyjka nisko twarda i zamknięta (lekarz ginekolog na forum wypowiadał się że zazwyczaj taka jest w początkach ciąży ale każdy organizm jest inny i nie ma się czym sugerować) Mam ogromną nadzieję że to właśnie to
Ale z testem i tak czekam do wtorkuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 00:26
Reni555 lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia!