PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam 34-35 dni. Do tej pory myślałam,że wszystko jest spoko jak wszystko działa regularnie. Zawsze miałam regularnie objawy na owulkę i w wakacje (jak jeszcze się nie starałam) moja gin na okresowych badaniach jakby potwierdziła mi, że owulkę miałam kilka dni wcześniej, mnniej więcej wtedy kiedy czułam objaawy i był śluz płodny. A miesiąc temu byłam u innej gin, która mi powiedziała że akurat dzień lub dwa dni temu miałam owulkę, kiedy objawy miałam 2tyg wcześniej... Czy to możliwe, żeby się pomyliła?
Bo to oznaczałoby, że jednak moje cykle nie są takie fajne jak myślałam... Co mnie zmartwiło...Ale to dopiero 2 cykl starań. Zobaczymy. Za ok tydzień płodne, więc się trochę szykuję, wiecie: grejfruty, siemię lniane, olej z wiesiołkaBuziaki i miłego starania się :* -
Właśnie, a propos mojego ostatniego wpisu mam pytanie:
Czy gin może pomylić owulację, która była na dniach z czymś innym? Bo miałam 2 tyg wcześniej wyrażne objawy owulki: kłucie, rozpierające podbrzusze, śluz jak kisiel, libido jak u kotów w rui... Poza tym aż tak nie ufam tej babce, boję się że chce mnie zafiksować na monitoring, a kosi sporo... Spotkałyście się z takimi naciągaczami?
Dodam, że @ przyszła w terminie, czyli tak 3-4 dni po domniemanej ovulce (1 dzień po badaniu).Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 12:59
Buziaki i miłego starania się :* -
Dziewczyny pomóżcie bo szaleje tzn. mój organizm. Od wczoraj bardzo bolą mnie piersi mam je wrażliwe i lekko nabrzmiałe nie mogę się w ogóle dotknąć nawet w nocy mi doskwierały. Myślę że to zdecydowanie za wcześnie jeżeli chodzi o miesiączkę. Nie wiem o co chodzi. Czy może jeszcze nie miałam ovu. Kurcze sama już nie wiem za wcześnie na jakiekolwiek objawy i w ogóle boli mnie dzisiaj podbrzusze normalnie czuję jak by organizm się do @ przygotowywał ale to wszystko za wcześnie. Co o tym myślicie?
-
nick nieaktualnyWitajcie ja juz tez głupieje od tego wszystkiego cały tydzień bolał mnie prawy jajnik i miałam śluz płodny oczywiście serduszkowanie było ale śluzu juz nie ma ale za to boli mnie lewy jajnik az mam takie uczucie promnieniowania do nocgi o co tu chodzi ?
-
Karola ja tak mialam teraz w dniu ovu ze mnie aż wszystko promieniowalo do nogi nie moglam ani siedziec ani chodzic ale juz mi wszystko przeszlo ale teraz mam tak jak napisalam wyżej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1407 wrote:Dziewczyny pomóżcie bo szaleje tzn. mój organizm. Od wczoraj bardzo bolą mnie piersi mam je wrażliwe i lekko nabrzmiałe nie mogę się w ogóle dotknąć nawet w nocy mi doskwierały. Myślę że to zdecydowanie za wcześnie jeżeli chodzi o miesiączkę. Nie wiem o co chodzi. Czy może jeszcze nie miałam ovu. Kurcze sama już nie wiem za wcześnie na jakiekolwiek objawy i w ogóle boli mnie dzisiaj podbrzusze normalnie czuję jak by organizm się do @ przygotowywał ale to wszystko za wcześnie. Co o tym myślicie?
-
Cześć, dziewczyny zaczęliśmy z mężem 12 cykl starań... ;/
od 10 dnia przytulanki... okolo 16 dnia cyklu zaczeły mnie bardzo ale to bardzo bolec piersi...są powiększone.. w sumie mogłyby takie pozostać
dziś 24 dzień cyklu i mój śluz był zabarwiony na brązowo;/
co o tym myśleć???
cykle 30 dniowe ( za 6 dni termin @ ) -
Fasolko_przyjdz wrote:Cześć, dziewczyny zaczęliśmy z mężem 12 cykl starań... ;/
od 10 dnia przytulanki... okolo 16 dnia cyklu zaczeły mnie bardzo ale to bardzo bolec piersi...są powiększone.. w sumie mogłyby takie pozostać
dziś 24 dzień cyklu i mój śluz był zabarwiony na brązowo;/
co o tym myśleć???
cykle 30 dniowe ( za 6 dni termin @ )
Może implantacja? -
No to ja mam teraz podobnie jeszcze nie mialam tak zeby mnie tak wcześnie zaczely piersi boleć ze nie moge sie dotknąć. Choc w moim przypadku to nawet nie biorę pod uwagę tego ze to objaw ciąży ponieważ zdecydowanie bylo by to za wcześnie.
Fasolko przyjdź mam nadzieję że u ciebie jest to objaw ciazy a plamienie to tak jak Madzia wspomniala implantacja -
nick nieaktualnywitajcie co tu tak pusto ? wszyscy się serduszkują czy jak u mnie dziś 21 dc obudził mnie ból piersi a na @ jeszcze za wcześnie nie nakrecam się oczywisci doszłam do wniosku że nie ma sensu co ma byc to bedzie przed nami sieta w wymarzonym wiekszym mieszkanku a po nich bede się martwić powrotem do pracy
-
Brzuch mnie dzis tak boli jak zazwyczaj na okres... chociaż może too trochę inny ból... rano też miałam lekko zabarwiony śluz... mysle że może mam za niski progesteron? badań na to nie robiłam bo moja gin uznała że skoro mam regularne @ to wszystko z tymi hormonami jest ok... ale to czemu by tak tydz wcześniej takie plamienia... nie chce mi sie wierzyć, że coś z tego będzie.... ;/
A tak wogóle dziewczyny wiecie że jest takie chiński kalendarz planowania płci dziecka?? i myslę że ja się zablokowałam... bo mój rocznik do stycznia ma na chłopaka miesiące, a ja chcem bardzo dziewczynkę... nie wiem czy cos zrozumiałyście z tego.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam. Nie mam dobrych wieści. Wróciłam dzisiaj ze szpitala nie miałam siły pisać. Beta słabo przyrastała, w szpitalu okazało się że to ciąża pozamaciczna i straciłam prawy jajowód do staranek mogę wrócić dopiero w okolicy lutego marca. Jest mi bardzo przykro i nie mam siły siedzieć tutaj :'( pozdrawiam gorąco i trzymam za was kciuki.Nadzieja umiera ostatnia!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZagubiona... wrote:Witam. Nie mam dobrych wieści. Wróciłam dzisiaj ze szpitala nie miałam siły pisać. Beta słabo przyrastała, w szpitalu okazało się że to ciąża pozamaciczna i straciłam prawy jajowód do staranek mogę wrócić dopiero w okolicy lutego marca. Jest mi bardzo przykro i nie mam siły siedzieć tutaj :'( pozdrawiam gorąco i trzymam za was kciuki.
-
Cześć dziewczyny!
Po 10 miesiącac starań i regularnym (comiesięcznym) przeglądaniu forum OvuFriend postanowiłam dołączyć do tego grona.
Staramy się z mężem od 10 miesięcy, z 2-miesięczną przerwą, więc teoretycznie 8 cykli. Niby mało, ale jednak...
Od tego cyklu pierwszy raz mierzę temperaturę, miałam skok w momencie owulacji o 02 stopnia i następnie skok o 0,3 stopnia 6 dni później. Od tego drugiego skoku bóle głowy, senność, uczucie ciężkości w brzuchu.
Dzisiaj, 24dc, test o czułości 10 negatywny (chociaż odczytany dopiero po minucie, może znowu będę grzebać w śmieciach żeby sprawdzić czy może się tam coś nie pojawiło...).
Byl płacz, nerwy i ogólne załamanie