X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja mam dziś 21 dc i rano obudziłąm sie z bólem piersi i to dosc duzym boli mnie też dzis głowa ale nawet nic nie biorę bo sie boję no i takie dziwne uczucie w dole brzucha nie ból cholera wie jak to nazwać no nic czekamy do 12 grudnia ;)

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam dziwne uczucie w dole brzucha, ale wrażliwość piersi znikoma - nie zauważyłam też żadnego powiększenia (ale mam rozmiar G więc może być ciężko :) ) Sikać też nie chodzę prawie wcale, więc pewnie mam jakieś zatrzymanie wody przez okresem.
    aplikacja FF wyznaczyła mi termin na test na 8 grudnia dopiero - i chyba też poczekam, bo co zrobić :) Zawsze 3 tygodnie cyklu mam pełen luz, będzie co ma być! A ostatni tydzień - masakra :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaką masz aplikację ? ja od kad staramy się o dziecko i sie nie zabezpieczmy to cykle mam 32 dniowe wcześniej miałam 35-37 dniowe zobaczymy co z tego bedzie ale nie nakręcam sie tak jak poprzednio co ma byc to bedzie

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korzystam z FertilityFriend na telefonie - wyświetla mi się jako FF Mobile :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha ok dzięki :)

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona... wrote:
    Witam. Nie mam dobrych wieści. Wróciłam dzisiaj ze szpitala nie miałam siły pisać. Beta słabo przyrastała, w szpitalu okazało się że to ciąża pozamaciczna i straciłam prawy jajowód :( do staranek mogę wrócić dopiero w okolicy lutego marca. Jest mi bardzo przykro i nie mam siły siedzieć tutaj :'( pozdrawiam gorąco i trzymam za was kciuki.

Zagubiona strasznie ale to strasznie mi przykro :( Nie potrafię nawet wyrazić tego słowami. Pamiętaj że masz nas tutaj i tutaj zawsze wspieramy się nawzajem.

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona przykro mi. tak bardzo sie cieszylas kochana. Nabierzesz sil, powrocisz do zdrowia i bedzie lepiej. Uda sie zobaczysz

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • madziaw88 Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona, nie wiem co napisać..przykro mi bardzo :(
    Ja dziś spontanicznie zrobiłam test po południu (10 dni od owulacji) i negatyw.

Zły dzień...

16ud43r8bgfa44ek.png
  • sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja tez chcialabym juz moc sie starac. Nic sie nie dzieje poki co. Za niedlugo uwieze ze w moim przypadku to ciaza urojona. Jedyny plus to ze w koncu dogadalam sie z moim mezusiem bo juz zaczynalam wariowac.

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie dopiero 6 dpo i ból piersi jest bym powiedziała nieznośny spać dzisiaj nie mogłam przez spać nie wiem dla mnie to za wcześnie na to ale dobra pożyjemy zobaczymy. Jutro mam wizytę u gina i zobaczymy co mi powie ciekawego.

Pietruszek powiem tak zdecydowanie zrobiłaś test za wcześnie więc proszę się tutaj nie załamywać i poczekać jeszcze z tydzień i wtedy testować. I trzymam kciuki za dwie kreseczki :)

Karola to będziemy w podobnym czasie testować obyśmy na te święta zobaczyły wszystkie dwie kreseczki i się cieszyły w 100% świętami :)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez miałam ciezkie chwile z moim mezusiem ale sobota i niedziela była cudowna i mam nadzieje że owocny :) to był spontan przez cały tydzień nie wychodziło niby miałam ochotę ale jakos nie wychodzilo a raczej nie chciało wejśc ;) ale 2 ostatnie dni były super i poniedziałek tez mimo że nie było seksu ale z mezem lepiej sie układa mam nadzieję że tak już zostanie kurcze jak mnie te cycusie bolą oby to był dobry znak

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dzisiaj zaczyna boleć delikatnie podbrzusze (32dc). będę testować w sobotę jeśli do tego czasu nie dostanę @. chociaż owulka mogła się przesunąć. ehhh. śluz mam nadal kremowy lekko błyszczący i piersi bolą ale tylko po bokach. coś czuję, że znowu się nie udało :( tyle razu widziałam 1 kreskę, że zdziwiona byłabym 2 hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak jak ja już sobie nawet wmawiam te kreseczki 2 mimo że zawsze jest 1 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i to czekanie.... masakra. kolejny cykl i kolejny... ile to można. ciekawe czy jest u mnie szansa. mąż miał pójść przebadać nasienie, ale brał antybiotyk więc odczekamy z miesiąc, żeby wynik wyszedł wiarygodny. myślę, że mogłam mieć problem ze śluzem ponieważ owulacja zawsze występowała 1-2 dni po śluzie płodnym może to nie sprzyjało. kupiliśmy żel conceive plus zobaczymy w tym cyklu czy coś zdziałał

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet nie ma bardzo komu się pożalić.... bo ile razu można poruszać ten sam temat.... albo kolejny "objaw".

Skali89 lubi tę wiadomość

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawdopodobnie za wcześnie, ale patrzyłam sobie na swój wykres, i po śluzie i wzroście temperatury owulację bym obstawiła na 20 listopada. Kolejny skok temperatury o 0,3 (utrzymujący się 4 dzień) miałam po 8 dniach, wtedy też zaczął się ciągły ból głowy, wzdęty brzuch, senność - pasowałoby jak ulał zagnieżdżenie :) no i tak liczyłam, że po moim wymyślonym zagnieżdżeniu 4 dzień już ten czuły test może cień cienia pokazać, ale on miał swoje zdanie... poczekam jeszcze tydzień :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pietruszek wrote:
    Prawdopodobnie za wcześnie, ale patrzyłam sobie na swój wykres, i po śluzie i wzroście temperatury owulację bym obstawiła na 20 listopada. Kolejny skok temperatury o 0,3 (utrzymujący się 4 dzień) miałam po 8 dniach, wtedy też zaczął się ciągły ból głowy, wzdęty brzuch, senność - pasowałoby jak ulał zagnieżdżenie :) no i tak liczyłam, że po moim wymyślonym zagnieżdżeniu 4 dzień już ten czuły test może cień cienia pokazać, ale on miał swoje zdanie... poczekam jeszcze tydzień :)
    zaczekaj jeszcze trochę, może faktycznie za wcześnie. trzymam kciuki

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Audobrandessa - 'żal się'! :) Ja chętnie posłucham! :)
    Ja dzisiaj po tym negatywie też usiadłam poryczana, mąż odsypiał nocną zmianę i tak przejrzałam telefon komu by tu się wyżalić i stwierdziłam, że do kogokolwiek nie napiszę, to pewnie przewróci oczam i powie: o nie ta znowu to samo.... :D

• wannahaveababy Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:55

• wannahaveababy Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:55

‹‹ 458 459 460 461 462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ