PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też mam dziwne uczucie w dole brzucha, ale wrażliwość piersi znikoma - nie zauważyłam też żadnego powiększenia (ale mam rozmiar G więc może być ciężko ) Sikać też nie chodzę prawie wcale, więc pewnie mam jakieś zatrzymanie wody przez okresem.
aplikacja FF wyznaczyła mi termin na test na 8 grudnia dopiero - i chyba też poczekam, bo co zrobić Zawsze 3 tygodnie cyklu mam pełen luz, będzie co ma być! A ostatni tydzień - masakra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zagubiona... wrote:Witam. Nie mam dobrych wieści. Wróciłam dzisiaj ze szpitala nie miałam siły pisać. Beta słabo przyrastała, w szpitalu okazało się że to ciąża pozamaciczna i straciłam prawy jajowód do staranek mogę wrócić dopiero w okolicy lutego marca. Jest mi bardzo przykro i nie mam siły siedzieć tutaj :'( pozdrawiam gorąco i trzymam za was kciuki.
Zagubiona strasznie ale to strasznie mi przykro Nie potrafię nawet wyrazić tego słowami. Pamiętaj że masz nas tutaj i tutaj zawsze wspieramy się nawzajem. -
Dziewczyny u mnie dopiero 6 dpo i ból piersi jest bym powiedziała nieznośny spać dzisiaj nie mogłam przez spać nie wiem dla mnie to za wcześnie na to ale dobra pożyjemy zobaczymy. Jutro mam wizytę u gina i zobaczymy co mi powie ciekawego.
Pietruszek powiem tak zdecydowanie zrobiłaś test za wcześnie więc proszę się tutaj nie załamywać i poczekać jeszcze z tydzień i wtedy testować. I trzymam kciuki za dwie kreseczki
Karola to będziemy w podobnym czasie testować obyśmy na te święta zobaczyły wszystkie dwie kreseczki i się cieszyły w 100% świętami -
nick nieaktualnyja tez miałam ciezkie chwile z moim mezusiem ale sobota i niedziela była cudowna i mam nadzieje że owocny to był spontan przez cały tydzień nie wychodziło niby miałam ochotę ale jakos nie wychodzilo a raczej nie chciało wejśc ale 2 ostatnie dni były super i poniedziałek tez mimo że nie było seksu ale z mezem lepiej sie układa mam nadzieję że tak już zostanie kurcze jak mnie te cycusie bolą oby to był dobry znak
-
nick nieaktualnymnie dzisiaj zaczyna boleć delikatnie podbrzusze (32dc). będę testować w sobotę jeśli do tego czasu nie dostanę @. chociaż owulka mogła się przesunąć. ehhh. śluz mam nadal kremowy lekko błyszczący i piersi bolą ale tylko po bokach. coś czuję, że znowu się nie udało tyle razu widziałam 1 kreskę, że zdziwiona byłabym 2 hehehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi to czekanie.... masakra. kolejny cykl i kolejny... ile to można. ciekawe czy jest u mnie szansa. mąż miał pójść przebadać nasienie, ale brał antybiotyk więc odczekamy z miesiąc, żeby wynik wyszedł wiarygodny. myślę, że mogłam mieć problem ze śluzem ponieważ owulacja zawsze występowała 1-2 dni po śluzie płodnym może to nie sprzyjało. kupiliśmy żel conceive plus zobaczymy w tym cyklu czy coś zdziałał
-
nick nieaktualny
-
Prawdopodobnie za wcześnie, ale patrzyłam sobie na swój wykres, i po śluzie i wzroście temperatury owulację bym obstawiła na 20 listopada. Kolejny skok temperatury o 0,3 (utrzymujący się 4 dzień) miałam po 8 dniach, wtedy też zaczął się ciągły ból głowy, wzdęty brzuch, senność - pasowałoby jak ulał zagnieżdżenie no i tak liczyłam, że po moim wymyślonym zagnieżdżeniu 4 dzień już ten czuły test może cień cienia pokazać, ale on miał swoje zdanie... poczekam jeszcze tydzień
-
nick nieaktualnypietruszek wrote:Prawdopodobnie za wcześnie, ale patrzyłam sobie na swój wykres, i po śluzie i wzroście temperatury owulację bym obstawiła na 20 listopada. Kolejny skok temperatury o 0,3 (utrzymujący się 4 dzień) miałam po 8 dniach, wtedy też zaczął się ciągły ból głowy, wzdęty brzuch, senność - pasowałoby jak ulał zagnieżdżenie no i tak liczyłam, że po moim wymyślonym zagnieżdżeniu 4 dzień już ten czuły test może cień cienia pokazać, ale on miał swoje zdanie... poczekam jeszcze tydzień
-
Audobrandessa - 'żal się'! Ja chętnie posłucham!
Ja dzisiaj po tym negatywie też usiadłam poryczana, mąż odsypiał nocną zmianę i tak przejrzałam telefon komu by tu się wyżalić i stwierdziłam, że do kogokolwiek nie napiszę, to pewnie przewróci oczam i powie: o nie ta znowu to samo....