X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja mam dziś 21 dc i rano obudziłąm sie z bólem piersi i to dosc duzym boli mnie też dzis głowa ale nawet nic nie biorę bo sie boję no i takie dziwne uczucie w dole brzucha nie ból cholera wie jak to nazwać no nic czekamy do 12 grudnia ;)

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam dziwne uczucie w dole brzucha, ale wrażliwość piersi znikoma - nie zauważyłam też żadnego powiększenia (ale mam rozmiar G więc może być ciężko :) ) Sikać też nie chodzę prawie wcale, więc pewnie mam jakieś zatrzymanie wody przez okresem.
    aplikacja FF wyznaczyła mi termin na test na 8 grudnia dopiero - i chyba też poczekam, bo co zrobić :) Zawsze 3 tygodnie cyklu mam pełen luz, będzie co ma być! A ostatni tydzień - masakra :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaką masz aplikację ? ja od kad staramy się o dziecko i sie nie zabezpieczmy to cykle mam 32 dniowe wcześniej miałam 35-37 dniowe zobaczymy co z tego bedzie ale nie nakręcam sie tak jak poprzednio co ma byc to bedzie

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korzystam z FertilityFriend na telefonie - wyświetla mi się jako FF Mobile :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha ok dzięki :)

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona... wrote:
    Witam. Nie mam dobrych wieści. Wróciłam dzisiaj ze szpitala nie miałam siły pisać. Beta słabo przyrastała, w szpitalu okazało się że to ciąża pozamaciczna i straciłam prawy jajowód :( do staranek mogę wrócić dopiero w okolicy lutego marca. Jest mi bardzo przykro i nie mam siły siedzieć tutaj :'( pozdrawiam gorąco i trzymam za was kciuki.

Zagubiona strasznie ale to strasznie mi przykro :( Nie potrafię nawet wyrazić tego słowami. Pamiętaj że masz nas tutaj i tutaj zawsze wspieramy się nawzajem.

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona przykro mi. tak bardzo sie cieszylas kochana. Nabierzesz sil, powrocisz do zdrowia i bedzie lepiej. Uda sie zobaczysz

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • madziaw88 Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona, nie wiem co napisać..przykro mi bardzo :(
    Ja dziś spontanicznie zrobiłam test po południu (10 dni od owulacji) i negatyw.

Zły dzień...

16ud43r8bgfa44ek.png
  • sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja tez chcialabym juz moc sie starac. Nic sie nie dzieje poki co. Za niedlugo uwieze ze w moim przypadku to ciaza urojona. Jedyny plus to ze w koncu dogadalam sie z moim mezusiem bo juz zaczynalam wariowac.

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie dopiero 6 dpo i ból piersi jest bym powiedziała nieznośny spać dzisiaj nie mogłam przez spać nie wiem dla mnie to za wcześnie na to ale dobra pożyjemy zobaczymy. Jutro mam wizytę u gina i zobaczymy co mi powie ciekawego.

Pietruszek powiem tak zdecydowanie zrobiłaś test za wcześnie więc proszę się tutaj nie załamywać i poczekać jeszcze z tydzień i wtedy testować. I trzymam kciuki za dwie kreseczki :)

Karola to będziemy w podobnym czasie testować obyśmy na te święta zobaczyły wszystkie dwie kreseczki i się cieszyły w 100% świętami :)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez miałam ciezkie chwile z moim mezusiem ale sobota i niedziela była cudowna i mam nadzieje że owocny :) to był spontan przez cały tydzień nie wychodziło niby miałam ochotę ale jakos nie wychodzilo a raczej nie chciało wejśc ;) ale 2 ostatnie dni były super i poniedziałek tez mimo że nie było seksu ale z mezem lepiej sie układa mam nadzieję że tak już zostanie kurcze jak mnie te cycusie bolą oby to był dobry znak

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dzisiaj zaczyna boleć delikatnie podbrzusze (32dc). będę testować w sobotę jeśli do tego czasu nie dostanę @. chociaż owulka mogła się przesunąć. ehhh. śluz mam nadal kremowy lekko błyszczący i piersi bolą ale tylko po bokach. coś czuję, że znowu się nie udało :( tyle razu widziałam 1 kreskę, że zdziwiona byłabym 2 hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak jak ja już sobie nawet wmawiam te kreseczki 2 mimo że zawsze jest 1 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i to czekanie.... masakra. kolejny cykl i kolejny... ile to można. ciekawe czy jest u mnie szansa. mąż miał pójść przebadać nasienie, ale brał antybiotyk więc odczekamy z miesiąc, żeby wynik wyszedł wiarygodny. myślę, że mogłam mieć problem ze śluzem ponieważ owulacja zawsze występowała 1-2 dni po śluzie płodnym może to nie sprzyjało. kupiliśmy żel conceive plus zobaczymy w tym cyklu czy coś zdziałał

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet nie ma bardzo komu się pożalić.... bo ile razu można poruszać ten sam temat.... albo kolejny "objaw".

Skali89 lubi tę wiadomość

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawdopodobnie za wcześnie, ale patrzyłam sobie na swój wykres, i po śluzie i wzroście temperatury owulację bym obstawiła na 20 listopada. Kolejny skok temperatury o 0,3 (utrzymujący się 4 dzień) miałam po 8 dniach, wtedy też zaczął się ciągły ból głowy, wzdęty brzuch, senność - pasowałoby jak ulał zagnieżdżenie :) no i tak liczyłam, że po moim wymyślonym zagnieżdżeniu 4 dzień już ten czuły test może cień cienia pokazać, ale on miał swoje zdanie... poczekam jeszcze tydzień :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pietruszek wrote:
    Prawdopodobnie za wcześnie, ale patrzyłam sobie na swój wykres, i po śluzie i wzroście temperatury owulację bym obstawiła na 20 listopada. Kolejny skok temperatury o 0,3 (utrzymujący się 4 dzień) miałam po 8 dniach, wtedy też zaczął się ciągły ból głowy, wzdęty brzuch, senność - pasowałoby jak ulał zagnieżdżenie :) no i tak liczyłam, że po moim wymyślonym zagnieżdżeniu 4 dzień już ten czuły test może cień cienia pokazać, ale on miał swoje zdanie... poczekam jeszcze tydzień :)
    zaczekaj jeszcze trochę, może faktycznie za wcześnie. trzymam kciuki

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Audobrandessa - 'żal się'! :) Ja chętnie posłucham! :)
    Ja dzisiaj po tym negatywie też usiadłam poryczana, mąż odsypiał nocną zmianę i tak przejrzałam telefon komu by tu się wyżalić i stwierdziłam, że do kogokolwiek nie napiszę, to pewnie przewróci oczam i powie: o nie ta znowu to samo.... :D

• wannahaveababy Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:55

• wannahaveababy Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:55

‹‹ 458 459 460 461 462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ