X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona... wrote:
    Wież mi że ciężko jest dojść do siebie po stracie. Niby jeszcze nie czuje się ruchów, nie widać serduszka a już wytwarza się silna więź z maluchem. Te II kreseczki na teście sprawiają że kobieta zakochuje się bez opamiętania.
    współczuje Ci kochana, to najgorsza rzecz jaka może przydarzyć się matce :(

• wannahaveababy Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wannahaveababy wrote:
    Jaka cena w Polsce? Wiecie, ja mam go juz 4 miesiac i jeszcze nawet pol tubki nie zuzylam. (Stosuje go tylko w dni plodne, bo w nieplodne wole uzywac Durex - mam z nim wiecej przyjemnosci) Tak wiec chociaz moze sie wydawac drogi to starczy wam na blisko rok albo i dluzej. Moj jest w tubce i sa do niego aplikatory - takie jakby strzykawki. Wiec mozna go uzywac i z aplikatorem i bez.
    ja płaciłam 70 zł jakaś promocja niby była

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pietruszek wrote:
    wannahaveababy - około 80 zł

Zagubiona - może to dziwnie zabrzmi, ale zazdroszczę Ci tego uczucia zakochania... Moj umysł nie potrafi sobie tego wyobrazić - sięgam 'w przód' z emocjami uczuciami i nastrojem tylko do momentu zobaczenia tych kresek - potem jest to dla mnie wielka tajemnica... i coś, czego nie jestem w stanie sobie wyobrazić
    tu nie ma czego zazdroscić ja w 2 ciazy do momentu aż nie wyszłąm z córką ze szpitala nie wierzyłam że nam sie udało że ją mamy dziś ma już 3,5 roczku i czasami nadal zastanawiam sie czy ona jest nasza czy to mi sie nie sni urodzenie dziś zdrowego dziecka to naprawde cud zobaczenie 2 kresek to wielka radosc ale i obawy strach a czasami i wielki ból po stracie znam obie te strony i ból po stracie i radosc z narodzin

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Audobrandessa wrote:
    nawet nie ma bardzo komu się pożalić.... bo ile razu można poruszać ten sam temat.... albo kolejny "objaw".

Pamiętaj że masz nas tutaj :) My zawsze tutaj ci pomożemy :)

Audobrandessa lubi tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pietruszek ja to uczucie mogłam porównać do tego jak poznałam męża była to taka nagła fala uczuć i świadomość że ta osoba to ta jedyna.
    Starać możemy sie w okolicy lutego marca o ile wszystko ładnie się zagoi.

Jest ciężko się pozbierać od śmierci córeczki minęło pół roku a ja nadal mam przygotowany pokoik w takim stanie w jakim zostawiłam go jadąc do szpitala. Misie są tylko zapakowane w folie i łóżeczko nad kryte a wczoraj mąż zamknął go na klucz bo wiedział że z niego nie wyjdę jak wrócę do domu.

Nadzieja umiera ostatnia!
  • Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteście wspaniałe. Wasze wsparcie jest dla mnie bardzo ważne i motywuje mnie do wstania na nogi. Przyjdzie czas że w końcu się uśmiechnę i powiem sobie "tak chcę walczyć o kolejne dziecko" z waszym wsparciem i wsparciem rodziny może nawet szybciej niż mi się wydaje.

Życzę każdej z was tej fali uczuć towarzyszącej przy II kreseczkach i krzyków na porodówce obwiniając partnera że to jego wina. Tak bynajmniej to u mnie wyglądało, ale później go przeprosiłam i dziękowałam mu że był przy mnie i że mamy tak wspaniałą córeczkę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 22:26

Reni555 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona nie mam już słów bo wiem że słowa pocieszenia teraz nic nie dadzą sama musisz sie pozbierać i sama bedziesz wiedzieć kiedy bedziesz gotowa na kolejne starania tak jak napisałaś może too bedzie szybciej niż myslisz najważniejsze że masz kochajacego meża przy sobie

• wannahaveababy Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:56

• Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola w takiej sytuacji nie da się powiedzieć czegoś co wpłynie na drugą osobę. Ale liczy się obecność tej drugiej osoby. Dostałam z waszej strony duże wsparcie mimo że się nie znamy sam fakt że tu piszemy dużo mi daje. Ja też czytam wiele wątków i wiele pamiętników i cieszę się kiedy komuś sie udaje i płacze obwiniając boga gdy coś idzie nie tak. Ale wy rozumiecie mnie może nie każda przez to przechodziła ale każda wie jaki to ból i stara się zrozumieć i dać wsparcie i za to wam dziękuję, że jesteście i że mogę sie wygadać a wy mnie wysłuchacie.

Reni555, Audobrandessa, Kasia1407, madziaw88, Karola0704 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona... wrote:
    Karola w takiej sytuacji nie da się powiedzieć czegoś co wpłynie na drugą osobę. Ale liczy się obecność tej drugiej osoby. Dostałam z waszej strony duże wsparcie mimo że się nie znamy sam fakt że tu piszemy dużo mi daje. Ja też czytam wiele wątków i wiele pamiętników i cieszę się kiedy komuś sie udaje i płacze obwiniając boga gdy coś idzie nie tak. Ale wy rozumiecie mnie może nie każda przez to przechodziła ale każda wie jaki to ból i stara się zrozumieć i dać wsparcie i za to wam dziękuję, że jesteście i że mogę sie wygadać a wy mnie wysłuchacie.
    bądź dzielna kochana choć to tak cholernie trudne.

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona wiesz że na nas możesz liczyć i pamiętaj o tym. Ja wiem co czujesz ponieważ też straciłam maleństwo tylko że 26 tc. Ale myślę że strata dziecka czy na początku czy później to i tak bardzo bardzo boli :(
    Ale fajnie że jest takie forum gdzie naprawdę można się wyżalić podzielić swoimi obawami i objawami i wszystkie tutaj siebie rozumiemy a nawet jak nie to staramy się zrozumieć. Nie ma żadnych wulgaryzmów ani pretensji :)
    Tak ja powiedziała wannahaveababy BO JAK NIE MY TO KTO !!! :)
    Jestem z tobą i trzymaj się kochana

201707271556.png
    200710144670.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie u mnie dziś 22dc cycki nadal bola takie dziwne uczucie rozpierania do tego bola jajniki ale tak jakos inaczej i jestem spiaca mimo że poszłam spać po 22 wstałam o 7 zaprowadziłam małą do przedszkola wstawiłam obiadek i poszłam spać dalej niedawno wstałam kurcze a jeszcze bym spała na jakiekolwiek objawy za wcześnie tak mi się wydajędo tego bola mnie zeby ale nie cały czas tylko przy gryzieniu lub jak jak mocno dotknę palcem masakra nigdy tak nie miałam

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy jadlas lub pilas cos kwasnego?

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola ja z piersiami mam podobnie tez czuje taki dziwne uczucie w nich sle u mnie to za wcześnie na jakie kolwiek objawy ciążowe poniewaz to dopiero 7 dpo.
    Powiem wam tak z tą sennoscia to myślę ze tez mie można brac jako objaw ciazy w tej porze roku ponieważ większość teraz osób jest nie do życia nawet mężczyźni. Tylko my starajace odrazu zaczynamy nad tym rozmyślać :)
    Ja również wstać nie moge i w ciagu dnia mam kryzysy :)

201707271556.png
    200710144670.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    a czy jadlas lub pilas cos kwasnego?
    no własnie nie bo nawet apetytu nie mam

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1407 wrote:
    Karola ja z piersiami mam podobnie tez czuje taki dziwne uczucie w nich sle u mnie to za wcześnie na jakie kolwiek objawy ciążowe poniewaz to dopiero 7 dpo.
    Powiem wam tak z tą sennoscia to myślę ze tez mie można brac jako objaw ciazy w tej porze roku ponieważ większość teraz osób jest nie do życia nawet mężczyźni. Tylko my starajace odrazu zaczynamy nad tym rozmyślać :)
    Ja również wstać nie moge i w ciagu dnia mam kryzysy :)
    dokładnie no u mnie na objawy ciazy to tez za wcześnie chociaz cholera już wie nie nakrecam sie bo to nie ma sensu trzeba poczekać jeszcze dopbry tydzień i sie okaże tez jestem senna

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się staram nie nakręcać choć czasami siedzę i się dopatruje ale rozum mi podpowiada żebym przestała bo to nie objaw ciąży i że w tamtym miesiącu miałam tak samo. Choć w tym za wcześnie mnie piersi zaczęły boleć ale to nie wiem dlaczego. Dzisiaj idę do lekarza zobaczymy co mi powie ;)

201707271556.png
    200710144670.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1407 wrote:
    Ja też się staram nie nakręcać choć czasami siedzę i się dopatruje ale rozum mi podpowiada żebym przestała bo to nie objaw ciąży i że w tamtym miesiącu miałam tak samo. Choć w tym za wcześnie mnie piersi zaczęły boleć ale to nie wiem dlaczego. Dzisiaj idę do lekarza zobaczymy co mi powie ;)
    to czekamy na wiesci ale dzinowe masz cykle ? ja zawsze miałam długie 37 dniowe i dziwnym trafem odkad przestalismy się zabezpieczać cykle mam 30 32 dniowe nie wiem dlaczego

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też piersi bolą, ale bardziej po bokach niż całe. natomiast zciemniały mi otoczki sutków i same sutki stały się takie ciemnoróżowe. wczoraj wieczorem potworna zgaga nigdy takiej nie miałam, dzisiaj tez, ale mniejssza. nie wiem co myśleć już o tym wszystkim

‹‹ 460 461 462 463 464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ