PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya mnie własnie nigdy tak długo nie bolały czytałam troche o tym i są zdania podzielone jedni pisza że tak jest w bardzo wczesnej ciazy bo przygotowują sie do niej a inni że to ss oznaki poronienia torbieli i takich tam ale przeważnie przy tym jest krwawienie a ja nie krwawie
-
nick nieaktualnysskorka24 wrote:Kasia1407 jak tam u lekarza? kiedy bedziesz ewentualnie testowac? U mnie nadszedł w koncu ten dzien i przyszla @ Maz mnie juz uprzedza ze tym razem mam sobie na spokojnie to wziac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysskorka24 wrote:Karola znow to czekanie najgorsze znow nas bedziesz w niepewnosci trzymac jak ostatnio
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypare miesięcy temu brałam castagnus. to lek, ktory ma wyregulować cykl. niestety przed okresem na 5 a nawet 6 dni występowały plamienia. jak się okazało obniżył mi prolaktynę i stąd te plamienia. 2 miesiące temu byłam na wizycie u gina i on zlecił mi przebadanie: estradiolu, FSH, LH, progesteron, prolaktyny i TSH-3. miałam je wykonać o ile dobrze pamiętam od 22-26dc chyba.
-
nick nieaktualnyniestety prywatnie. państwowo ciężko się dostać do ginekologa. a miałam wtedy bardzo długi cykl. dzisiaj jednak nie testowałam. apteki omijam szerokim łukiem żeby nie kusiło. zaczekam do soboty żeby było bardziej wiarygodnie, będzie to 36 dc. podejrzany dla mnie jest fakt, że zmieniły mi się piersi, nigdy tak nie miałam choć zawsze je obserwowalam w 2 fazie cyklu.
-
nick nieaktualnysskorka może spróbuj tego castagnusa. brałam go przez 3 miesiące i z 39-41 moje cykle spadły na 32-34 czasami 36. choć przy dużym stresie mam i 41, ale zdarzają się rzadko. mojej znajomej też pomógł, ona nie plamiła akurat tak jak ja. poczytaj o nim