PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny Długo się nie udzielałam na forum. Ale praktycznie cały czas przeglądałam dość regularnie wasze wypowiedzi. Z moim M jest lepiej, zamieszkalismy razem, kochamy się prawie codziennie nawet po 2-3 więc wydaje mi się że wszystko jest na dobrej drodze a wczoraj usłyszałam kocham Cię poraz pierwszy od 4 miesiecy. Teraz staranka będą ułatwione ze względu ze nie pracuje i ze mieszkam z moim M. Jak kiedyś pisałam cykle zrobiły mi się 40 dniowe. Dziś jest 26 dc co okazało się dziś jest przewidywany dzień owulacji a śluzu rozciagliwego brak. Jest lepki. Za to dzień po skończonym okresie pojawił się mega rozciągliwy śluz, wiec sama zglupiałam. Zobaczymy co z tego będzie, trzymam za Was kciuki
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny powinnam testować 12 grudnia bo na ten dzień przewidziana jest @ ale zobaczymy dziś miałam zajecie rano ogarnęłam chatkę bo miała przyjechać moja mama ( nie jest u nas czesto ) ale zrobiła nam niespodzianke i przyjechał tez mój tata 2 raz odkad mieszkamy sami julka bardzos ię ucieszyła dziadek kupił jej nową rybke bopoprzednia wczoraj zdechła Julcia bardzo to przeszła ale już jest 2 co do objawów niby nie miałam czasu mysleć zastanawiać sie i tak dalej ale cholernioe ciazą mi piersi takei jakieś ciężkie są i rano znowu bardzo bolały i brzuch jak na @ ale tylko chwilkę teraz nadal bola mnie piersi jestem znowu senna zmęczona i przestały boleć mnie jajniki za to boli jakby w dle brzucha jakby macica cholera wie czekam cierpliwie co bedzie dalej
Sysunia32 lubi tę wiadomość
-
Czekoladowa mama no witamy dawno cie u nas tutaj nie było już myślałam że nas opuściłaś . Bardzo się cieszę że ci się układa z M i oby tak dalej Odzywaj się częściej tutaj u nas i opowiadaj jak tam sytuacja u ciebie wygląda
Karola bo jak właśnie się człowiek czymś zajmie to przestaje się nakręcać. Ja np. w pracy tak o tym nie myślę. Chociaż ja wam powiem że w tym cyklu jakoś tak nie świruję coś tak wyluzowałam ale zobaczymy jak to będzie jak będzie 3/4 dni przed @ -
nick nieaktualny
-
Witamy Nie musisz sie przedstawiać
Poprostu witamy na naszym forum gdzie sie wspieramy i opowiadamy o wszystkich naszych objawach, obawach, smutkach i ogólnie o zyciu codziennymMia13, Sysunia32 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny moja nadzieje powoli umiera dzisiaj 35dc okresu brak, piersi powiększone, obwódki wokół sutków troszkę ciemniejsze (albo to już moje schizy. martwi mnie to, że nie czuję bólu podbrzusza czyli że tam nic się nie zagnieżdża wczoraj w nocy delikatnie czułam jajniki, teraz rano lewy. nie wiem co o tym myśleć. boje się, że jutro na teście będzie 1 krecha
-
Audobrandessa wrote:dziewczyny moja nadzieje powoli umiera dzisiaj 35dc okresu brak, piersi powiększone, obwódki wokół sutków troszkę ciemniejsze (albo to już moje schizy. martwi mnie to, że nie czuję bólu podbrzusza czyli że tam nic się nie zagnieżdża wczoraj w nocy delikatnie czułam jajniki, teraz rano lewy. nie wiem co o tym myśleć. boje się, że jutro na teście będzie 1 krecha
To że cie nic nie boli to nie jest znak ze sie nie udało. Kazda kobieta przechodzi inaczej. A może to dobry znak jezeli za kazdym razem cie bolal brzuszek a tym razem nic. Glowa do gory dopóki nie ma @ pozostają nadzieje -
Audobrandessa spokojnie, wcale nie musisz mieć żadnych objawów, nie stresuj się. Wiem, że łatwo mówić, ale stres ciąży i zajściu w ciążę nie służy.
Karola no to czekam z niecierpliwością na dwie krechy! Mam nadzieję, że tym razem zaowocuje pozytywny wynik testu.
Alexxx życzę zdrowia i spokoju.
czekoladowa mama super wieści, trzymam kciuki i dwóch kresek życzę. Daj znać, kiedy test. Dobrze, że w związku się układa. ))
-
Hej dziewczyny,
Cykl miałam stymulowany clo, bralam do tego metformax 500, w końcu pojawił się pęcherzyk, w 16dc miał 23mm na drugi dzień (wtorek) dostałam pregnyl 10000j. w środę miałam wizytę i pęcherzyk pękł. Dziś mamy piątek a mnie ciągle "ciągnie" w prawym jajniku z którego miałam owulację, wiadomo staraliśmy sie we wtorek i środę. Pewnie sobie juz wkręcam, ze boli bo cos sie tam tworzy;) ale czy moze byc to spowodowane pregnylem? -
nick nieaktualnycześc kobietki to moj 24 dc i nie moge spokojnie siedziec tak mnie na dole w plecach boli nawey nie plecy tylko już prawie tyłek i cycki z dnia na dzień bardziej a zawszeprzed @ bolały mnie na 2-3 dni przed niby nic sie nie zmieniły nie sa powiekszone a bola jak cholera ale pamietam że w ciązy z córką też miałam flaki nic mi sie nie zmieniły nic nie urosły moze to dobry znak cierpliwie czekam do tego 12-15 chociaż już nie raz miałam test w ręce ale go odkładałam bo to raczej nie mozliwe by nawet gdybym była w ciazy był pozytywny i do tego czasami w ciagu dnia kręci mi sie delkikatnie w głowie ale to zwalam na pogodę
-
Cześć dziewczyny, to mój 28 dc (11 dpo) objawy mam typowo ciążowe: mrowienie w piersiach, kłucie w brzuchu, zawroty głowy... czy leki clo+duphaston mogą powodować takie objawy??[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich
poczytuję Was na bieżąco, ale w natłoku pracy nie miałam za bardzo czasu na pisanie. Trzymam kciuki za testowanie i @, które nie przyjdą!!
Ja jutro mam termin @, objawów trochę było ale ustały, piersi jedynie nabrzmiałe no i dziś uczucie "mokra", biegałam ciągle do toalety sprawdzać czy @ nadeszła a to śluuz i to taki "płodny"? no i wielka ochota na dziwna sprawa
Pozdrawiam i mam nadzieję, że częściej będę się odzywać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziaw88 wrote:Witam wszystkich
poczytuję Was na bieżąco, ale w natłoku pracy nie miałam za bardzo czasu na pisanie. Trzymam kciuki za testowanie i @, które nie przyjdą!!
Ja jutro mam termin @, objawów trochę było ale ustały, piersi jedynie nabrzmiałe no i dziś uczucie "mokra", biegałam ciągle do toalety sprawdzać czy @ nadeszła a to śluuz i to taki "płodny"? no i wielka ochota na dziwna sprawa
Pozdrawiam i mam nadzieję, że częściej będę się odzywać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj ja też piję jak głupia i to zwykłą wodę ugotowałam dzbanek 1,5 litrowy i juz na noc nie bedzie muszę znowu zagotować ja mam śluz biały ale lepki i jest go dośc mało wogóle ciasno sie tam zrobiło ciężko palec wsadzić mam nadzieję że to dobrze najchetniej już bym testowała ale wiem że za wcześnie przy cyklach 32 dniowych mam dziś 24
-
nick nieaktualny