PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySysunia32 wrote:Ja mam termin na poniedziałek. Dziś już testowałam bo nie wytrzymałam.ale na razie 1kreska. Co do objawów to piersi mnie bolą i sucho w ustach. Ale jakoś nie wierzę.
-
Audobrandessa wrote:ja mam podobnie tylko mój śluz jest kremowo-wodnisty. też się bałam, ze dzisiaj dostałam... ponad to strasznie chce mi się pić od kilku dni, ciągle mam sucho w ustach. jutro będzie mój 36 dc czyli taki standardowy termin choć czasami zdarzają się 41. nie wiem czy testowac, boje się, że znowu będzie negatyw. a Ty testujesz jutro?
W sumie tak myślę, że łagodnie wszystko idzie, bo wczoraj skończyłam 2 cykl z duphastonem. Lekarz mówił, że PMS może być łagodniejsze, a @ mniej obfita. W poprzednim cyklu @ dostałam 2 dni prędzej w ost. dzień duphastonu (biorę 2 dni po owulacji przez 10 dni) także nawet nie zdążyłam zastestować.
Miałam w domu jakiś test, nie wytrzymałam i zrobiłam spontanicznie we wtorek (10 dni po owu) ale negatyw. Chyba kupię test, najwyżej znów poczeka na swoją kolej. Jak jutro @ nie przyjdzie to w niedzielę albo poniedziałek.
Ale w sumie nie spodziewam się raczej 2 kresek, jakoś tak czuję..
a TSH niech spada na drzewo.. po 6 tyg euthyroxu 25 z 3,4 spadło do 2,9, zwiększona dawka na 37,5. -
Audobrandessa wrote:Karola trochę za wcześnie. dzisiaj kupiłam test najczulszy jaki mieli bo 10, ale bardzo się boję. a zwykle było tak że chciałam testowac nawet codziennie. nie wiem czy się wstrzymać do niedzieli
A termin @ kiedy wypada? Mi jutro eh eh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartek32 wrote:Cześć dziewczyny, to mój 28 dc (11 dpo) objawy mam typowo ciążowe: mrowienie w piersiach, kłucie w brzuchu, zawroty głowy... czy leki clo+duphaston mogą powodować takie objawy??
zawrotów chyba nie ale reszta mi pasowała ciążowo.
niestety to był tylko dupho... -
Karola0704 wrote:kurcze tak siedzę sobie przegladam strony w necie i cos dziwnego sie dzieje mam takie pieczenie goraco w macicy czegos takiego nie miałam jeszcze nigdy masakra jakaś i jak tu wytrzymać do 11 grudnia z testem
Karola, ile jesteś po owulacji? -
nick nieaktualny
-
Reni555 wrote:na duho miałam podobne objawy
zawrotów chyba nie ale reszta mi pasowała ciążowo.
niestety to był tylko dupho...
obawiam się, że tak właśnie będzie... cholerne leki, dają takie złudne nadzieje przy luteinie nie miałam tak, przy pierwszym cyklu z duphastonem też nie... teraz miałam pierwszy z clo i to chyba stąd moje ciążowe samopoczucie....[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”