PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySysunia32 wrote:Rozumiem cie. Też nie wytrzymuje i robię testy prędzej. Ja mam jutro termin okresu. Nadal sobie wmawiam że skoro temperatura spadła ale nie poniżej kreski to może jest nadzieja.
Sysunia32 lubi tę wiadomość
-
Ja jutro też testuje (27dc) choć głównie dlatego że mam wizytę u endo i może jak wyjdą dwie kreski to też lekarka weźmie to pod uwagę. Z jednej strony fajnie testować wcześniej jeśli oczekiwania się spełnią ale z drugiej strony wolałabym poczekać bo mam wrażenie że dłużej zylabym nadzieją że może jestem w ciąży ale jeszcze o tym nie wiem.
Najgorsze to, że zupełnie nie wiem jak w tym miesiącu miałam owulację. Mało śluzu w tym cyklu. Nie wiem też jak długi cykl będę miała bo ostatnio od sierpnia mam w kratkęAstma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
Dziewczynki właśnie zrobiłam sobie teścik powiem szczerze że tak z ciekawości oczywiście negatyw jak nic ale jakoś mnie to w ogóle nie dziwi ponieważ bylam na to nastawiona tak jak wyżej pisałam.
-
nick nieaktualnyemotka wrote:Ja jutro też testuje (27dc) choć głównie dlatego że mam wizytę u endo i może jak wyjdą dwie kreski to też lekarka weźmie to pod uwagę. Z jednej strony fajnie testować wcześniej jeśli oczekiwania się spełnią ale z drugiej strony wolałabym poczekać bo mam wrażenie że dłużej zylabym nadzieją że może jestem w ciąży ale jeszcze o tym nie wiem.
Najgorsze to, że zupełnie nie wiem jak w tym miesiącu miałam owulację. Mało śluzu w tym cyklu. Nie wiem też jak długi cykl będę miała bo ostatnio od sierpnia mam w kratkę -
Witajcie dziewczyny,
dawno się nie odzywałam ale zaglądam co raz. Męczy mnie małą zagadka otóż okres miałam 22-26.11 w piątek (13 dzień cyklu) maiałam lekkie krwawienie (chyba lekkie), taka jasno czerwona krew, w sobotę było już takie minimalne. Nie wiem czm mogło być spowodowane. Dostałam tego krwawienia jeszcze przed "weekednowym staraniem się". Czy któraś z was miała może takie krwawienie w trakcie cyklu ?
PS:Tydzień temu miałam prawdopodobnie owulację - wywnioskowałam to po śluzie, z temperaturą bywało różnie ale w tym miesiącu nie mogę się nią sgerować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 23:33
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
nick nieaktualny
-
Karola0704 wrote:ja byłam włąśnie pod prysznicem i jeszcze sprawdzałam sluz to jest przeźroczysty z takimi kuleczkami białego cycusie nadal bola i to coraz bardziej cholera wie czy to na @ czy na ciaze
Ja mam cały czas bardzo niewiele i jest kremowy.Hmmm...Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
nick nieaktualny
-
Hey dziewczyny.
Dziś mój 22dc i wiem że to trochę głupie, ale zrobiłam test.
Oto wynik:
http://images77.fotosik.pl/139/2a2724593ae8cccbmed.jpg
Co o tym sądzicie?Natalii00 lubi tę wiadomość
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
nick nieaktualnyhej no cos tam jest ja mam dziś 27 dc i stchórzyłam hehe miałam dzis zatestować ale nie dałam rady cholera mdli mnie dzis jak nie wiem byłam rano w biedronce zrealizowac bony i kupiłam to czego nie miałam na liscie nie maiłam siły chodzić po sklepie brałam co popadło byle cenowo mi pasowało na szczeście koleżanka po mnie przyjechała zatargałam te toboły do domu na 2pietro i miałam dosyć spać mi sie chce cycki bolą mniej ale bolą wieczorem daja o sobie znać dzis boli mnie trochę prawy jajnik i mała też jest jakby opuchnieta poczekam cierpliwie jeszcze 3 dni do 10 nochyba że jutro nie wytrzymam
-
BitterSweetSymphony wrote:Hey dziewczyny.
Dziś mój 22dc i wiem że to trochę głupie, ale zrobiłam test.
Oto wynik:
http://images77.fotosik.pl/139/2a2724593ae8cccbmed.jpg
Co o tym sądzicie? -
Karola0704 wrote:hej no cos tam jest ja mam dziś 27 dc i stchórzyłam hehe miałam dzis zatestować ale nie dałam rady cholera mdli mnie dzis jak nie wiem byłam rano w biedronce zrealizowac bony i kupiłam to czego nie miałam na liscie nie maiłam siły chodzić po sklepie brałam co popadło byle cenowo mi pasowało na szczeście koleżanka po mnie przyjechała zatargałam te toboły do domu na 2pietro i miałam dosyć spać mi sie chce cycki bolą mniej ale bolą wieczorem daja o sobie znać dzis boli mnie trochę prawy jajnik i mała też jest jakby opuchnieta poczekam cierpliwie jeszcze 3 dni do 10 nochyba że jutro nie wytrzymam
-
Hej dziewczyny,
ja dziś testowałam (27 dc) - niestety nie było widać drugiej kreski, nawet cień cienia. Od jutra do soboty w zasadzie każdego dnia może pojawić się @. Mam niestety ostatnio nieregularne cykle (od 28 do 33 dni). Z kolejnym testowaniem czekam tydzień (o ile nie pojawi się @ w tym tygodniu).
Jestem po wizycie u endokrynologa - mam kontynuować branie eutyroxu ale ze zmniejszoną dawką 25.
Steffci lubi tę wiadomość
Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
emotka wrote:Hej dziewczyny,
ja dziś testowałam (27 dc) - niestety nie było widać drugiej kreski, nawet cień cienia. Od jutra do soboty w zasadzie każdego dnia może pojawić się @. Mam niestety ostatnio nieregularne cykle (od 28 do 33 dni). Z kolejnym testowaniem czekam tydzień (o ile nie pojawi się @ w tym tygodniu).
Jestem po wizycie u endokrynologa - mam kontynuować branie eutyroxu ale ze zmniejszoną dawką 25. -
Natalii00 wrote:hej pewnie ze widac i jak ladnie hihi a ktory u Ciebie dpo?
Jeśli się nie mylę to 9 dzień.
W środę idę na betę.
Wolę jeszcze nie okazywać radości. Boję się, że znów coś pójdzie nie tak
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
2). 03.10.19r. II Laparo
Moje ANIOŁKI:
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Natalii00 wrote:hej pewnie ze widac i jak ladnie hihi a ktory u Ciebie dpo?
Jeśli się nie mylę to 9 dzień.
W środę idę na betę.
Wolę jeszcze nie okazywać radości. Boję się, że znów coś pójdzie nie tak
2). 03.10.19r. II Laparo
Moje ANIOŁKI:
nick nieaktualnyBitterSweetSymphony miałaś jakieś objawy?? co cię tknęło do zrobienia testu?
Ja mam dziś 8dpo i tak bardzo chciałabym zobaczyć drugą kreseczkę Do tej pory same niepowodzenia
Pierwszy cykl mam stymulowany i mam taką cichą nadzieję że może w końcu się uda.
Objawów prawie żadnych. Tylko od czasu do czasu kłuje mnie jajnik, raz jeden, raz drugi... Mimo to staram się nie nakręcać