PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja.... u mnie totalna klapa temp w dół i test negatywny możliwe że temp nie jest do końca prawidłowa bo przebudziłam się 1h wcześniej - mąż wstawał, ale nawet nie otworzyłam oczu... ale mimo to wiedziałam że to się tak skończy Za Was oczywiście trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 09:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustinka na test może być za wcześnie. Spadek może wynikać ze wcześniejszej godziny mierzenia.
Asha ja czuję się beznadziejnie, raz na jakiś czas mam okres bolesny (głównie plecy w krzyżu, trochę brzuch) i ten właśnie taki jest. W ogóle to wrzucam na luz, bo taka zestresowana to nigdy nie zajdę. Będzie ciężko ale zamierzam starać się mniej o tym myśleć, a więcej starać się w sypialni. No i zaczęłam brać wiesiołka, siemię lniane i magnez + b6. Spróbuję poprawić swoją dietę i odpoczywać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 10:11
-
nick nieaktualny
-
Witajcie!
Ja wczoraj byłam pełna optymizmu a dziś temperatura w dół i beksa się zrobiłam, więc we wtorek zamiast testowania @ będzie; (
Chętnie zaprzyjażniłabym się dzisiaj z butelką dobrego wina:D i wypłakała do tv;)
Macie jakieś patenty, żeby nie dać się zwariować? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej
Pomóżcie mi prosze.
Byłam u ginekologa ... w prawym jajniku mam 2 pęcherzyki - jeden 11 mm a drugi 8 mm plus do tego 3 małe, w lewym też cos jest .
Lekarz mówił , że jeden się zmarnuje ale ten drugi może być bardzo dobry , bo na USg był taki ciemniejszy od drugiego .
To jest mój 12 dc.
Co o tym sądzicie ? owulacja powinna być niedziele- poniedziałek.
ohh tak bym chciała zaskoczyc tym razem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też zaczęłam nowy ;( i jestem załamana... ten cykl był DZIWNY... owu wczesna na dodatek bardzo krótki ten cykl... zazwyczaj mam 28-30 dniowy a nie 25 Trzymam kciuki za pozostałe!
Asha lubi tę wiadomość
-
Powiem wam, ze w tym samym czasie prowadzilam drugi wykres, gdzie wpisywalam temp , tak zupelnie z ciekawosci, te bez dodawania stopni kiedy wstalam wczesniej, ale zawsze po przynajmniej 3 h snu i powiem wam ze tamten wykres jest bardziej wiarygodny, bo temp mi spadla juz na dwa dni przed @, wiec nie bede dodawac teraz niczego i zobaczymy jak bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 15:45
-
nick nieaktualny