X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • juta Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2014, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo jest tam kto

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli masz regularne cykle to duża. Czyli jakieś 25% w każdym cyklu gdy starcie się w dni płodne, o ile rzeczywiście takimi są i o ile wszystko z wami w porządku. A więc wielka niewiadoma. Powodzenia. ;)

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zalamuje juz wszystko ... 20 dc jeszcze 5/6 zero objawow nic a nic pewnie dupa znowu sie nie udalo

tez myslalam ze sie uda za 1 razem heh...z synem po 3 sie udalo syn ma 4 lata juz ....
    jestem do niczego..mam dola

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam bo obiecałam sobie ,że jak mi się uda to napiszę o objawach bo sama przewertowałam cały internet w poszukiwaniach :)
    -zaraz po ovu-grzybica-przeleczyła pimafurotem
    -tydzień po ovu ból gardła/katar/gorączka(tylko apap i płukanie gardła solą)
    -różowawe(kremowy śluz połączony leciutko z krwią)plamienie 20 i 21 dc
    -później lekki ból piersi i dwie widoczne żyły na nich
    -popołudniami nie mogłam się powtrzymać żeby nie pójść spać
    -odrzucenie od słodyczy(przed @ dosłownie je pochłaniam)
    -zaraz przed planowaną @ i póżniej lejący kremowy sluz-żółto biały
    -ciągniecie i kłucie w jajniku z którego było ovu(leciutkie bardziej jak a ovu niż na @)
    Pozdrawiam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 10:19

MalaCzarna lubi tę wiadomość

ex2btv738sn49jef.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki...widze nie najlepsze humory z rana :-(... Mnie zalalo juz na maksa, nienawidze tego...ale przynajmniej juz nie musze czekac na @ bo to tez mnie dobija bo i tak wiem ze przyjdzie, teraz przynajmniej zaczynam nowy cykl a tak naprawde skracam czas do inseminacji :-)... MalaCzarna co u ciebie?...SunSun dzieki za objawy napewno sie komus przydadza...Zetaa brak objawow to tez objaw wiec glowa do gory ;-) jeszcze nic nie przesadzone :-)

MalaCzarna lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja mam teraz 14 dc, wspomagamy się z mężem żelem conceive plus i zobaczymy . Nie licze na nic , bo wirem , że nic nie będzie. Ale no starać się można zawsze.

Miłego dnia dziewczynki :*

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha zaczęłaś nowy cykl. Myśl pozytywnie. Kolejna szansa, może akurat? :) Zbieraj siły do przytulasków. Mi się kończy @ i na dniach zaczynamy. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SunSun dzięki. :)

• Asha Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna wrote:
    Asha zaczęłaś nowy cykl. Myśl pozytywnie. Kolejna szansa, może akurat? :) Zbieraj siły do przytulasków. Mi się kończy @ i na dniach zaczynamy. ;)
    No to trzymam kciuki za szybka i owocna owulke ;-)... Ja juz jakbym mogla to bym bzykac zaczela tylko ten cholerny bol brzucha :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymaj się Kochana. Niech ból szybko minie. :)

• Asha Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna wrote:
    To trzymaj się Kochana. Niech ból szybko minie. :)
    Podejrzewam ze jutro to juz nie wytrzymam i siade na niego;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrze. Podobno im więcej orgazmów, tym lepiej ukrwiona macica i łatwiej zajść w ciążę. ;) To życzę samych przyjemności. :)

Asha lubi tę wiadomość

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis bol miesiaczkowy i az niedobrze z bolu pierwszy raz mi sie to zdazylo uuuuuuuuuuu ciekawe jak to bedzie 5 dni i sie okaze a rano nazekalam ze nic nie boli ..mmoze to sobie wmowilam sama nie wiem..teraz czasami mam jskby prad mi przeszedl w pochwie a w piersi lekkie uklucie ale moze 2 razy przez sekunde...huh co za opis...

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • Asha Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    U mnie dzis bol miesiaczkowy i az niedobrze z bolu pierwszy raz mi sie to zdazylo uuuuuuuuuuu ciekawe jak to bedzie 5 dni i sie okaze a rano nazekalam ze nic nie boli ..mmoze to sobie wmowilam sama nie wiem..teraz czasami mam jskby prad mi przeszedl w pochwie a w piersi lekkie uklucie ale moze 2 razy przez sekunde...huh co za opis...
    Tez ma m te prady przed okresem ;-) ale moze u ciebie to co innego znaczy :-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Was tez cycki nadal bola w trakcie okresu? Mi sie wydaje, ze moja temp jest za wysoka ja mam nadal 37.00...???

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mierzę w trakcie więc nie pomogę.

• Justinka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie gdyby nie okres myślałabym że jestem w ciąży... mam takie zawroty głowy, ogólnie też ból głowy, mdłości, ciągle jestem zmęczona i śpiąca... już nie wspomnę że często mam wrażenie jakbym była na statku, masakra :| no ale niestety będąc w toalecie, nadal na wkładce krew, więc złudzeń nie ma :(

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • juta Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie sa szanse na zajscie w 14 dzien cykli przy cyklach 29,

• Anett Debiutantka

Wysłany: 7 lipca 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po 7 dniach od stosunku zrobilam wczoraj test i wyszedl naegatywny odczekam pare dni i zrobie ponownie bo może za wczęsnie zrobiłam test licze na dwie kreseczki :))))

Wam tez zycze dwóch kresek

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby to było takie proste. :(

‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ