PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dołączam bo obiecałam sobie ,że jak mi się uda to napiszę o objawach bo sama przewertowałam cały internet w poszukiwaniach
-zaraz po ovu-grzybica-przeleczyła pimafurotem
-tydzień po ovu ból gardła/katar/gorączka(tylko apap i płukanie gardła solą)
-różowawe(kremowy śluz połączony leciutko z krwią)plamienie 20 i 21 dc
-później lekki ból piersi i dwie widoczne żyły na nich
-popołudniami nie mogłam się powtrzymać żeby nie pójść spać
-odrzucenie od słodyczy(przed @ dosłownie je pochłaniam)
-zaraz przed planowaną @ i póżniej lejący kremowy sluz-żółto biały
-ciągniecie i kłucie w jajniku z którego było ovu(leciutkie bardziej jak a ovu niż na @)
Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 10:19
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
Witam kobietki...widze nie najlepsze humory z rana ... Mnie zalalo juz na maksa, nienawidze tego...ale przynajmniej juz nie musze czekac na @ bo to tez mnie dobija bo i tak wiem ze przyjdzie, teraz przynajmniej zaczynam nowy cykl a tak naprawde skracam czas do inseminacji ... MalaCzarna co u ciebie?...SunSun dzieki za objawy napewno sie komus przydadza...Zetaa brak objawow to tez objaw wiec glowa do gory jeszcze nic nie przesadzone
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Asha zaczęłaś nowy cykl. Myśl pozytywnie. Kolejna szansa, może akurat? Zbieraj siły do przytulasków. Mi się kończy @ i na dniach zaczynamy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzis bol miesiaczkowy i az niedobrze z bolu pierwszy raz mi sie to zdazylo uuuuuuuuuuu ciekawe jak to bedzie 5 dni i sie okaze a rano nazekalam ze nic nie boli ..mmoze to sobie wmowilam sama nie wiem..teraz czasami mam jskby prad mi przeszedl w pochwie a w piersi lekkie uklucie ale moze 2 razy przez sekunde...huh co za opis...[/url]
-
zetaaa wrote:U mnie dzis bol miesiaczkowy i az niedobrze z bolu pierwszy raz mi sie to zdazylo uuuuuuuuuuu ciekawe jak to bedzie 5 dni i sie okaze a rano nazekalam ze nic nie boli ..mmoze to sobie wmowilam sama nie wiem..teraz czasami mam jskby prad mi przeszedl w pochwie a w piersi lekkie uklucie ale moze 2 razy przez sekunde...huh co za opis...
-
nick nieaktualny
-
u mnie gdyby nie okres myślałabym że jestem w ciąży... mam takie zawroty głowy, ogólnie też ból głowy, mdłości, ciągle jestem zmęczona i śpiąca... już nie wspomnę że często mam wrażenie jakbym była na statku, masakra no ale niestety będąc w toalecie, nadal na wkładce krew, więc złudzeń nie ma
-
nick nieaktualny