PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
kluska wrote:Wg ovu - 9 dpo, wg mnie - 10-11 dpo, ale jutro termin na małpiszona a wtedy mam pesymistyczne podejście do wszystkiego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 20:49
-
kluska wrote:Mam wysokie płytki krwi z powodu przewlekłego zapalenia jelit i częstych krwawień. A acard ma jakiś wpływ na płodność?
Tak pomaga w zagnieżdżeniu -
Kluska spokojnie to nie musi być rak choć powinnaś to wykluczyć przy wysokiej prolaktynie też jest wydzielina a nawet mlekotok ja miałam taki że na parę metrów lecialo. Myśl pozytywnie Nie raz nawet sugerują ,że może to być obiaw ciąży.
-
Ja biorę magnez z wit b6 jestem na ovu już rok i wiele przeszlam ale nie poddam sie tak szybko.
-
kluska wrote:Jeszcze nie mówiłam, myślałam, że mam standardowe. To mój drugi cykl obserwacji temp. jak w kolejnym cyklu się potwierdzi to pójdę powiedzieć. Wit. B6 mówisz? Ale to raz dziennie cały czas? I w jakiej dawce?
-
Asha wrote:Nie bardzo rozumiem, dola masz bo temp ci rosnie, czy jak?
Asha źle spałam 2 ostatnie noce. Temperaturę mierze o 6, a te 2 noce od 3 przebudzałama się kilka razy przed mierzeniem, więc nie ufam tym pomiarom:/ a doła mam, bo... no właśnie, ryczeć mi się chce i tyle. Taki nastrój typowy dla mojego pms;)
Boję się, że jutro temp poleci, bo na środę @ mi przypada. Kurcze chciałoby się żyć nadzieją, a z drugiej strony strach ją mieć, żeby się nie rozczarować.
-
nick nieaktualny
-
Ja postanowiłam przestać zrzędzić
Zastanawiam się czy iść dziś na betę, bo pierwsze siusiu już za mną, a nie miałam testu w domu. Z drugiej strony to @ na jutro najwcześniej przypada, więc mam dylemacik;) ciekawość kontra czas! Jak uważacie? Czekać do jutra?
-
bianka wrote:Ja postanowiłam przestać zrzędzić
Zastanawiam się czy iść dziś na betę, bo pierwsze siusiu już za mną, a nie miałam testu w domu. Z drugiej strony to @ na jutro najwcześniej przypada, więc mam dylemacik;) ciekawość kontra czas! Jak uważacie? Czekać do jutra? -
nick nieaktualny
-
Aga241 wrote:Witam was dziewczyny..
Chcialam spytac sie was o rade, pare dni temu mialam owulacje, moja dlugosc cylu to (34 do najdluzej 38 dni ) kiedy waszym zdaniem moglabym juz spokojnie zrobic test,aby wynik byl wiarygodny ? z gory dziekuje za odpowiedz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny