PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też już czuję, że @ tylko czyha. Pewnie jutro mnie dopadnie bo już ją czuję.
Ja zaczynam się dopiero łamać, dotychczas miałam nadzieję, że będzie dobrze. Jak widać, znając moje szczęście znów byłam niepoprawną optymistką ;( -
kluska wrote:Ja też już czuję, że @ tylko czyha. Pewnie jutro mnie dopadnie bo już ją czuję.
Ja zaczynam się dopiero łamać, dotychczas miałam nadzieję, że będzie dobrze. Jak widać, znając moje szczęście znów byłam niepoprawną optymistką ;(
Bedzie dobrze nie ma sie co załamywać...głowa do góry....napewno sie uda
-
Naciskalam na sutka dzis i wyplynelo cos zoltego z drugiego tez..jak zaczelam czytac na necie to masakra rak hormony moglam nie cisnac a troche mocno aciskakam jak zobaczylam ze troszke wyplywa to dosisnelam cholera..niby wysoki poziom prolaktyny i zaczelam sie zastanawiac ...i do lekarza we wtorek na badanie krwi...boze....[/url]
-
zetaaa wrote:Naciskalam na sutka dzis i wyplynelo cos zoltego z drugiego tez..jak zaczelam czytac na necie to masakra rak hormony moglam nie cisnac a troche mocno aciskakam jak zobaczylam ze troszke wyplywa to dosisnelam cholera..niby wysoki poziom prolaktyny i zaczelam sie zastanawiac ...i do lekarza we wtorek na badanie krwi...boze....
-
zetaaa wrote:Naciskalam na sutka dzis i wyplynelo cos zoltego z drugiego tez..jak zaczelam czytac na necie to masakra rak hormony moglam nie cisnac a troche mocno aciskakam jak zobaczylam ze troszke wyplywa to dosisnelam cholera..niby wysoki poziom prolaktyny i zaczelam sie zastanawiac ...i do lekarza we wtorek na badanie krwi...boze....
Nie stawiaj diagnozy u dr google, nie denerwuj się za wczasu. Idź do lekarza.