X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • madziaw88 Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pietruszku, nie łam się :( a ja Wam powiem, że poprzednie cykle jakoś się spinałam, że to na pewno już a teraz po nieudanym grudniowym jakoś tracę nadzieję, że kiedykolwiek się uda :( jakoś mi tak obojętnie :( starania będą ale pewnie znów nic z tego..Nawet przytulanka kiedyś były inne jak się nie staraliśmy.. psycha mi siada.

Pietruszku, miałam pocieszyć a sama zamulam :/

16ud43r8bgfa44ek.png
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale masz dokładnie tak jak ja :( a u mnie dodatkowo same przytulanka sa jakby koniecznością z jednej strony a z drugiej mało w nich przyjemności - próbujemy próbujemy i nic tylko boli :( uwierzcie mi ze to dobija jak mało co, plus do tego ciągły brak ciąży - i w ogóle nie czuje sie jak kobieta. Teraz to dopiero zaleciło smutem aż mi łzy poleciały :(

• madziaw88 Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pamiętam jak mówiłam do jeszcze wtedy chłopaka, teraz już męża "jak fajnie będzie jak będziemy się starać o dziecko" bez spiny, że będzie ciąża, kiedy chcemy itp. a to niestety samo życie :)

Tak się zastanawiam, czy w tym tyg jeszcze przed owulacją iść do gina czy będzie widział pęcherzyk itp. w następnym tyg do pracy mam na popołudnie, robię badania do endo, wizytę mam rano.. no coż, do gina pójdę bez badań.

Pietruszku, ile się staracie? Przede mną 6 cykl..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 19:44

16ud43r8bgfa44ek.png
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze a jak ja pomyslę że po pierwszym razie w gumie gdzie nie było jeszcze do końca myślałam że jestem w ciąży i kupiłam 1 test ciązowy to była masakra jak przez kilka dni do brzucha mówiłam i głaskałam hehe a teraz jak chcemy to nie idzie zycie jest nie sprawiedliwe i fakt seks nie jest dla przyjemniści ( chociaz w grudniu był nie patrzyłam na nic ) robi sie to by zrobic dziecko taka prawda

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia88 jakbym siebie słyszała.... a potem gdy nadszedł upragniony czas starań to ja oszalałam... i tak jest do teraz z każdym cyklem coraz gorzej i gorzej... w piątek mąz idzie na badania aż się boję wyników... prawda jest taka że my babki ciągle jesteśmy u ginka a niestety chłopy badać się nie chca.. mi na ostatniej wizycie lekarz powiedział, ze w dzisiejszych czasach wina leży w 60% po stronie faceta i to oni powinni badać się w pierwszej kolejności.
    pietruszku nie łam się kochana. nie jesteś sama. wiem, ze to przykre szczególnie jak dookoła wpadają gówniary, ale może i my się doczekamy.

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ sie nie może zdecydować czy zaczynamy nowy cykl czy nie. Przed nami pechowa 13tka :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem szczerze że nawet już rozważam inseminacje. lekarz wstrzyknie zdrowe plemniki w dobrym momencie i nie będę się martwić czy one dolecą na czas czy są zdrowe itp.

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem ja wiem ale dziewczyny nigdy przenigdy seks nie sprawił mi przyjemności. Ja tam w srodku chyba czucia nie mam w ogóle. Może jakieś słabe ukrwienie czy cos i przez to tez problemy... Nie wiem :(

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Audo ja juz o tym czytałam. To jest dobra metoda jak po stronie chłopa cos jest nie halo - wtedy sie im ułatwia zadanie. W pierwszej kolejności niech on sie zbada (mi tez gin mówił ze 60% leży po stronie partnera dzisiaj). Jeżeli ma dobra ruchliwość to inseminacja jest bez sensu. Wtedy właśnie wrogość śluzu najpierw, hormony w fazie literalnej a potem drożność. Taka jest myśle najbardziej racjonalna kolejność :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie :) hormony mam w normie. wszystko wyjaśni się w piątek

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw sie. U mojego wyszło wszystko rewelacja nawet ponad normę. Czyli to ja jestem jakaś felerna :(

• madziaw88 Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badania mężczyzny robi się prywatnie? ginekolog mówi jakie trzeba zrobić? Kurczę, może pójdę w piątek i zapytam o męża..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 20:37

16ud43r8bgfa44ek.png
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie gin powiedziała po prostu ze badanie nasienia i poleciła jednego lekarza. Tylko prywatnie było chyba można. Min 3 dni musi sie facet wstrzymac przed, może to zrobić w domu (bardzo ewentualnie) pod warunkiem ze w Max 30 min dowiezie na miejsce. Po godzinie chyba sa wyniki do odbioru :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 20:33

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki uszy do góry. Ja jestem zabiegana, ale Wam podczytuję. Odliczam dni do @, czy wytrzymam. Boję się, że zaczne robić moje testy ciążowe a dzisiaj dopiero 22 dc... do 29 jeszcze czas, korci mnie beta...

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rób bo za wcześnie!! ;) zabraniam :)

A ja przed chwila zajrzałam do siebie i mam plamienie na różowo, tylko w srodku. Nic juz nie rozumiem sytuacja zmienia sie co godzinę. Cycuchy dalej bolą, głowa boli, brzuch na okres z kolei NIE boli... Tylko test uparcie negatywny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 21:20

• Pauka Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam wszystkim! Piszę bo mam podobne odczucia do Ciebie Mia13, dzis dopiero 23 dc a ja nie moge spac, gapię sie w swój wykres, jakby miał mi cos powiedzieć i chociaż twardo postanowiłam ze testu nie zrobię i "będzie co ma byc" to wiecie jak jest...Beta tez kusi...trzymam za Was mocno kciuki, tak bardzo nam życzę naszych fasolek

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • Mia13 Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pietruszek, a może u Ciebie za wcześnie na test i tam się bobo rozwija, a nie @ rozkręca. ;-) Ten test mnie kusi strasznie, tym bardziej, że od 12 dc mam bóle jajników, aż do dzisiaj. Cycki wręcz swędzą... no i cholerny trądzik... zwariuje, kiedyś się tego pozbyłam. Czasem coś wyskoczyło,a teraz znowu policzki i jakaś kaszka w dodatku na brodzie, jak się cholerstwa pozbyć? To boli... Pietruszek a może zrób betę?

Pauka a jakie długie masz cykle? Ja mam 29-30 dni. Ja nie bardzo mogę "będzie co ma być", bo jak test tylko wyjdzie + śmigam po luteinę. Poroniłam raz, a z drugą ciążą krwawiłam. W dodatku mam fizyczną pracę, ciężkie rzeczy do dźwigania...

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale jak? Szyjka twarda i wysoko, ale otwarta jak na mój gust :( fajnie by było ale jakoś nie wierze w to :( może i za wcześnie bo zrobiłam dzisiaj z porannego i to był 13dpo dopiero ale pierwszy dzień spodziewanej miesiączki. Kurczę. Teraz to ja sie stresuje :( zobaczę jak rano temp i będzie może wiadomo...

• Pauka Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia13 ja tez 29-30 chociaż po poronieniu raczej 29. W międzyczasie zaliczyłam jeszcze ciąże biochemiczna, pewnie gdybym sie wstrzymała z testowaniem to oszczedzilabym sobie tylu trudnych emocji...sama nie wiem...
    No jeśli takie masz zalecenia to rzeczywiscie im szybciej wiesz tym lepiej :) i co? Planujesz zrobić betę? Kiedy?
    Pietruszek, zaciskam mocno kciuki, moze to ten szczęśliwy cykl? W swoje cuda cieżko mi wierzyć, w Wasze jakos mam duzo wiary, głowa do góry!

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pietruszek robiłas test? U mnie dalej nic. brzuch czasami czuje ale tak jak na okres. Wb nocy wstawalam kilka razy i byłam pewna ze juz jest a tam nic..
    Cholera może wcale nie było owulacji?

‹‹ 503 504 505 506 507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ