PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
termin @ mam na poniedziałek ale od 2 dni mam śluz lekko zabarwiony niby jasno brąz, trochę jesno czerwony sama nie wiem ale nie miewam czegoś takiego co miesiąc jak dostaję @ . Oprócz tego brzuch pobolewa jak na okres od paru dni , ale te plamienia mnie dziwią naprawdę jest ich niewiele ale nie wiem czy się martwić czy czekać jeszcze pare dni na @ albo test zrobić? Przewaźnie jak miałam taki ból brzucha to już @ dostałam a teraz nie chociaż dziś jest 29 dzień cyklu
-
A ja pojechałam z mezem na zakupy. Stwierdziłam w aucie że jeżeli zaniedługo nie zajde w ciaże to powoli niebawem bede "Beczką śmiechu" bo mi sie w brzuchu i w biodrach przytyło i tak sie śmialiśmy całą drogę. Najlepsza sytuacja przy kasie nas rozwaliła. Kolejka jak to w markecie jestesmy chyba 5 w kolejce Na to Pani zarządzająca kasami mówi do mnie: Pani podejdzie do 10 bo Pani w ciąży. Mąż na mnie ja na niego i ja zdębiała za tą Panią podążam do 10. Masakra:D Przez te starania niczego sobie nie odmawiam ale chyba pora zacząć.
Margaretka89, Shantelle, diana102, Szyszka1 lubią tę wiadomość