PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiście dam znać, choć dziś już nie czuję żadnych objawów, wczoraj czułam się tak inaczej a dziś znowu tak samo, więc już entuzjazm na testowanie opadł... W piatek masz termin spodziewanej @?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
sskorka24 wrote:Karola a ile dni po owu jestes? masz jakies objawy?
co do objawów to czhodze często siusiać i cycki mam wieksze po za tym nic konkretnego bola mnie plecy więcej śpię jestem zmeczona rozdrażniona wściekam się na meża to na tyle nic wiecej czasami mnie mdli ale nic konkretnego dziś dzwoniłam do ośrodka mam czekać na tel dadza mi znać na kiedy wizyta mam nadzieję że w tym tygodniu się ona odbedzie bo chce wiedzieć czy wszystko ok -
hej dziewczyny.
jestem 5 dpt
mam bole jajnikow jak na miesiaczke, obrzmiale bolace piersi i jakbym miala siniaki na piersi. chwilowe zawroty glowy oraz suchosc sutkow
myslicie czy w srode wyszla by beta albo sikacz??
nie wiem czy objawy na ciaze czy tez po lekach:(Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
Dziewczyny opiszę swoją sytuację.
Ja od soboty czekam na @ i się jeszcze nie doczekałam. W dniu @ miałam maleńkie brązowe plamienie i dziś też jeszcze mniejsze brązowe plamienie. Wczoraj robiłam test,ale negatywny.
Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z tym okresem.Chodzi o to,że zawsze po owulacji miałam po 15 dniach okres. Teraz owulację miałam najprawdopodobniej albo 5.02,06.02 lub najpóźniej 7.02 bo w poniedziałek 8.02 nie miałam już śluzu płodnego.
W niedzielę (tj 7.02) już go było bardzo mało.
Najwięcej było w sobotę tj 6.02 i jeżeli w ten dzień miałam owulację a na to wskazuje śluz to okres powinnam dostać po 15 dniach czyli w sobotę, a nawet jeżeli nie miałam w sobotę tylko w niedzielę to wczoraj powinnam dostać @.
Ja mam krótkie cykle bo co 23-25 dni.
Ostatni miałam 23 dni.
Brzuch mnie nie boli tylko raz po raz ćmi, jak nigdy za to czasami kłuje i boli lewy jajnik.
Testu i bety nie robię. Czekam na @ a jak nie pojawi się i lepiej aby się nie zjawiła to pojadę do mojej ginekolog na przyszły tydzień.
W ogóle czuję się tak inaczej.
Na t-time kalkulator płodnych dni pokazało mi,że zagnieżdżenie zarodka(jeżeli takowe było) odbyło się 15.02 i tego dnia czułam ból miesiączkowy i mrowienie w piersiach.
P.S.
Ostatni okres 28.01 - 1.02.
Po śluzie dni płodne 2.02-7.02
Mija już 26 dzień cyklu i nadal @ nie ma.
-
Natu w środę będzie 7dpo. To jeszcze za wcześniej na test jak i na betę. Nie wiadomo, czy doszło już do zagnieżdżenia. Szkoda byłoby narobić sobie przykrości tak wcześnie.
Joaśka może hormony powariowały, może to stres, a może ciąża Kto wie. Jak jest po terminie @ zrób test i choć jedno z tych będziesz mogła potwierdzić lub zaprzeczyćFoczka lubi tę wiadomość
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Hej dziewczyny! My się staramy o rodzeństwo dla naszej córy. Owulkę też miałam w walentynki lub dzień po i też nastawiłam się na testowanie w piątek choć nie wiem czy tak długo wytrzymam. Dziś czuję się fatalnie, mam stan podgorączkowy, dreszcze, nos nieco przytkany. Mam nadzieję, że to żadne choróbsko
Szyszka1 lubi tę wiadomość
-
witajcie ja wam cos powiem staramy się z mezem o aluszka 2 od sierpnia zeszłego roku i co miesiąć dałabym sobie głowe uciąć że jestem w ciązy wszystki objawy miałam zawsze do tego śluz seks w dni płodne meczyłam meża ile sie dało i co i dupa w styczniu zwolniłam się z pracy okers miałam 14 stycznia seks raptem 3 razy 10 , 16 i 26 dc i co udało się a cholera uwarzaliśmy nawet sluzu płodnego nie miałam nie chcieliśmy teraz by sie udało bo ja nie mam pracy a jednak życie pisze własne scenariusze i płata figle na dobrą sprawe nawet nie wiem kiedy sie udało na wykresie nie patrzcie na temp bo wpisywałam tak jaką miałam w ciągu dnia teraz okres powinnam mieć 15 lutego nie mam do dziś wizyte u lekarzamam na 8 marca teraz jakie mam objawy to takie że jestem zmęczona nadal nerwowa ale tak na maksa mąż sie śmieję że nerwy przed okresem to pokuś do tych teraz do tego mam ochote na Colę której nie piłam wieki al teraz zabiłabym za nią bola mnie plecy i mam uczusie że cos mi leci ale jest sucho
-
Dziewczyny, jestem 9 dpo (wyliczanej), dziś robiłam test... Pokazała się bladziocha, ale... Coś mnie pokusilo i kupiłam test Facelle, pierwszy raz i niby jest ta bladziocha delikatna, mąż też widzi... Ale nie wiem jak te testy? Macie jakieś doświadczenia? Nie wiem co mnie pokusiło, zawsze używam pink test i tam doskonale wiem jak wygląda jedna jedyna kreska... Wrrrrrr!!! Jestem zła na siebie...Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
wianna - ja raz kupiłam Facelle, mam z nim złe doświadczenie, menda pokazała mi bladziuteńką kreskę, taki cieeeń, ale dziewczyny na ovu widziały na zdjęciu, a ciąży nie było. Zaś w cyklu co się udało, to test Greenmed i Quixx pokazały mi obydwa meeega bladziochy, ale widoczne na zdjęciach, obydwa o czułości 25 są, beta następnego dnia była 46,6 . U mnie HCG dość łatwo przenika do moczu To było hmm 23dc testy, a ile dni po owu? Podejrzewam, że jakieś 9-1012.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Właśnie tak coś mi się obiło o uszy, że są niewiarygodne, ale dlaczego kupilam ten test to nie wiem... w czwartek lub piątek powtórzę pink testem, tym co zwykle...Bo jeśli dziś załóżmy, że ta bladziocha jest prawdziwa, to już w czwartek powinna być ciemniejsze, prawda? Dobrze myślę? bo stężenie bety wzrasta z każdym dniem
A te Twoje testy są apteczne? Cy gdzie kupiłaś? Bo nie slyszalam chyba o nichIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
U mnie 11 dzień cyklu i narazie żadnych objawów obu żadnego klocia jajników.temp skacze ale to dla tego że walczę z mega przeziebieniem. Ovufriend zaznaczyli mi ovulke jakieś 3 dni temu ale raczej wątpię. Czekam co będzie dalej. Karola a z tą Twoją cytologia się wyjaśniło byłaś wtedy u lekarza?
-
Dziewczynki u mnie skrzydla troche podciete. Dzis - 9dpo - temperatura juz o 0,1 nizsza niz wczoraj, czyli juz nie rosnie, rozklad prawie identyczny jak w zeszlym cyklu. Tam tez podroslo do tej samej wysokosci a potem juz lipa... czy patrzac na moj wykres nalezy jeszcze miec nadzieje? Kiedy byscie zrobily test?
-
Wianna, wlasnie mialam Cie wywolac do odpowiedzi ale znalazlam Twoje posty;)
Ja chyba slyszalam, ze facelki sa ok za to ja dwa razy mialam zle doswiadczenia z aptecznym testem o czulosci 10 - nazywa sie chyba Ladymax czy jakos tak. Nie polecam- u niego negatywny wynik nie jest na pewno czysta biela jak w innych testach, nigdy wiecej... Wianna- moze kup inny test np bobotest tez jest w rossmannie i powtorz jutro? U mnie dzis tempka nizej niz wczoraj i smuteczek... -
Hej dziewczyny... Wróciłam... bez dobrych wiadomości... długo nie pisałam bo musiałam się pozbierać. Teraz znów czekam na @. Ma przyjść jutro. Oczywiście cykle dalej 39 dniowe. Zadziwiające jest to że brałam luteine 50 dopochwowa raz dziennie przez 6 dni... odstawiłam i przez kolejne 6 dni nie mam okresu. Nie mam jak iść do lekarza bo przeprowadzilam się do Niemczech...tesknilam za wami
-
Wiana ja robiłam te testy facelle. Jak w ciąży nie byłam pokazał jedną kreskę, robiłam dwa. Jak zaszłam, dwa pokazały ciążę. Kreska jasna, 2 dni później ciemniejsza. Niestety ta ciąża obumarła na bardzo wczesnym etapie...
czekoladowa mama czyżbym ominęła jakiś twój post? Widziałam zdjęcie z pozytywnym testem, co się stało? Moja ciąża obumarła miesiąc temu... -
@Mia13 współczuję.. (przytulenie)u mnie ..hmm tak skakalam wtedy z radosci. Beta wynik 0,1 mlu/ ml. Jak to? Dlaczego? Swiat sie zawalil. Podjelam z moim M decyzje o wyprowadzeniu sie i zamieszkalismy w Niemczech. Teraz staram sie od nowa. Jest ciezko.
-
Ściskam Was i trzymam kciuki!
Ja dziś 12dc i widziałam rano że temperatura skoczyła, tylko pytanie czy to jest miarodajne ponieważ o 6 wstałam do toalety a o 6:38 tak mierzylam i był dziś najwyższy wynik 36,7 o ile dobrze widziałam na oczy.
Dziś działamy i jutro w planach też jest działanie. Do tego oczywiście będę robić testy owu. Ciekawe czy się uda...