PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Shantelle wrote:Oczywiście potem kupiłam nowy termometr bo objawy na okres były a tu suprajs termometr leży w szafce nie otwarty, chyba go odsprzedam
Za ile byś chciała sprzedać termometr ? Ponieważ muszę sobie kupić nowy Może przyniesie mi szczęście
-
Mia13 wrote:Moje nadzieje legły w gruzach, robiłam testy owulacyjne, wczoraj negatyw, dzisiaj pozytywny. Dwie mocne krechy, jedna jakby ciut słabsza, ale chyba tylko sobie wmawiam. W niedzielę już nic nie będzie, nie mam nawet ochoty na coś więcej... jestem zła, że mój mąż nie będzie jutro jak miał być. Zaczynam mieć pretensje do niego.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Mia13 wrote:
dobry seks na zgode nie jest złyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 21:00
-
Channah coś jest w tym, że seks na zgodę nie jest zły. Ja się z moim wcześniej pokłóciłam i coś tam próbuje kiełkować. Koleżanka przez 3 lata się starała i jak się w końcu ze swoim przez jego wyjazd w "tych" dniach pokłóciła, a po jego powrocie stwierdziła, że przeprosiny przyjmie ale w łóżku to też się udało.
Także Mia wściekaj się na swojego chłopa ile tylko wlezie -
Ja tylko boję się wiecie potem tego czekania, tej nadziei, a potem znowu zawodu. Testu negatywnego, chyba wtedy bym z mężem przestała całkowicie gadać... zaczynam go obwiniać, że go tu nie ma...a mi jest źle, koszmarnie w pracy... itd... a on nic nie umie powiedzieć, wiecznie pracuje...
-
Mia każda nadzieja jest dobra. Ja nawet w tym cyklu liczyłam na cud, jak w każdym uznawanym za bezowulacyjny. Nigdy do końca nie będziemy pewne kiedy nastąpi owulacja. Test jedno a organizm drugie. Masz prawo gniewać się na męża bo widzę, że troszkę sprawę pokpił, ale mimo wszystko próbujcie. Będziesz potem zła na to, że w okresie okołoowulacyjnym nie było serduszek. Piękne rzeczy się zdarzają i może akurat u Ciebie tak właśnie będzie. Proszę nie poddawaj się. Już tyle przeszłaś.
Ściskam Cię mocno :*
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Shantelle wrote:Wianna patrzę na nasze suwaczki i między nami jest kilka dni różnicy a jest suwak bliżej 4 miesiąca , mój koło trzeciego jak to tak?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm