PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
bianka wrote:Fakt, ale Ty raczej wcześniej będziesz miała owulację, ja troszkę dłużej będę musiała się niecierpliwić
Asha wrote:Kluska mi tez sie wydaje , ze to nie bedzie mialo wplywu, bedzie dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykluska wrote:Dziewczyny miałam dzisiaj wypadek, prowadziłam auto z pracy i wyjechał mi jakiś młody nierozsądny kierowca. Walnęłam w niego z prędkością myślę ok 50 km/h. Chyba do mnie nie dotarło jeszcze do końca co się stało bo w sumie to troszkę cud, że żyję i mam tylko niewielkie stłuczenia.
Spędziłam całe popołudnie w szpitalu. Mam do Was pytanie, zrobili mi bardzo dużo prześwietleń, jako że wiem, że na 100% nie jestem w ciąży nie mieli obiekcji a jak wspominałam o staraniach nikt się tym nie przejmował. Miałam tomografie głowy i odcinka szyjnego a to badanie jest podobno z największą dawką promieniowania. Do tego oczywiście RTG klatki i kolana. Napromieniowali mnie tak że chyba będę świecić w nocy. Czy macie jakieś pojęcie jaki to ma wpływ na ewentualną fasolkę w tym cyklu ?
Zapytałam lekarza ale to był chirurg i miał może z 30 lat, choć wydawał się jeszcze młodszy, odpowiedział że nie ma to znaczenia jeśli nie ma we mnie jeszcze zarodka. Jednak tak na zdrowy rozsądek, pęcherzyki pewnie już zaczęły dojrzewać i ten, który ew. mógłby być zaczątkiem dla groszka też. Endometrium nie pamiętam od którego dnia cyklu się rozrasta ale z błony, która już we mnie jest. Co myślicie na ten temat ?
Przepraszam za długi wywód ale zostałam sama bo M pracuje na noc i jakoś mi ciężko na psychice.
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Dziewczynki, skoro owu miałam 12 dc. a fl mam 14 dniową to mogę się spodziewać @ 26 dc?
Tak powinno być ale jak się przesunie o dzień dwa, co ja piszę nic się nie przesunie bo wykres się zazieleni. Trzymam kciuki, spokojnego czekania, żeby szybko zleciało i żeby efekt był pozytywny.MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja po dłuższej przerwie
kluska- przykro mi z powodu wypadku, oby mimo tego cykl nie był stracony i zakończył się zieloną kropką
MalaCzarna - też wszystko ze mnie wypływa po i nie ukrywam denerwujące to jest ale ufff dobrze, że to nie tylko ja tak mam, bo też myślałam że ze mną coś nie tak jedynie co ja po stosunku leżę/śpię na brzuchu, ponoć to pomaga zresztą tak mi jest wygodniej niż z nogami w górze
Mam do Was pytanie, patrząc na mój wykres.. myślicie że jestem przed owu czy była ona jednak 11dc? Oby nie, bo serduszek nie było - mąż w delegacji
Jeżeli chodzi o śluz to mam z nim problem, mam go nie wiele, a póki co typowo płodnego nie zaobserwowałam... bardziej był lepki, kremowy, grudkowaty, niż rozciągliwy... Dziś zrobię test owu bo tylko jeden mi został z poprzedniego cyklu