PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Monique właśnie ja od wczoraj też tak mam, szczerze mówiąc to wczoraj będąc w pracy pomyślałam ze lapie mnie jakieś przeziębienie i nie przywiazalam do tego wagi ale teraz przeczytałam Twój post i skojarzylam... Dziś man to samo, dreszcze, raz mi zimno, raz gorąco... A powiedzcie mi jak zachowywały się Wasze piersi? Mnie nie bola sutki, tylko pod sutkami jakby taki gruczoł duży się powiększył i to mnie cholernie boli nawet od stanika...
Monique lubi tę wiadomość
-
Monique wrote:Witajcie
mam do Was pytanie, czy któraś z Was miała dreszcze tuż przed planowaną miesiączką i okazało się, że jest w ciązy? Dodam, że temp ciała waha się od wczoraj od 36.6 do 37 st. C. Dodam, że `mam inne objawy czyli bolące brodawki, kłucie w podbrzuszu, zawroty głowy - choć te objawy zawsze mi towarzyszą przed okresem. Jedynie nowym objawiem są te dreszcze i stan podgorączkowy.
Ja mam od wczoraj dreszcze, mimo iż do @ mam jeszcze 8 dni. Nie wiem czy zafasolkowałam czy nie. Natomiast różnica tempek u mnie między pod pachą (35.1) a w pochwie (37.2) mierzone w tym samym czasie. Chociaż nie wiem po coLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Monique wrote:Hmm wydaje mi się, że masz zbyt niską temp pod pachą, 35 to aż o 1,6 stopnia mniej niż prawidłowa...
No nie wiem, zawsze tak mam niską, dla mnie norma pod pachą to 35,6 do 36,o
Chyba po mamieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
A powiedzcie mi jaka macie szyjkę? Albo mialyscie w cyklu ciążowym? Ja w tamtym miesiącu tej porze miaalam taka rozpulchniona, teraz mam mega twarda ale najbardziej zauważalne jest to ze wydaje się być taka dluga,inna niż zwykle... Zaczynam powoli fixowac juz chyba i z dnia na dzień coraz więcej stresu niestety
-
Taka sama jak przed okresem W piereszym cyklu po zaplodnieniu szyjka tskze jest nisko, twarda i zamknieta. Potem dociera do niej sygnal, ze miesaczke wstrzymujemy i wtedy sie bardzo unosi. Wiekszosc kobiet nie jest w stanie jej dotknac. Przed porodem ponownie sie obniza.
Martyna: z tego co widze na twoim wykresie mialas owulke zaledwie 5dni temu wiec poczekaj spokojnie te dwa tygodnie Zmienna jest dlugosc fazy lutealnej, ale po owulce jest stala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 09:21
Monique, Saramago, martyna1989 lubią tę wiadomość
-
Gwarantuje ci, ze dokladnie za 4 dni jej nie dostaniesz Jesli ovu dobrze wyznaczyl owulke, to powinnas minimum 6dni jeszcze nie miec. Czemu sie tak upierasz na tych 4dniach? Kobieta to nie komputer zaprogramowany co do dnia
Monique: wiec bedziesz miec miesiaczke w terminie, krotko przed okresem, szyjska sie otwiera i rozpulchnia, to normalne podczas @Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 12:46
-
Martyna: więc trzeba myśleć pozytywne iż nie przyjdzie wcale przez następne 9 miesięcy
Monique: po owulacji jest nisko, twarda zamknięta. Przed samiuteńkim okresem (u mnie zwykle dzień przed) otwiera się i rozmiękcza, ale to się dzieje, kiedy @ jest już naprawdę na progu. -
Zrobiłam dziś test, czyli w dniu spodziewanej miesiączki, która btw nie nadeszła. Wyszło coś mega dziwnego, 1 kreska oczywiście barrrdzooo widoczna, druga to jakby poświata o kolorze białym. Pewnie @ się opóźnia i w końcu nadejdzie, niestety...