PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa29 wrote:U mnie to samo, popołudniowy negatywny.
Jutro po pracy pojadę na bete.
Tyłozgięta może po prostu jeszcze za wcześnie.
Masz cykle regularne?
Ja mam jak w zegarku 29 +/-1 dzień. Więc teoretycznie powinno coś już wyjść w becieNiedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
MalinovaJa wrote:Spróbuj rano. Mowisz ze duzo sikasz wiec moze i sik rozcienczony
Poczekam jeszcze do jutra to bedzie 28 dc, zrobie rano. Kupiłam od razu 4 bo wiedzialam ze bede chciała robic co dzien 🤣Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Tyłozgięta wrote:Sik rozcienczony 🤣 poprawilas mi humorek z rana
Poczekam jeszcze do jutra to bedzie 28 dc, zrobie rano. Kupiłam od razu 4 bo wiedzialam ze bede chciała robic co dzien 🤣
Ja dzis mam jakis gorszy dzien . a to plakac mi sie chce a to chodze jak nieprzytomna a to mi nie dobrze. Twarz cala w syfach ,blada nawet w make upie.mowie Wam.... -
Hej Ty tam.. MalinovaJa ja ci tu dam marudzić z rana... Masz mieć dobry humor dla twojego dzidziusia w brzuszku choćby nie wiem jak cię wypryszczylo masz chodzić dumnie z tego że maluszek w Tobie zawitał. U mnie tu zimno i leje a nad tobą ma słonko świecić i skowronki latać!
A wogóle komuś już zdradziliscie sekret? Ciekawe jak synek wasz zareaguje
Tylozgieta i Justa zaciskam za was kciuki mocno. Może tak właśnie niespodziewanie ujrzycie 2 kreseczkiMalinovaJa lubi tę wiadomość
Oboje 36 lat
2014 - synek na świecie ♥️
2017 - córcia w niebie*
2018-2020 - 4x nieudane IUI
11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
On morfologia 2% i mała ruchliwość, lepkość
in vitro Kraków Macierzyństwo
21.09.2020 - stymulacja
30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
12.12.2020 - transfer ❄️5.1.1
7dpt: beta 77, 9dpt: beta 189, 11dpt: beta 503,2
20.04.2021- połówkowe: córeczka 🥰 -
Lucy2323 wrote:Hej Ty tam.. MalinovaJa ja ci tu dam marudzić z rana... Masz mieć dobry humor dla twojego dzidziusia w brzuszku choćby nie wiem jak cię wypryszczylo masz chodzić dumnie z tego że maluszek w Tobie zawitał. U mnie tu zimno i leje a nad tobą ma słonko świecić i skowronki latać!
A wogóle komuś już zdradziliscie sekret? Ciekawe jak synek wasz zareaguje
Tylozgieta i Justa zaciskam za was kciuki mocno. Może tak właśnie niespodziewanie ujrzycie 2 kreseczki
Narazie wiemy my ,nasze mamy i moja siostra.mysle ze jak na ten etap to kazdy kto powinien to wie☺
A mlody narazie wie tyle ze nie moge go podnosic bo bedzie mnie brzuch bolal 😁
Lucy2323 lubi tę wiadomość
-
MalinovaJa wrote:Haha!sprytna Ty 😁
Ja dzis mam jakis gorszy dzien . a to plakac mi sie chce a to chodze jak nieprzytomna a to mi nie dobrze. Twarz cala w syfach ,blada nawet w make upie.mowie Wam....Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Ojej ty to lepiej z tymi zaslabnieciami leć jutro do rodzinnego po skierowanie na ogólną morfologie i podstawowe badania bo to może okazać się czymś poważnym.
Tyłozgięta lubi tę wiadomość
Oboje 36 lat
2017 - córcia w niebie*
11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
21.09.2020 - stymulacja
30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
A w ogole chcialam Was spytać bo na pewno sie orientujecie. Jutro jade po te wyniki i wypis do szpitala, tylko nie wiem gdzie sie zglosic po to. Na oddzial ginekologiczny ? Do.rejestracji ogolnej ? Na izbe ? Pomóżcie:)Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
nick nieaktualny
-
Tyłozgięta wrote:A w ogole chcialam Was spytać bo na pewno sie orientujecie. Jutro jade po te wyniki i wypis do szpitala, tylko nie wiem gdzie sie zglosic po to. Na oddzial ginekologiczny ? Do.rejestracji ogolnej ? Na izbe ? Pomóżcie:)
A tak wogolw to przebadaj sie !lucy dobrze mowi. Morfologia ,ob i ja bym zrobila mocz ogolny.Tyłozgięta , Lucy2323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tyłozgięta wrote:A w ogole chcialam Was spytać bo na pewno sie orientujecie. Jutro jade po te wyniki i wypis do szpitala, tylko nie wiem gdzie sie zglosic po to. Na oddzial ginekologiczny ? Do.rejestracji ogolnej ? Na izbe ? Pomóżcie:)
Oboje 36 lat
2017 - córcia w niebie*
21.09.2020 - stymulacja
Polip endometrium z gruczolami w fazie serekcji i z przemiana przeddoczesnowa podscieliska. -taki wynik biopsji dostalam. Jestem przerażona, nie moge przestać plakac, nie mam pojęcia co to jest, o co chodzi czy to poważne , jezuNiedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Tyłozgięta wrote:Polip endometrium z gruczolami w fazie serekcji i z przemiana przeddoczesnowa podscieliska. -taki wynik biopsji dostalam. Jestem przerażona, nie moge przestać plakac, nie mam pojęcia co to jest, o co chodzi czy to poważne , jezu
-
MalinovaJa wrote:Nie płacz! Kiedy masz wizytę u gina? Wyjasnilo sie skad te krwawienia. Przez polip. Leczy sie hormonalnie lub usuwa. To juz decyduje lekarz. Z tego co pamietam ze studiow to sekrecja to jakis tam etap w cyklu tak samo przemiana przeddoczesnowa.Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Tyłozgięta wrote:Od razu zapisalam sie na najblizszy mozliwy termin na 6 maja, jejku pierwsza moja reakcja wlasnie na tyle nieznanych mi slow to panika, jednak jak wlasnie poczytałam troche to sie uspokoilam, moze to zwykly polip. Nawet troszeczke sie ucieszylam ze w koncu od dwoch lat cos sie ruszylo i lekarz w koncu cos znalazl
-
MalinovaJa wrote:Spokojnie,nie denerwuj sie. W poniedzialek sie wszystko wyjasni. Mysle ze troche hormonow i bedzie dobrze. A nawet jesli do usuniecia to i tak super ze sie wyjasnilo. Przytulam mocno ❤
Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
25 lat
Krwawienia owulacyjne