X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa29 wrote:
    U mnie to samo, popołudniowy negatywny.
    Jutro po pracy pojadę na bete.

Tyłozgięta może po prostu jeszcze za wcześnie.
    Masz cykle regularne?

Ja mam jak w zegarku 29 +/-1 dzień. Więc teoretycznie powinno coś już wyjść w becie
    Wczesniej mialam regularne ok 30 dniowe. Jednak miesiac temu dostalam dopiero ponad 40 dnia cyklu i nie wiem kiedy teraz dokladnie bedzie okres

Niedoczynność tarczycy-letrox50
    Tyłozgięcie macicy
    Starania od sierpień 2018
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalinovaJa wrote:
    Spróbuj rano. Mowisz ze duzo sikasz wiec moze i sik rozcienczony
    Sik rozcienczony 🤣 poprawilas mi humorek z rana :D
    Poczekam jeszcze do jutra to bedzie 28 dc, zrobie rano. Kupiłam od razu 4 bo wiedzialam ze bede chciała robic co dzien 🤣

Tyłozgięcie macicy
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgięta wrote:
    Sik rozcienczony 🤣 poprawilas mi humorek z rana :D
    Poczekam jeszcze do jutra to bedzie 28 dc, zrobie rano. Kupiłam od razu 4 bo wiedzialam ze bede chciała robic co dzien 🤣
    Haha!sprytna Ty 😁
    Ja dzis mam jakis gorszy dzien . a to plakac mi sie chce a to chodze jak nieprzytomna a to mi nie dobrze. Twarz cala w syfach ,blada nawet w make upie.mowie Wam....

34bwdqk38tql3hvm.png

Syn-2013 Moja Wielka Miłość ❤
  • Lucy2323 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ty tam.. MalinovaJa ja ci tu dam marudzić z rana... Masz mieć dobry humor dla twojego dzidziusia w brzuszku choćby nie wiem jak cię wypryszczylo masz chodzić dumnie z tego że maluszek w Tobie zawitał. U mnie tu zimno i leje a nad tobą ma słonko świecić i skowronki latać!
    A wogóle komuś już zdradziliscie sekret? Ciekawe jak synek wasz zareaguje :)
    Tylozgieta i Justa zaciskam za was kciuki mocno. Może tak właśnie niespodziewanie ujrzycie 2 kreseczki :)

MalinovaJa lubi tę wiadomość

34bws65gwd3m3jlj.png
    Oboje 36 lat
    2014 - synek na świecie ♥️
    2017 - córcia w niebie*
    2018-2020 - 4x nieudane IUI :(
    11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
    On morfologia 2% i mała ruchliwość, lepkość

in vitro Kraków Macierzyństwo
    21.09.2020 - stymulacja
    30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
    12.12.2020 - transfer ❄️5.1.1
    7dpt: beta 77, 9dpt: beta 189, 11dpt: beta 503,2
    20.04.2021- połówkowe: córeczka 🥰
  • MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy2323 wrote:
    Hej Ty tam.. MalinovaJa ja ci tu dam marudzić z rana... Masz mieć dobry humor dla twojego dzidziusia w brzuszku choćby nie wiem jak cię wypryszczylo masz chodzić dumnie z tego że maluszek w Tobie zawitał. U mnie tu zimno i leje a nad tobą ma słonko świecić i skowronki latać!
    A wogóle komuś już zdradziliscie sekret? Ciekawe jak synek wasz zareaguje :)
    Tylozgieta i Justa zaciskam za was kciuki mocno. Może tak właśnie niespodziewanie ujrzycie 2 kreseczki :)
    A weź !no dzien mam nostalgiczno leniwy. Ale dumna jestem i tak .tylko glowa sie martwi ciagle czy wszystko bedzie ok. Ale wierze ze tak.
    Narazie wiemy my ,nasze mamy i moja siostra.mysle ze jak na ten etap to kazdy kto powinien to wie☺
    A mlody narazie wie tyle ze nie moge go podnosic bo bedzie mnie brzuch bolal 😁

Lucy2323 lubi tę wiadomość

34bwdqk38tql3hvm.png

• Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalinovaJa wrote:
    Haha!sprytna Ty 😁
    Ja dzis mam jakis gorszy dzien . a to plakac mi sie chce a to chodze jak nieprzytomna a to mi nie dobrze. Twarz cala w syfach ,blada nawet w make upie.mowie Wam....
    Z tymi syfami to mam podobnie, wypryszczylo mnie jak w gimnazjum, chociaż w ciazy raczej nie jestem. Dzis znowu zaslablam tym razem w pracym kurcze. Zaczynam sie obawiac o wlasne zdrowie, do tego zaczelam plamic zywa krwia, niby niewielkie plamienia, ale jednak. Brzuch mnie pobolewa jakbym miala w srodku jakas ranę na macicy. Taki dziwny ból- ni na okres ni owulacyjny. Zadnych nadzerek nie mam tylko ta candida. Jednak bezobjawowa.

Tyłozgięcie macicy
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • Lucy2323 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej ty to lepiej z tymi zaslabnieciami leć jutro do rodzinnego po skierowanie na ogólną morfologie i podstawowe badania bo to może okazać się czymś poważnym.

Tyłozgięta lubi tę wiadomość

34bws65gwd3m3jlj.png
    Oboje 36 lat
    2017 - córcia w niebie*
    11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,

21.09.2020 - stymulacja
    30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
  • Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole chcialam Was spytać bo na pewno sie orientujecie. Jutro jade po te wyniki i wypis do szpitala, tylko nie wiem gdzie sie zglosic po to. Na oddzial ginekologiczny ? Do.rejestracji ogolnej ? Na izbe ? Pomóżcie:)

Tyłozgięcie macicy
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was :) 4 dpt IN VITRO. Od dwóch dni bolące podbrzusze i krzyże. Piersi nie bolą. Apetyt ogromny i senność. Ciekawe co z tego będzie.

• MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgięta wrote:
    A w ogole chcialam Was spytać bo na pewno sie orientujecie. Jutro jade po te wyniki i wypis do szpitala, tylko nie wiem gdzie sie zglosic po to. Na oddzial ginekologiczny ? Do.rejestracji ogolnej ? Na izbe ? Pomóżcie:)
    Na oddzial na ktory bylas przyjmowana do Sekretariatu musisz sie zglosic kochana.
    A tak wogolw to przebadaj sie !lucy dobrze mowi. Morfologia ,ob i ja bym zrobila mocz ogolny.

Tyłozgięta , Lucy2323 lubią tę wiadomość

34bwdqk38tql3hvm.png

• MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola90 wrote:
    Witam Was :) 4 dpt IN VITRO. Od dwóch dni bolące podbrzusze i krzyże. Piersi nie bolą. Apetyt ogromny i senność. Ciekawe co z tego będzie.
    Miejmy nadzieje ze nowe zycie ☺

Marta_43 lubi tę wiadomość

34bwdqk38tql3hvm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój 4 crio transfer, więc nadzieje są tym większe. I martwię się, bo wszystkie piszą o piersiach a moje są miękkie i nie bolą. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 19:30

• MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola90 wrote:
    To mój 4 crio transfer, więc nadzieje są tym większe. I martwię się, bo wszystkie piszą o piersiach a moje są miękkie i nie bolą. :(
    Hmmmm. Ale to nic nie znaczy bo jednych bola innych nie. Mnie nie bola

34bwdqk38tql3hvm.png

• Lucy2323 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2019, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgięta wrote:
    Ja wypis brałam z tego oddziału na którym leżałam. Był tam pokój lekarzy i taki jakby sekretariat i tam wydawali bo oni całą dokumentację mieli

34bws65gwd3m3jlj.png
    Oboje 36 lat
    2017 - córcia w niebie*

21.09.2020 - stymulacja
  • Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2019, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polip endometrium z gruczolami w fazie serekcji i z przemiana przeddoczesnowa podscieliska. -taki wynik biopsji dostalam. Jestem przerażona, nie moge przestać plakac, nie mam pojęcia co to jest, o co chodzi czy to poważne , jezu

Tyłozgięcie macicy
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2019, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgięta wrote:
    Polip endometrium z gruczolami w fazie serekcji i z przemiana przeddoczesnowa podscieliska. -taki wynik biopsji dostalam. Jestem przerażona, nie moge przestać plakac, nie mam pojęcia co to jest, o co chodzi czy to poważne , jezu
    Nie płacz! Kiedy masz wizytę u gina? Wyjasnilo sie skad te krwawienia. Przez polip. Leczy sie hormonalnie lub usuwa. To juz decyduje lekarz. Z tego co pamietam ze studiow to sekrecja to jakis tam etap w cyklu tak samo przemiana przeddoczesnowa.

34bwdqk38tql3hvm.png

• Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2019, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalinovaJa wrote:
    Nie płacz! Kiedy masz wizytę u gina? Wyjasnilo sie skad te krwawienia. Przez polip. Leczy sie hormonalnie lub usuwa. To juz decyduje lekarz. Z tego co pamietam ze studiow to sekrecja to jakis tam etap w cyklu tak samo przemiana przeddoczesnowa.
    Od razu zapisalam sie na najblizszy mozliwy termin na 6 maja, jejku pierwsza moja reakcja wlasnie na tyle nieznanych mi slow to panika, jednak jak wlasnie poczytałam troche to sie uspokoilam, moze to zwykly polip. Nawet troszeczke sie ucieszylam ze w koncu od dwoch lat cos sie ruszylo i lekarz w koncu cos znalazl

Tyłozgięcie macicy
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2019, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgięta wrote:
    Od razu zapisalam sie na najblizszy mozliwy termin na 6 maja, jejku pierwsza moja reakcja wlasnie na tyle nieznanych mi slow to panika, jednak jak wlasnie poczytałam troche to sie uspokoilam, moze to zwykly polip. Nawet troszeczke sie ucieszylam ze w koncu od dwoch lat cos sie ruszylo i lekarz w koncu cos znalazl
    Spokojnie,nie denerwuj sie. W poniedzialek sie wszystko wyjasni. Mysle ze troche hormonow i bedzie dobrze. A nawet jesli do usuniecia to i tak super ze sie wyjasnilo. Przytulam mocno ❤

34bwdqk38tql3hvm.png

• Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2019, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalinovaJa wrote:
    Spokojnie,nie denerwuj sie. W poniedzialek sie wszystko wyjasni. Mysle ze troche hormonow i bedzie dobrze. A nawet jesli do usuniecia to i tak super ze sie wyjasnilo. Przytulam mocno ❤
    Dzieki kochana, wsparcie na tej strone jest mega budujące!:)

Tyłozgięcie macicy
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2019, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgięta wrote:
    Dzieki kochana, wsparcie na tej strone jest mega budujące!:)
    Zawsze do usług😘 po to tutaj jesteśmy ☺

34bwdqk38tql3hvm.png

‹‹ 829 830 831 832 833 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ