PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa A forum znalazłam dziś boo zaczynam swirowac 😁 oczywiście mam wszystkie objawy świata, termin @ na jutro.. wczoraj wieczorem pojawiły się u mnie dosłownie 2 krople brazowawego śluzu. Oczywiście od razu myśl że już po zawodach, ale @ jak nie było tak nie ma. Dziś cały dzień spokój i wieczorem przed chwilą znów 2 brązowe plamki. Podbrzusze lekko pobolewa, więc pewnie jutro @ przyjdzie.. ale z drugiej strony nigdy tak nie miałam. Jak już się zaczynała @ to na całego sama już nie wiem, co myśleć..
-
KamiKami wrote:U mnie to wogole jakieś cyrki dzisiaj... Test rano bielusieńki. Ok 10 zaczęły się bóle miesiączkowe i ból krzyża, później mdłości i zawroty głowy... Ok 14 w toalecie jakby... A różowy śluz, ale już znowu wszystko ok, a po 17 śluz jak w dni płodne.
Już mnie tak psychicznie dziś wymęczyły te "objawy", że siedzę przy drinku i staram się nie myśleć, a tu zaczęły mnie jajniki boleć jak na owulacje... Może mam druga w tym miesiącu? -
KamiKami wrote:niewyspana wrote:Póki nie zrobisz, to niestety nie będziesz wiedziała nic... Rób! Uważam, że najgorsza prawda jest lepsza niż niewiedza.
Niewyspana, jak wyniki?
(Jak ja się utożsamiam z Twoim nickiem... Za każdym razem jak go widzę )
Dostałam przed chwilą wyniki....
HCG 19,8.... Boże!!!!!!!!!!
Wyłapałam małego gnojka ze dwa dni po zagnieżdżeniu....
Chce mi się płakać, nie wiem co mam robić... Jestem w ciąży!!!!🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🖤midzia, Magda__lena lubią tę wiadomość
-
niewyspana wrote:Ten mój nick oddaje mnie w 10000% 😂 i nie tylko mnie jak widzę 😂
Dostałam przed chwilą wyniki....
HCG 19,8.... Boże!!!!!!!!!!
Wyłapałam małego gnojka ze dwa dni po zagnieżdżeniu....
Chce mi się płakać, nie wiem co mam robić... Jestem w ciąży!!!!🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🖤
GRATULACJE ! ❤ -
Niewyspana gratuluję jeszcze raz. Ile dni po owu robilas test i betę?Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Niewyspana!!!! GRATULUJE! Doszlas do naszej grupy i odrazu z dobra wiadomoscia cudownie! 🥰
WSZYSTKIE NOWE KOLEZANKI WITAMY ❤ czemay na wiecj informacji oraz nie zapomnijcie nam napisac gdyby miesiaczka przyszla zebysmy nie czekaly
Ja swoj 3 cykl zaczelam a starania bede zaczynac od Swiat 🥰👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Księgowa wrote:Niewyspana gratuluję jeszcze raz. Ile dni po owu robilas test i betę?
Testy pokazały kreskę w czwartek, czyli 9 do po owu.
Bardzo Wam dziękuję!!! Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy, bo naprawdę grudzień to dla mnie bardzo zły miesiąc... Mało jem, mało śpię, pracuję codziennie po 12-14 godzin, mam więcej stresu niż przez cały ten rok. W dodatku tak jak pisałam, przytulanie mogące być winowajcą tego maluszka, było jedno... Nawet mąż nie chciał mi z pracy testów przynieść, bo "przecież w tym miesiącu to po prostu niemożliwe"..
Powiedziałam, że zajmę się teraz karierą i nie chce na pewno w tym miesiącu zachodzić w ciążę...
Płakać mi się chce, bo wychodzi na to, że te wszystkie miesiące to nie były problemy z tarczycą, żadna endometrioza, żadne PCOS, bo tylko takie myśli miałam.
Zablokowała mnie moja własna głowa, bo tak bardzo chciałam dziecka... A teraz się tak bardzo boję, bo przecież to maleństwo... Mam nadzieję, że będzie rosło... 🥺
Ale nadal nie umiem tak na 100% zrozumieć, że jestem w ciąży. 🙈 -
Niewyspana, gratulacje! Na pewno wszystko dobrze się ułoży, mocno trzymam kciuki ❤
A ja zrobiłam test i sama nie wiem. Szczerze mówiąc to mój pierwszy test 😱 zawsze cierpliwie czekałam do terminu @ A że zawsze mam jak w zegarku to się doczekiwalam. A teraz termin dziś i jeszcze nic. Podbrzusze pobolewa ale lekko, dodatkowo to plamienie.. A test wygląda jak poniżej. Powiedzcie, proszę, co sądzicie.. Czy ta kreska jest jednak zbyt blada?
https://zapodaj.net/6dca1393a399e.jpg.html
-
Luna, kreska wygląda ciążowe, niepokojące jest jednak to plamienie.. Kciuki, by zniknęło! Zatestuj jeszcze jutro, i umawiaj się szybko do gina, może pomoże coś na te plamienia.
Niewyspana, cudnie i rozczulająco to napisałaś to teraz do zobaczenia na jakimś ciążowym wątku -
Implantacyjne powinno być wg mnie wcześniej, a nie po terminie @.. Jak kreska będzie grubsza, czyli testy potwierdza ciąże, to leć do gina. My tu więcej nie wymyślimy..
-
KamiKami wrote:Do okresu jest nadzieja:) Ja swoją właśnie porzuciłam, bo podła małpa nadeszła...
No nic.. Nowy cykl, Nowy Rok, nowe "pierwsze objawy"
Trzymam za Was kciuki:)
Ściskam Cię mocno, mam nadzieję, że wejdzie w ten 222 z przytupem.. -
Annamaria wrote:Luna, kreska wygląda ciążowe, niepokojące jest jednak to plamienie.. Kciuki, by zniknęło! Zatestuj jeszcze jutro, i umawiaj się szybko do gina, może pomoże coś na te plamienia.
Niewyspana, cudnie i rozczulająco to napisałaś to teraz do zobaczenia na jakimś ciążowym wątku -
Boże A ja nadal bez okresu. Powinnam mieć w zeszłym wtorek, od czwartku mam takie brązowe plamienie ale bez żadnego bolu, i temperatura nadal utrzymuje się na 37, spadła tylko wczoraj na 36.5, dzis znowu 37. Nie wiem co myślećNiedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Tyłozgięta wrote:Boże A ja nadal bez okresu. Powinnam mieć w zeszłym wtorek, od czwartku mam takie brązowe plamienie ale bez żadnego bolu, i temperatura nadal utrzymuje się na 37, spadła tylko wczoraj na 36.5, dzis znowu 37. Nie wiem co myśleć
-
KamiKami wrote:Powtarzałaś test, robiłaś betę? Moze ten kolejny test był wadliwy? Plamienia na początku przecież nie są jakimś nietypowym zjawiskiem
Robilam dwa testy, na betę nie mam możliwości jechać jak narazie. Jutro jak się okres nie rozhula to zrobię rano juz 3 test, ale wątpię, nie mam żadnych objawów, ani bolu piersi, nic. Tylko wzmożony apetyt ale to nic nowego przed okresemNiedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne