PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Annamaria wrote:W telefonie wchodzisz z google na stronę "zapodaj net", tam dodajesz plik o rozdzielczosci 500/500, i kopiujesz ten link zaczynający się na url.. i wklejasz nam tu na forum
Dobra, wstawiam:
https://zapodaj.net/80c3a8cd25224.jpg.html
https://zapodaj.net/ac67ff57d56d3.jpg.html -
Niewyspana, widać!!! To nie cień, to delikatna kreska!!! Gratuluję!!
A jakieś inne objawy miałaś w tym cyklu, czy nie? -
Zaraz się popłaczę... A ciężko mi w to uwierzyć, tak strasznie się boje.
9 miesiąc starań. A grudnia nie mogę uznać za miesiąc że staraniami, bo nie miałam do tego głowy, ani czasu. Listopad też był taki średni, ale miałam covid i było do dupy.
Nic. Piersi mnie bolą, od wczoraj to już tak mocno, że chyba właśnie dlatego zrobiłam test głównie..
Jestem padnięta, ale jak pracuje po 12-14 godzin dziennie, to każdy by był.
Od początku miesiąca powtarzam, że nie chcę zajść w tym miesiącu, bo nie mam czasu. 😂
Chyba do mnie nie dociera. -
Niewyspana, to mocno kciuczę za jutro
Co do cieni, ja sikałam od 26 dc, do 32 czyli terminu @.. I z rozczuleniem gapie się w te testy teraz.... ❤️ -
OMG ile mnie tutaj omineło mialam strasznie zabiegany dzien !
Niewyspana piekna bladziocha taka bladziutka kreseczka , jutro powinna byc ciut mocnejsza ! 3mam kciuki !
Gratulejszyn!
Widzisz jednak jesli ktos sie najmniej stara, najwiecej pije i duzo ma zajętą glowę to wtedy sie udaje
hahaha czuje ze to bedzoe 'alkoholicki miesiac ' hahaha
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Niewyspana - wiesz ile jest ciąż z cyklow "nieudanych, bo były seksy tylko raz i to nie w owu?" - matka Natura jak sobie coś uwidzi to tylko totalny brak seksu, by ją mógł powstrzymać 😊
KamiKami, niewyspana lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Niewyspana cudowna wiadomosc dawaj nam zdjecia testow ‼ musimy to zobaczyc bo swoich nie mamy 😂
Ktory masz dzien po lub ktory dzien do miesiaczki?
Ile cyklow sie staralas?
Masz juz dzieciaczki?
🥰❤niewyspana lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Staram się wrzucić zdjęcia, ale zapodaj coś odmawia współpracy 😂
Sama nie wiem co o tym myśleć, bo testy z pierwszego moczu mam jaśniejsze niż te, które zrobiłam na przykład 2 godziny później. Czy to w ogóle możliwe? Zaczęłam się denerwować, że to może jednak nie ciąża...
Zostały mi 4 dni do miesiączki.
Nie wiem ile jestem po owulacji, bo..m po prostu tego nie wiem, według kalendarzyka owu była 8 grudnia, według mnie wcześniej że 2 dni... Ale ciężko mi to ogarnąć, bo nawet nie miałam czasu o tym myśleć.
Nie mam dzieci, staramy się dziewiąty miesiąc... W sumie to już zaczęłam myśleć o leczeniu koło kwietnia. Ale jeśli to jest ciąża, to znaczy, że najprawdopodobniej blokowała mnie głowa..... -
niewyspana wrote:Staram się wrzucić zdjęcia, ale zapodaj coś odmawia współpracy 😂
Sama nie wiem co o tym myśleć, bo testy z pierwszego moczu mam jaśniejsze niż te, które zrobiłam na przykład 2 godziny później. Czy to w ogóle możliwe? Zaczęłam się denerwować, że to może jednak nie ciąża...
Zostały mi 4 dni do miesiączki.
Nie wiem ile jestem po owulacji, bo..m po prostu tego nie wiem, według kalendarzyka owu była 8 grudnia, według mnie wcześniej że 2 dni... Ale ciężko mi to ogarnąć, bo nawet nie miałam czasu o tym myśleć.
Nie mam dzieci, staramy się dziewiąty miesiąc... W sumie to już zaczęłam myśleć o leczeniu koło kwietnia. Ale jeśli to jest ciąża, to znaczy, że najprawdopodobniej blokowała mnie głowa.....
Cześć dziewczyny, jestem tutaj od jakiegoś czasu ale tylko podglądałam.
Niewyspana, według kalendarzyka owu miałyśmy w tym samym dniu. Do miesiączki zostały mi 3 dni. Z partnerem staraliśmy się od marca, ale jakoś w lipcu odpuściliśmy i znowu zaczęliśmy podczas tego cyklu. Z objawów to ból jajników i w podbrzuszu, ból piersi około 2 dni (jednego dnia ból taki, że najchętniej bym zerwała z siebie stanik), osłabienie i 1 dnia straszne mdłości. Boje się zrobić test, żeby się nie rozczarować.niewyspana, KamiKami lubią tę wiadomość
-
Magda__lena wrote:Cześć dziewczyny, jestem tutaj od jakiegoś czasu ale tylko podglądałam.
Niewyspana, według kalendarzyka owu miałyśmy w tym samym dniu. Do miesiączki zostały mi 3 dni. Z partnerem staraliśmy się od marca, ale jakoś w lipcu odpuściliśmy i znowu zaczęliśmy podczas tego cyklu. Z objawów to ból jajników i w podbrzuszu, ból piersi około 2 dni (jednego dnia ból taki, że najchętniej bym zerwała z siebie stanik), osłabienie i 1 dnia straszne mdłości. Boje się zrobić test, żeby się nie rozczarować.
Ja już po badaniu krwi, teraz pozostaje mi czekać do wieczora na wyniki.... -
KamiKami wrote:Kurcze.. Myślałam że się dziś u nas wszystkich zazieleni, a tu lipa taka.. Tym co się udało, gratuluję z całego seducha, a ja nie tracę nadziei póki okres nie przyjdzie 🤣
-
U mnie to wogole jakieś cyrki dzisiaj... Test rano bielusieńki. Ok 10 zaczęły się bóle miesiączkowe i ból krzyża, później mdłości i zawroty głowy... Ok 14 w toalecie jakby... A różowy śluz, ale już znowu wszystko ok, a po 17 śluz jak w dni płodne.
Już mnie tak psychicznie dziś wymęczyły te "objawy", że siedzę przy drinku i staram się nie myśleć, a tu zaczęły mnie jajniki boleć jak na owulacje... Może mam druga w tym miesiącu?