PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLuna33 wrote:Dominique, wiem o czym mówisz.. I dla mnie najgorsze są weekendy, czas się dłuży jeszcze bardziej, dużo czasu do myślenia i doszukiwania się nowych objawów 😂 ale mam nadzieję że jak w końcu doczekasz się terminu, zobaczysz 2 kreseczki 🥰
Beza, dziękuję 😊 chyba zaczekam w takim razie, to będzie dla mnie mniej stresujące. Oby było dobrze i lekarz to potwierdzi.. jesteście kochane z tym wsparciem i radami 😍
Dziekuje kochana i również mocno trzymam za Ciebie kciuki! 😊
Luna33 lubi tę wiadomość
-
Cześć w tym wątku jestem nowa... Mi też przypada testowanie na 28 grudnia, ale powiem wam że jakoś mi inaczej tydzień przed zawsze mnie piersi bolały a teraz mam lekko nabrzmiałe i nic więcej... Brzuch narazie mnie nie bolał może lekko jajniki raz jeden raz drugi,. Jutro idę zbadać progesteron i prolaktyne bo miałam sprawdzić po braniu castagnusa... Miała któraś tak?
-
nick nieaktualnyM-ka1990 wrote:Cześć w tym wątku jestem nowa... Mi też przypada testowanie na 28 grudnia, ale powiem wam że jakoś mi inaczej tydzień przed zawsze mnie piersi bolały a teraz mam lekko nabrzmiałe i nic więcej... Brzuch narazie mnie nie bolał może lekko jajniki raz jeden raz drugi,. Jutro idę zbadać progesteron i prolaktyne bo miałam sprawdzić po braniu castagnusa... Miała któraś tak?
Mnie piersi lekko szczyptą, dziwne uczucie, dziś objawów brak, wczoraj miałam nudności ale dziś czuje się bardzo dobrze. Czasami pobolewa mnie brzuch jak na okres. -
Dobrej myśli wrote:Mnie piersi lekko szczyptą, dziwne uczucie, dziś objawów brak, wczoraj miałam nudności ale dziś czuje się bardzo dobrze. Czasami pobolewa mnie brzuch jak na okres.
To ciekawe co nam wyjdzie po takich objawach oby samo dobre... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czekamy z wami na testowanie my w tym czasie juz bedziemy nowych objawow szukac hah
Dzis mi przyszly paczuszki z testami na owu i na szybkike wykrycia mam nadzieje ze pomoze dobrze ze te swieta takie spokojniejsze jakies są to moze nie bede taka zmęczona i działania beda owocne
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Dziewczyny myśle nad zalozeniem nowego watku na pierwsze objawy i z datami testowania na styczen.
Kto kiedy mialby testowac i moze mialybysmy jasnosc kto kiedy i latwo idzialybysmy pierwsze objawy u danej osobki? Bo mi juz sie wszystko miesza👩 31l. + 👱♂️ 31l.
nick nieaktualny
-
Demonique86 wrote:Ja mam 21 dc małpa w okolicach 28 grudnia. Dziś wypiłam kawę i zwymiotowalam. Teraz zjadłam normalnie obiad. Albo coś się dzieje albo mi coś na dekiel spadło i sobie wmawiam. 😂😂
Kurcze tak szybko bys zwymiotowala? no ciekawostka czekam niecierpliwie👩 31l. + 👱♂️ 31l.
nick nieaktualnyMarienn wrote:Dziewczyny czekamy z wami na testowanie my w tym czasie juz bedziemy nowych objawow szukac hah
Dzis mi przyszly paczuszki z testami na owu i na szybkike wykrycia mam nadzieje ze pomoze dobrze ze te swieta takie spokojniejsze jakies są to moze nie bede taka zmęczona i działania beda owocne
Jakie zamówiłaś testy na szybkie wykrywanie ??? 😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niewyspana wrote:Cześć dziewczyny...
U mnie chyba nic z tego nie będzie, właśnie miałam brunatną wydzielinę... Wiedziałam, że cuda się nie zdarzają... 😭
Brunatna wydzielina nie koniecznie zle wrozy ..
Beta ci rosla tak?
Robilas ponowny test? Jak ta kreseczka?
Wydzielina jednorazowo? Czy dluzej?👩 31l. + 👱♂️ 31l.