X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2020, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna33 wrote:
    Dominique, wiem o czym mówisz.. I dla mnie najgorsze są weekendy, czas się dłuży jeszcze bardziej, dużo czasu do myślenia i doszukiwania się nowych objawów 😂 ale mam nadzieję że jak w końcu doczekasz się terminu, zobaczysz 2 kreseczki 🥰

Beza, dziękuję 😊 chyba zaczekam w takim razie, to będzie dla mnie mniej stresujące. Oby było dobrze i lekarz to potwierdzi.. jesteście kochane z tym wsparciem i radami 😍

Dziekuje kochana i również mocno trzymam za Ciebie kciuki! 😊

Luna33 lubi tę wiadomość

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2020, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć w tym wątku jestem nowa... Mi też przypada testowanie na 28 grudnia, ale powiem wam że jakoś mi inaczej tydzień przed zawsze mnie piersi bolały a teraz mam lekko nabrzmiałe i nic więcej... Brzuch narazie mnie nie bolał może lekko jajniki raz jeden raz drugi,. Jutro idę zbadać progesteron i prolaktyne bo miałam sprawdzić po braniu castagnusa... Miała któraś tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2020, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Cześć w tym wątku jestem nowa... Mi też przypada testowanie na 28 grudnia, ale powiem wam że jakoś mi inaczej tydzień przed zawsze mnie piersi bolały a teraz mam lekko nabrzmiałe i nic więcej... Brzuch narazie mnie nie bolał może lekko jajniki raz jeden raz drugi,. Jutro idę zbadać progesteron i prolaktyne bo miałam sprawdzić po braniu castagnusa... Miała któraś tak?

Mnie piersi lekko szczyptą, dziwne uczucie, dziś objawów brak, wczoraj miałam nudności ale dziś czuje się bardzo dobrze. Czasami pobolewa mnie brzuch jak na okres.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2020, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej myśli wrote:
    Mnie piersi lekko szczyptą, dziwne uczucie, dziś objawów brak, wczoraj miałam nudności ale dziś czuje się bardzo dobrze. Czasami pobolewa mnie brzuch jak na okres.

To ciekawe co nam wyjdzie po takich objawach :) oby samo dobre...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2020, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    To ciekawe co nam wyjdzie po takich objawach :) oby samo dobre...

Oby, trzymam kciuki! Daj znać 😊 kiedy testujesz??

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2020, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej myśli wrote:
    Oby, trzymam kciuki! Daj znać 😊 kiedy testujesz??

Niby 28 grudnia ale nie wiem czy tyle wytrzymam 😂 a Ty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2020, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Niby 28 grudnia ale nie wiem czy tyle wytrzymam 😂 a Ty?

Ja czekam do 28.12-29.12 A jak nie wyjdzie to poczekam tydzień lub już będę czekać na okres 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2020, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki 😊 ja może spróbuje wcześniej ale czy coś wyjdzie... Zobaczymy też jak badania...

• Marienn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2020, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czekamy z wami na testowanie :D my w tym czasie juz bedziemy nowych objawow szukac :D hah

Dzis mi przyszly paczuszki z testami na owu i na szybkike wykrycia :D mam nadzieje ze pomoze :D dobrze ze te swieta takie spokojniejsze jakies są to moze nie bede taka zmęczona i działania beda owocne :D

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2020, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny myśle nad zalozeniem nowego watku na pierwsze objawy i z datami testowania na styczen.
    Kto kiedy mialby testowac i moze mialybysmy jasnosc kto kiedy i latwo idzialybysmy pierwsze objawy u danej osobki? Bo mi juz sie wszystko miesza :P

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2020, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 21 dc małpa w okolicach 28 grudnia. Dziś wypiłam kawę i zwymiotowalam. Teraz zjadłam normalnie obiad. Albo coś się dzieje albo mi coś na dekiel spadło i sobie wmawiam. 😂😂

• Marienn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2020, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demonique86 wrote:
    Ja mam 21 dc małpa w okolicach 28 grudnia. Dziś wypiłam kawę i zwymiotowalam. Teraz zjadłam normalnie obiad. Albo coś się dzieje albo mi coś na dekiel spadło i sobie wmawiam. 😂😂

Kurcze tak szybko bys zwymiotowala? :D no ciekawostka :D czekam niecierpliwie ;)

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2020, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    Dziewczyny czekamy z wami na testowanie :D my w tym czasie juz bedziemy nowych objawow szukac :D hah

Dzis mi przyszly paczuszki z testami na owu i na szybkike wykrycia :D mam nadzieje ze pomoze :D dobrze ze te swieta takie spokojniejsze jakies są to moze nie bede taka zmęczona i działania beda owocne :D

Jakie zamówiłaś testy na szybkie wykrywanie ??? 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2020, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest straszne to wypatrywanie u siebie objawów ja to próbuje wyprzeć to z głowy ale i tak samo przychodzi :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2020, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    To jest straszne to wypatrywanie u siebie objawów ja to próbuje wyprzeć to z głowy ale i tak samo przychodzi :p

Dokładnie, siedzi z tylu głowy 😁

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2020, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej myśli wrote:
    Dokładnie, siedzi z tylu głowy 😁

Ja to nie przetrwam tych świat chyba przez to :p chociaż może głową będzie więcej zajęta rozmowami z rodzinką, jakimiś planszowkami to może jakoś minie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2020, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Ja to nie przetrwam tych świat chyba przez to :p chociaż może głową będzie więcej zajęta rozmowami z rodzinką, jakimiś planszowkami to może jakoś minie :)

Dokładnie! Najgorsza niepewność 😊

• niewyspana Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2020, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny...
    U mnie chyba nic z tego nie będzie, właśnie miałam brunatną wydzielinę... Wiedziałam, że cuda się nie zdarzają... 😭

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2020, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Cześć dziewczyny...
    U mnie chyba nic z tego nie będzie, właśnie miałam brunatną wydzielinę... Wiedziałam, że cuda się nie zdarzają... 😭

Brunatna wydzielina nie koniecznie zle wrozy ..
    Beta ci rosla tak?
    Robilas ponowny test? Jak ta kreseczka?

Wydzielina jednorazowo? Czy dluzej?

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2020, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    Brunatna wydzielina nie koniecznie zle wrozy ..
    Beta ci rosla tak?
    Robilas ponowny test? Jak ta kreseczka?

Wydzielina jednorazowo? Czy dluzej?

Też uważam że warto sprawdzić ponownie test czy beta wtedy będzie wiadomo...

‹‹ 857 858 859 860 861 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ