PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Betę miałam jechać sprawdzić jutro, chociaż nie wiem czy jest sens...
Test sprzed godziny:
https://zapodaj.net/c725e56093f1a.jpg.html
To był śluz, zabarwiony na taki brąz... Coś bardziej jak mleko z kawą niż kawa z mlekiem.
Tylko raz, jak poszłam zrobić test, to przy podcieraniu dosłownie że mnie wyleciała...
Brzuch mnie boli.
-
niewyspana wrote:Betę miałam jechać sprawdzić jutro, chociaż nie wiem czy jest sens...
Test sprzed godziny:
To był śluz, zabarwiony na taki brąz... Coś bardziej jak mleko z kawą niż kawa z mlekiem.
Tylko raz, jak poszłam zrobić test, to przy podcieraniu dosłownie że mnie wyleciała...
Brzuch mnie boli.
Kreska jest... Ja chyba bym pojechała dla świętego spokoju... Ale to jest Twoja decyzja... Ciekawe co na to inne dziewczyny -
niewyspana, ja bym poobserwowała się do rana. Jak rano wstaniesz i nie będzie nasilającego się plamienia, krwi, to bym zrobiła pewnie tę betę, skoro już jedną zrobiłaś. To coś ci powie.
Kciuki. Postaraj się być spokojna.. idź szybciej spać, jak masz się wieczorem zamartwiać, to lepszy sen niż googlowanie w necie i smutek..M-ka1990 lubi tę wiadomość
-
Dobrej myśli wrote:Jakie zamówiłaś testy na szybkie wykrywanie ??? 😁
Wzielam 15x paskowe.
Nie mieszkam w Polsce wiec zamawialam online, najtaniej ale z poleconego sklepu dla Mam. Kazdy sobie chwali
To jest 10Mlu wiec nie bedzie mi szkoda testowac 😂😂
15 x Ultra Early Pregnancy Test Strips - 10 mIU Sensitivity👩 31l. + 👱♂️ 31l.
niewyspana wrote:Betę miałam jechać sprawdzić jutro, chociaż nie wiem czy jest sens...
Test sprzed godziny:
Brzuch mnie boli.
Kochana spokojnie, to mogla byc dopiero implantacja jakas lub zarodek cos poruszyl.. moze mialas dwa baloniki i jeden pekl...
Jesli to tylko chwilowe to moze twoja miesiaczka sie chciala przebic....
Dla uspokojenie ciebie jak ja ronilam to taki brazowy sluz przyszedl przy podcieraniu ale za godzine zobaczylam juz kolejny "glut" z krwia i wtedy pojechalam na pogotowie.
Takze jesli to bylo jednorazowe to juz nie powinno wrocic.
______
Jesli chodzi o bete to Idz. Nie bedziesz sie zamartwiala. Test niestety nie zeslabnie nawet jesli doszloby do poronienia. Wiec polecam isc by sie uspokoic ...
Kochana nie stresuj sie juz i lez duzo 🥰👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Jakby mi serce z piersi ktoś wyrwał...
Nic się dalej nie dzieje, to było jednorazowe, ale k takich poronieniach też się słyszy.
Test mam z dnia na dzień coraz ciemniejszy, a tu takie coś...
Modlę się, żeby jednak nie było straty...
Rano pojadę na betę, wieczorem wizyta u lekarza, ale oczywiście i tak usłyszałam, że taka beta to nie ciąża... -
nick nieaktualnyNiewyspana - a jest to tylko krew czy jakieś tkanki też? Test jest jak najbardziej pewny. Może to też macica lekko krwawić. Leż, odpoczywaj i obserwuj.
Marienn- może i ja zamówię bo faktycznie nie szkoda. Ponoć też te owu wykrywają, ale czy ja wieem 😁 -
Dobrej myśli wrote:Niewyspana - a jest to tylko krew czy jakieś tkanki też? Test jest jak najbardziej pewny. Może to też macica lekko krwawić. Leż, odpoczywaj i obserwuj.
Marienn- może i ja zamówię bo faktycznie nie szkoda. Ponoć też te owu wykrywają, ale czy ja wieem 😁 -
Niewyspana , jesli by ylo jednorazowe i zabarwiony sluz to spokojnie... bedzie dobrze !!! Moze gdzies sie zagniezdzil... stres ci teraz nie sprzyja! 🥰 ja trzymam kciuki za jutrzejszy dzien! Przypomnij mi bo nie pamietam, ile jestes dni po spodziewanej miesiaczce?
___
Dobrej mysli- nie wiem Ja innych nie uzywalam nigdy a za te zaplacilam jakies 6€ za 15sztuk , zawsze na owulke mnie boli brzuch przez tydzien wiec fajnie byloby wiedziec kiedy jest dokladnie , bo np w ostatnim cyklu z obliczen i Apki wynikalo ze niby mialam 14dc owulke , a jajnik bolal caly tydzien, 14dc oczywoscie nie uprawialismy sportu 😂 bo mialam Focha. Wiec sobie mysle ze moze dlatego nie zaszlam 😂 teraz bynajmniej bede wiedziala kiedy sie nie fochac 😁😁🤣🤣🤣👩 31l. + 👱♂️ 31l.
nick nieaktualny
-
Rano koło 6 przy podcieraniu było jeszcze troszkę tego zabarwionego śluzu. Od tamtej pory nic.
Byłam na badaniach, zrobiłam betę i progesteron.
Mam nadzieję, że wyniki będą max o 16.
Tak czy siak pojadę do ginekologa, żeby zobacz czy przypadkiem nie mam pozamacicznej...
Staram się nie nastawiać na nic. W takim zawieszeniu jestem. -
Marienn wrote:Niewyspana , jesli by ylo jednorazowe i zabarwiony sluz to spokojnie... bedzie dobrze !!! Moze gdzies sie zagniezdzil... stres ci teraz nie sprzyja! 🥰 ja trzymam kciuki za jutrzejszy dzien! Przypomnij mi bo nie pamietam, ile jestes dni po spodziewanej miesiaczce?
___
Dobrej mysli- nie wiem Ja innych nie uzywalam nigdy a za te zaplacilam jakies 6€ za 15sztuk , zawsze na owulke mnie boli brzuch przez tydzien wiec fajnie byloby wiedziec kiedy jest dokladnie , bo np w ostatnim cyklu z obliczen i Apki wynikalo ze niby mialam 14dc owulke , a jajnik bolal caly tydzien, 14dc oczywoscie nie uprawialismy sportu 😂 bo mialam Focha. Wiec sobie mysle ze moze dlatego nie zaszlam 😂 teraz bynajmniej bede wiedziala kiedy sie nie fochac 😁😁🤣🤣🤣
A co do miesiączki, to dzisiaj powinnam dostać.
-
Niewyspana, A może to właśnie to krwawienie implantacyjne? Ja 2 dni przed @ też miałam coś takiego. Dosłownie 2 brązowe krople na bieliznie. Dzień przed podobnie ale jaśniejsze. I później już nic. Może nie jestem dobrym przykładem, do gina idę dopiero po świętach albo nawet po nowym roku bo jak na razie chyba wszystko jest ok i nic nie odczuwam. Ale skoro dziś jest termin @ to Może o to chodzi? Postaraj się nie martwić na zapas i daj koniecznie znać, trzymaj się ✊😊
-
Luna33 wrote:Niewyspana, A może to właśnie to krwawienie implantacyjne? Ja 2 dni przed @ też miałam coś takiego. Dosłownie 2 brązowe krople na bieliznie. Dzień przed podobnie ale jaśniejsze. I później już nic. Może nie jestem dobrym przykładem, do gina idę dopiero po świętach albo nawet po nowym roku bo jak na razie chyba wszystko jest ok i nic nie odczuwam. Ale skoro dziś jest termin @ to Może o to chodzi? Postaraj się nie martwić na zapas i daj koniecznie znać, trzymaj się ✊😊
Muszę czekać cierpliwie, bo wyniki dopiero o 20 🤦 -
OOOhhh kochana to mi bardzo ulzylo jak przeczytalam ze to dzis ta miesiaczka miala byc...
Nie chce cie nastawiac mega ale krecha na tescie bardzo sie poprawiala , brzuszek bolal jak na miesiaczke, typowy objaw, a te plamki to wlasnie zagniezdzenie moglo byc...
3mam mocno kciuki!!! Dawaj nam znac ! ale ja wierze ze bedzie dobrze
___
Magda__lena - przykro mi ale za to znajdz plusy tej miesiaczki i tego ze bedziesz mogla napic sie winka w swieta trzymam kciuki za kolejny cykl👩 31l. + 👱♂️ 31l.
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny Mam pytanko jestem 6 dzień po owu od 3 dni swędzi mnie brzuch pod pepkiem Staram się 2 lata do chwili obecnej nie miałam żadnych oznak że może się udało Dziś zaczęłam tak myśleć gdyż swedzenie jest dość dokuczliwe przy czym towarzyszy mi uczucie mrówek chodzących po mnie aż do szycia po cc ,mam już syna Któraś coś podobnego miała
-
Marienn wrote:OOOhhh kochana to mi bardzo ulzylo jak przeczytalam ze to dzis ta miesiaczka miala byc...
Nie chce cie nastawiac mega ale krecha na tescie bardzo sie poprawiala , brzuszek bolal jak na miesiaczke, typowy objaw, a te plamki to wlasnie zagniezdzenie moglo byc...
3mam mocno kciuki!!! Dawaj nam znac ! ale ja wierze ze bedzie dobrze
___
Magda__lena - przykro mi ale za to znajdz plusy tej miesiaczki i tego ze bedziesz mogla napic sie winka w swieta trzymam kciuki za kolejny cykl