Początek lata na początek ciąży :):) Czerwcowe testowanie 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNikodemka szkoda... Ja w sumie też mam z reguły ochotę na maca, jakoś nie znam ludzi którzy bt odmówili Ale w ciąży to jezusie to było jak mus!
Dziewczyny tak w kontekście tych bet i progów, ja wiem że są przypadki gdzie leki należy włączyć itp ale może lepiej faktycznie nie badać?moni05 lubi tę wiadomość
-
Malgonia to tak właśnie zrobię.Niestety mam znowu nocke ale pośpie jakieś 4 h po niej, chyba akurat na wynik lh fsh i amh nie ma wpływu ilość snu?
Aa i chyba te badania robi się łącznie z estadriolem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 22:42
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
MarLenka wrote:Nikodemka szkoda... Ja w sumie też mam z reguły ochotę na maca, jakoś nie znam ludzi którzy bt odmówili Ale w ciąży to jezusie to było jak mus!
Dziewczyny tak w kontekście tych bet i progów, ja wiem że są przypadki gdzie leki należy włączyć itp ale może lepiej faktycznie nie badać?
Ja bym nie badała. Ale tu mam wrazenie, że za późno włączyłam leki...
-
Szona! Mialam identyczna sytuacje, tylko ze z bocianem Jezdze na rowerze w takie jedno miejsce sie pomodlic. Tamtego dnia jechalam i plakalam przez cala droge. Kiedy skonczylam sie modlic, wsiadlam na rower, ruszylam i po chwili przelecial nade mna bocian. Niziutko nad moja glowa, az sie przestraszylam i krzyknelam.
Zrobilam mu zdjecie, jak Ty sarnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c11044697f3.jpg
Moze jestem glupia i sentymentalna, ale liczylam, ze taki dobitny znak przyniesie mi szczescie. Niestety nie w tym cyklu... Może bedzie pamietal o mnie w kolejnym.MamaStasia :), Pati96, szona, DzulkaJ, Sasanka55, Madziandzia, MonikA_89!, Ochmanka, aeiouy, agge lubią tę wiadomość
-
moni05 wrote:Zrobiłam sobie na spanie melisę z plastrami pomarańczy, w wersji ice z kostkami lodu 😂 napar siekiera, oby pomógł 🙏🏻
Jutro burze i deszcz. Jeśli serio to będę w tym deszczu siedziała.moni05 lubi tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Nikodemka wrote:Szona! Mialam identyczna sytuacje, tylko ze z bocianem Jezdze na rowerze w takie jedno miejsce sie pomodlic. Tamtego dnia jechalam i plakalam przez cala droge. Kiedy skonczylam sie modlic, wsiadlam na rower, ruszylam i po chwili przelecial nade mna bocian. Niziutko nad moja glowa, az sie przestraszylam i krzyknelam.
Zrobilam mu zdjecie, jak Ty sarnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c11044697f3.jpg
Moze jestem glupia i sentymentalna, ale liczylam, ze taki dobitny znak przyniesie mi szczescie. Niestety nie w tym cyklu... Może bedzie pamietal o mnie w kolejnym.Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Dziewczyny Wasze zwierzaczki na pewno przyniosą szczęście!
I Szona, przepraszam ale mam zrytą banię, to jest jebnięte skrzywienie zawodowe...
samiec sarny to kozioł (samica-koza a młode to koźlę). Jelonek to chroniony owad, dokładnie nazywa się jelonek rogacz (phi😜) a jeleń to nazwa gatunku u którego samiec nazywa się byk a samica łania (młode to cielak). Z rodziny jeleniowatych jest jeszcze łoś. Samiec to również byk, samica to klępa a ich maluch nazywa się łoszak.
Przepraszam. Chcecie to zabijcie ale to jest silniejsze ode mnie 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤷♀️Ania_85_, Mama_Zuzia, Salome, Malgonia, Madziandzia, Mildred, MonikA_89!, szona, Gosiek1993, moni05, aeiouy, MarLenka, Karolina, Iseko, agge, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uff... Nareszcie po 2 dniach udało mi się nadrobić 😉
ElfiaKsiężniczka- czy Ty nie pracujesz przypadkiem w przedszkolu na Azorach? Bo wczoraj był tam piknik z dmuchanym zamkiem, balonikami i tak głośnym panem prowadzącym, że nie mogłam się skupić na pracy 😛😆
Magduullina- bardzo twarda babka jesteś- podziwiam Cię, że dajesz sobie sama ze wszystkim radę. I bardzo mocno trzymam kciuki, żeby Wam się wszystko poukładało 😘
Szczęśliwa mamusia- to ja nawet nie chcę mówić, o której jem 🙄 niedawno wszamałam tosta 😊🍞 ale mam zalecenie od lekarza, że pomiędzy kolacją, a śniadaniem mam mieć mniej niż 10 godz. przerwy. Czyli wychodzi na to, że jeżeli śniadanie jem ok 8, to kolację powinnam najwcześniej 22-23. Ale ja sobie złe nawyki wyrobię przez tą ciążę 😛
Antyram- gratuluję takiego pięknego i wymodlonego przez mamusię cudu ☺️
Malgonia- bardzo się cieszę, że wszystko w porządku- nie mogło być inaczej 😀 i gratuluję córeczki ♥️
Mama Zuzia- śliczna dziewczynka 😍
MonikA- to już jutro... a właściwie dzisiaj ✊✊✊✊ nawet palcami u stóp kciuki zaciskam 😁
Szona, Nikodemka- wierzę w te Wasze znaki i wierzę, że już niedługo będziecie mamami 😘😘Magduullina, MonikA_89!, szona, Szczesliwa_mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Dzulka, przykro mi
Agge samo zdanie "ruchy malenstwa" przyprawia mnie o pozytywna gesia skorke :*
Izape, Twoj test juz niedlugo Mam dobre przeczucia
Magduullinka, mam ochote sila sciagnac Twojego eMka do Polski :*Ania_85_, Sasanka55, Malgonia, MonikA_89!, szona, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu dziekuje kochana ! Ale szczerze nie widze tego w ten sposob... Moze i kasa ok ale nie takim kosztem... Uciekam spac wierze ze mks tu zatrzymam choc gra mi na nereach jest zdolny... I sumienny... Zobaczymy co bedzie... Mam nadzieje ze bedzie dobrze!
Ania_85_ lubi tę wiadomość
-
Mama Zuzia- cudna Twoja coreczka!
Malgonia- tak nadal pracuje na nocki, poki co jest ok. Planuje popracowac do pazdziernika, ale jak sie zaczne zle czuc to wiadomo,ze wczesniej skoncze. Poki co czuje sie bardzo dobrze i w ogole malo ciazowo a i data porodu przypada na 20.12-dzien moich 30 urodzinMama_Zuzia, Sasanka55, Ochmanka, Malgonia, MonikA_89!, szona, Tele...79, aeiouy, moni05, okularnica91, Ania_85_, OO83, agge lubią tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
MonikA- ja już na posterunku trzymam kciuki! ✊🏼✊🏼✊🏼❤️❤️❤️
Nikodemko- może jednak ta biel nie okaże się biela w tym cyklu?? Również dla Ciebie dobre fluidy z mojej strony :*
Kto ich jeszcze dzisiaj potrzebuje??
Ochmanka- uśmiałam się ze skrzywienia zawodowego, ale najbardziej z tego cytatu „Jelonek to owad chroniony, dokładnie nazywa się jelonek rogacz”. 😂😂😂 domyślam się, ze to słownik Ci zmienił ale aż parsknelam śmiechem. Tu profesjonalny opis, a tu owad chroniony 😬
Moni- mam nadzieje ze po melisie jeszcze śpisz :*
Olga- to byłby najpiękniejszy prezent urodzinowy jaki kiedykolwiek dostaniesz ❤️
Dzień dobry wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 05:38
Ochmanka, MonikA_89!, szona, aeiouy, moni05, Olga_89 lubią tę wiadomość
-
Aniu, pracuje w pod Krakowem, a dokładnie w Krzeszowicach. 😊 piknik sie udał, ale upał niemiłosiernie dawał sie we znaki. Wiec po powrocie do domu padlam.
Malgoniu, oczywiście gratulacje, strasznie się cieszę z twojego szczęścia 💞
Magdulina, trzymam kciuki, żeby m. Wrocil
Madziandzia ja to jestem wieloryb, od powrotu z wakacji nie wchidzilam na wagę ze strachu, a wczoraj hak weszłam to okazało się ze bateria padła. Ale znowu zaoezestalam żreć słodkie, ograniczyłam wegle, codzienny ruch zeby dobić do 8 tyś kroków. Jest ciężko, jeszcze jak wczoraj zaczekajcie o tym piwku pisac to w ogóle 😝
A maca to bym mogła żreć codziennie 💟
Ochmanka, nikt cię nie zlinczuje, zawsze warto zdobywać nową wiedzę. Ja wiedziałam tylko ze samica jelenia to Łania, bo tak kolezanka na mnie w podstawówce mówiła (Ania -Łania) i zawsze dodawala ze łania to żona jelenia 😝
Monika jak ty dopiero betę o 16 zrobisz to wyniki pewnie dopiero jutro
Okularnica, kochana, jak sie czujesz?
Sasanko, zaczaruj dzisiaj betę Moniki, niech szybuje w górę.
Mnie się wczoraj 🙈 skończyła i wykorzystalam męża 😁 poza tym wczoraj była środa - dzień loda 😝Sasanka55, Malgonia, Ochmanka, Madziandzia, szona, aeiouy, Ania_85_, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Mama Zuzia,bo to Jest owad taki
Ochmanka, szona, Mama_Zuzia, aeiouy, Sasanka55, Ania_85_, agge lubią tę wiadomość
-
Ochmanka, ja wiem, że Ty fakty nam podałaś, ale tak mnie to rozbawiło, że ho ho ho 😀
Sarna...kozioł, jelonek to owad, a jeleń to byk 😂
Monika... Jestem w teamie z Szoną - melduje się kolejny człowiek kciuk
Miłego dnia, kochane!
Ochmanka, Ochmanka, MonikA_89!, szona, aeiouy, MarLenka lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
A z tego wszystkiego dalej nie wiemy co jest na zdjeciu
Ale tez mi sie to podobalo.
Monika wszystkie kciuki na poklad.
Nikodemko czy Ty diklas a ja cos przeoczylam?
Judit teoretycznie sen ma wplyw na prolaktyne. Ponoc warto byc na czczo przy estradiolu.. i to tyle co wiem.
Ja pierwszy raz od dawna cala noc przespalam. Nawet na siku sie nie obudzilam.
To ja z lodami powstrzymac sie nie umiem, ale z makiem itp to czasem mysle "a co mi tam", ale jsk tylko mijam to nie moge sie zmusic. Dobre i toMonikA_89!, szona, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Elfia dziękuję za dopowiedzenie😊
Mama Zuzia słownik psikusa nie zrobił. To najszczersza prawda 😂 nazewnictwo jest czasem bardzo ciekawe a jak się wejdzie w łacinę to już w ogóle 😉
Ja miałam wczoraj wykorzystać chłopa ale do 23 randkowałam z wałkiem do malowania😒
MonikA czekamy✊
Malgonia na zdjęciu jest jelonek rogacz. Ten owad😜
Dziś to już mam oczy na zapałki... pozdro znad maxi kawy na Orlenie. Cóż. Jadę dalej. Buźka 😚Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 06:38
MonikA_89!, Mama_Zuzia, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama Zuzia jaka ona jest śliczna 😍😍😍
Elfia ja też spięłam dupsko, już nawet nie liczę że schudnę tylko widzę po swoim ciele, że nie mogę sobie leżeć albo tylko spacerować. To nie jest dla niego wysiłek. Oczywiście nie będę zaraz pakować na siłowni tyle co rok temu (ale sylwetka była wtedy niczego sobie), tylko np wczoraj zrobiłam trening w domu z 5 kg hantlami i było ok, czułam że ciało popracowało, spociłam się ale nie zajechałam działamy dalej 💪
Szona, Dzulka a ja? No halo 😝 ja też chcę się stukać z Wami brzuchem 8 cykl już jest nasz
Ochmanko ogromne dzięki i nie robię sobie teraz jaj. Ostatnio z mamą gadałyśmy co jest co i za cholerę nie byłyśmy pewne a teraz wszystko jasne i to z pewnego źródła 😊MonikA_89!, szona, DzulkaJ, aeiouy lubią tę wiadomość