SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Na wykresie już zaznaczyłam k- ale jeszcze czekam na wiadomy wyni bo on-line jeszcze nie ma.
Rano już dupka nie brałam a kupiłam ibuprofem bo głowa mnie nap....la i chcę z czystym sumieniem zjeść.
Usuń to z wykresu!!! Jak będzie k- to dopiero wpiszesz. Co to za wyprzedzanie faktów??? Ughh nakopałabym Ci Kiedy będą wyniki?
Moje piersi po dupku zachowują się dziwnie, niby nie bolą a w środku coś kłuje i jakby szczypie czasem, dziwne uczucie.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Prolaktyna nie świadczy o menopauzie, ona się może podnosić nawet od stresu, to jak się stresujesz ostatnio to może dlatego taki wynik. Dostaniesz lek i obniżysz, ja tez biorę cały czas bromergon na prolaktyna bo mam podniesiona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 12:03
never_lose_hope lubi tę wiadomość
-
Sylwia spokojnie wiem że to ciężkie ale jeszcze jest potrzebne usg bo podwyższona prolaktyna powoduje torbiele a one mieszają w hormonach.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Sylwia spokojnie wiem że to ciężkie ale jeszcze jest potrzebne usg bo podwyższona prolaktyna powoduje torbiele a one mieszają w hormonach.
No to mam nadzieję, że chodzi o torbiela, a moje wyniki poprawią się jak zaleczę to ścierwo.
Ale dziwi mnie brak objawów torbieli. Brzuch nie bolał mnie mocniej niż zawsze, a ostatnio przy torbieli zwalniałam się z pracy tak mnie bolał brzuch..
Żadnej stymulacji nie miałam, co mogłoby być przyczyną torbieli?
No nic, muszę czekać.. Najgorsze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 12:09
-
nick nieaktualny
-
Maja84 wrote:Usuń to z wykresu!!! Jak będzie k- to dopiero wpiszesz. Co to za wyprzedzanie faktów??? Ughh nakopałabym Ci Kiedy będą wyniki?
Moje piersi po dupku zachowują się dziwnie, niby nie bolą a w środku coś kłuje i jakby szczypie czasem, dziwne uczucie.
A po dupku też tak mrowią piersi a wczoraj przeszedł ból na pachwine do bicepsa. Za 2 dni przejdzie ufff
Morfoligie już mam a bety nie hmmm
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
sylwia198808 wrote:My już troszkę ochłonęliśmy dzisiaj..
Za miesiąc na pewno powtórzę wyniki, mam nadzieję, że to jakiś błąd w labo albo chwilowo mój organizm zwariował.. Mam nadzieję, ze to torbiel albo coś innego.. A nie rozpoczynająca się menopauza ;( ;(
Czuję się mega skopana, doła mam wielkiego, myślałam, że już nic gorszego poza niedrożnością nas nie spotka.
Czuję się wybrakowana, niewartościowa przez to, że we mnie tkwi tak wielki problem i że przeze mnie mój mąż być może nigdy nie będzie miał własnego dzieciaczka..
Za tydzień jedziemy do naszej kliniki na wizytę, zobaczymy co powie nam lekarz..
I może stwierdzicie, że jestem nienormalna, ale zapisałam nas dodatkowo do Gameta Gdynia do dr. Czecha, jedziemy 24 sierpnia. Chcę skonsultować wyniki dodatkowo z jakimś innym lekarzem, a ten ma same pozytywne opinie i może to głupie - ale dobrze mu z oczu patrzy...Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Flowwer wrote:Beta 0.55 hihihi czyli odstawiam wszystkie leki i czekam na @
Tule :*
Do końca wierzyłam, wiary nie tracę i czekam z Tobą na ivf :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Flowwer, tak jak Jedna_z_Wielu do końca wierzyłam w szczęśliwy finał tego cyklu. Teraz pora na IVF i będzie w końcu upragniony maluszek
Malwas, ja bym się starała i nie słuchała lekarza, ale to Wasza decyzja
Karolina90 miała podobny przypadek kilka miesięcy temu (chyba 5 pęcherzyków) i wtedy odpuścili, z tego co pamiętam.zubii lubi tę wiadomość
-
wiesz zastanawialam sie ze u ciebie nie zaskoczylo ani razu, dziwne to troche... to albo zarodki maja problem z implantacja albo nie dochodza do stadium blastki. Tak mi sie wydaje.. immunologia swoja droga ale jakos nie wierze zeby ani razu nic nie zaskoczylo, nawet na chwile... hmm tym bardziej ze bierzesz leki, masz pecherzyki, owulke i za kazdym razem nic itp jestes obstawiona wszystkim i nie ma efektu..
Przykro mi... myslalam ze jednak sie uda jak mialas tyle pecherzykow
Ja tez mam zla immunologie i u mnie problem z utrzymaniem ciazy raczej jest ale u ciebie to nawet do zagniezdzenia nie dochodzi.. to moze tu jednak jest jakis problem a nie koniecznie immunologia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 12:54
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
misiak17 wrote:Monika mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Dziewczyny odebrałam wyniki subpopulacji ale nic z tego nie rozumiem. Załącze zdjecie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1045aa8e779.jpg
cd4/cd8 czyli aktywność masz poniżej 2 więc jest ok ale NK masz 15% niby najlepiej jest 8 max 12.
Nie wiem co to HLA ale już się pytam dziewczyn na wątku o immunologi.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Yoselyn82 wrote:wiesz zastanawialam sie ze u ciebie nie zaskoczylo ani razu, dziwne to troche... to albo zarodki maja problem z implantacja albo nie dochodza do stadium blastki. Tak mi sie wydaje.. immunologia swoja droga ale jakos nie wierze zeby ani razu nic nie zaskoczylo, nawet na chwile... hmm tym bardziej ze bierzesz leki, masz pecherzyki, owulke i za kazdym razem nic itp jestes obstawiona wszystkim i nie ma efektu..
Przykro mi... myslalam ze jednak sie uda jak mialas tyle pecherzykow
Też tak sądzę że u mnie przyczyna w zarodkch bo w betach choć pare jednostek by pokazała.
Muszę się opytać czy idzie sprawdzić poziom NK w macicy.
Czekam na @ i umawiam się na histeroskopie.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Monika - ja w tej ciąży po usg w 6t0d i 7t0d miałam kolejnego dnia zawsze brązowo różowe plamienia dość mocne, pomijając te co ogólnie miałam.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Aksamitna czekam na twoją wypasioną bete !!!
Staraczka już nie badasz ? czy spokojnie czekasz na piętek ?
Monika zrobiłaś bete ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Aksamitna czekam na twoją wypasioną bete !!!
Staraczka już nie badasz ? czy spokojnie czekasz na piętek ?
Monika zrobiłaś bete ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 13:56
-
nick nieaktualnyJuż Kochane do Was piszę, lekarz kazał mi przyjść w poniedziałek do poradni K zrobic badania w tym bete, bedzie jeszcze tego samego dnia.
Wiem że ważny jest przyrost. Mamy w naszej miejscowości tylko jedno labolatorium w ktorym trzeba czekać na wybiki 3 dni paranoja...
Dupka już dzisiaj drugiego wziełam, zalecenia 2x1
Sluz mam caly czas brązowo krwisty, ostatnio nawet sama krew przy podcieraniu.
Lekarz powiedział że w razie bóli i krwawienia do szpitala,póki co to chyba tylko plamienia. Brzuch nie boli.
Szwagier pracuje w szpitalu i mówi że ten lekarz to jakiś konowal i jestem umówiona do drugiego na 14:45
zubii, malka, Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:Ja nadal czekam na wyniki. Zniosę jajo :F