spóźnialski okres a negatywny test
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo wtedy nie bo powiedzial ze w ogole to pewnie pierwsza moja owulacja po odstawieniu anty i ze i tak szybko bo normalnie potrafi pierwsza przyjsc po pol roku. Kazal robic wykres i sie obserwowac i tak jak mowilam Ci wczesniej ze do pol roku powinno sie uregulowac. W tym cyklu robie progesteron i na poczatku przyszlego reszte badan i z tym do niego smigam.
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Marietta mi u gina podczas usg stwierdził torbiel powiedział że to najprawdopodobnie niepęknięty pęcherzyk zlecił ca 125 wynik był w normie po @ nie było po nim śladu - głowa do góry jesteś pod dobrą opieką i gin wie co robi
Dzięki Matylda, jak słyszę, że ktoś też coś miał podobnego, trochę lżej, że nie ja jedna wybrakowanaW moim przypadku lekarka powiedziała, że to prawdopodobnie ciałko żółte, jestem po @ ale boli bez zmian... może jestem niecierpliwa, chciałabym mieć za sobą to ustrojstwo... Jeszcze mnie postraszyła, żeby na pogotowie jechać natychmiast jeśli pęknie
-
nick nieaktualnyNiestety, dzisiaj jestem 17DPO domniemanej owulacji i po terminie miesiaczki - test negatyw. Zastanawiam się czy przy cyklu bezowulacyjnym cykl może się wydłużyć? Przyznam szczerze, że byłam już mocno nakręcona i niestety kolejny cios w twarz
Na okres się nie zapowiada, przynajmniej brak takowych odczuć. Szyjka macicy wędruje, ale ciągle zamknięta. Zastanawiam się co może być przyczyną opóźninia. Wkurza mnie to bo chciałabym już @ i nie marnować czasu...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj mam piatek, wiec na bete ewentualnie w poniedziałek, ale obstawiam, że @ przyjdzie, bo ciążowo też się jakoś nie czuję. Wkurzona jestem tylko, że cykle takie długie, a tutaj zapowiada się nawet dłuższy. No i zakładam, że cykl mógł być bezowulacyjny, ale nie wiem co spowodowało poślizg...
-
nick nieaktualnyNook ja mialam po odstawieniu tabsow tak ze cykl 26 i 28 dni a potem nagle 38. Okazalo sie ze owulacja byla pozniej i kolejny cykl znow 37 i ten tez sie zapowiada 37 teraz mam owulacje po 20 dniu cyklu.
Pamietaj ze w ciazy nie trzeba miec objawow -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny