X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie spóźnialski okres a negatywny test
Odpowiedz

spóźnialski okres a negatywny test

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wtedy nie bo powiedzial ze w ogole to pewnie pierwsza moja owulacja po odstawieniu anty i ze i tak szybko bo normalnie potrafi pierwsza przyjsc po pol roku. Kazal robic wykres i sie obserwowac i tak jak mowilam Ci wczesniej ze do pol roku powinno sie uregulowac. W tym cyklu robie progesteron i na poczatku przyszlego reszte badan i z tym do niego smigam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobie bo w poprzednim cyklu plamilam 4 dni przed miesiaczka. W poatek mam 7dpo wiec robie

• Marietta Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Marietta mi u gina podczas usg stwierdził torbiel powiedział że to najprawdopodobnie niepęknięty pęcherzyk zlecił ca 125 wynik był w normie po @ nie było po nim śladu - głowa do góry jesteś pod dobrą opieką i gin wie co robi

Dzięki Matylda, jak słyszę, że ktoś też coś miał podobnego, trochę lżej, że nie ja jedna wybrakowana ;) W moim przypadku lekarka powiedziała, że to prawdopodobnie ciałko żółte, jestem po @ ale boli bez zmian... może jestem niecierpliwa, chciałabym mieć za sobą to ustrojstwo... Jeszcze mnie postraszyła, żeby na pogotowie jechać natychmiast jeśli pęknie :/

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety, dzisiaj jestem 17DPO domniemanej owulacji i po terminie miesiaczki - test negatyw. Zastanawiam się czy przy cyklu bezowulacyjnym cykl może się wydłużyć? Przyznam szczerze, że byłam już mocno nakręcona i niestety kolejny cios w twarz :P Na okres się nie zapowiada, przynajmniej brak takowych odczuć. Szyjka macicy wędruje, ale ciągle zamknięta. Zastanawiam się co może być przyczyną opóźninia. Wkurza mnie to bo chciałabym już @ i nie marnować czasu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak mialam. Okazalo sie ze owulacja byla pozniej... Sprobuj bety testy nie zawsze wychodza ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mam piatek, wiec na bete ewentualnie w poniedziałek, ale obstawiam, że @ przyjdzie, bo ciążowo też się jakoś nie czuję. Wkurzona jestem tylko, że cykle takie długie, a tutaj zapowiada się nawet dłuższy. No i zakładam, że cykl mógł być bezowulacyjny, ale nie wiem co spowodowało poślizg...:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nook ja mialam po odstawieniu tabsow tak ze cykl 26 i 28 dni a potem nagle 38. Okazalo sie ze owulacja byla pozniej i kolejny cykl znow 37 i ten tez sie zapowiada 37 teraz mam owulacje po 20 dniu cyklu.
    Pamietaj ze w ciazy nie trzeba miec objawow ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja 3 cykle z rzedu mialam regularne, przy dwoch poprzednich owulacja potwierdzona przez gin, w tym cyklu gin powiedziala, zeby dac na luz i zobaczyc jak to bedzie. I masz babo placek :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to zrobil sobie z ciebie organizm psikusa ;p noo nic poczekaj do poniedzialku i lec na bete. Trzymam kciuki ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pewnie bedzie najgorszy weekend ever, no chyba, ze @ sie laskawie pojawi i wszystko bedzie jasne :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak z objawami owulacyjnymi? Obserwowalas sie w tym cyklu czy totalnie nie zwracalas na to uwagi? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obserwowałam i wychodzilo by ze owulacja ewentualnie 18DC była, bo test owulacyjny wykonany 17DC wieczorem mocna krecha i do tego sluz sie wtedy pojawil mega rozciagliwy...no i prawy jajnik bolał.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymam kciuka za ukrytego fasola ;D poczekamy zobaczymy

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już straciłam wiare w ten cykl, byłby chociaż cień cienia czy coś, a tu dupa. Nic. I cycki nie bolą, wiec progesteron chyba mam niski :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj mam ci zaczac przetavzac przyklady z forum? Taka dziewczyzna z ktora sie zakumplowalam w 10dpo miala cien potem kilka testow bez cienia a potem po dwoch tygodniach kreski grube ;D wiec wszystko jest mozliwe

Mart768 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wierze w takie szczescie :D Serio. Cale zycie mam pod gorke, wiec szkoda nerwow :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech Cie zycie pozytywnie zaskoczy ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziekuje :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak juz bedziesz w ciazy prosze o zarazenie wiruskami ;D

Mart768 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ewentualnie za jakis czas :) Teraz wkurzylam sie jeszcze bardziej, bo sprawdzalam szyjke i jest cholernie wysoko i zamknieta :/

‹‹ 6 7 8 9 10
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ