spóźnialski okres a negatywny test
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo wtedy nie bo powiedzial ze w ogole to pewnie pierwsza moja owulacja po odstawieniu anty i ze i tak szybko bo normalnie potrafi pierwsza przyjsc po pol roku. Kazal robic wykres i sie obserwowac i tak jak mowilam Ci wczesniej ze do pol roku powinno sie uregulowac. W tym cyklu robie progesteron i na poczatku przyszlego reszte badan i z tym do niego smigam.
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Marietta mi u gina podczas usg stwierdził torbiel powiedział że to najprawdopodobnie niepęknięty pęcherzyk zlecił ca 125 wynik był w normie po @ nie było po nim śladu - głowa do góry jesteś pod dobrą opieką i gin wie co robi
Dzięki Matylda, jak słyszę, że ktoś też coś miał podobnego, trochę lżej, że nie ja jedna wybrakowana W moim przypadku lekarka powiedziała, że to prawdopodobnie ciałko żółte, jestem po @ ale boli bez zmian... może jestem niecierpliwa, chciałabym mieć za sobą to ustrojstwo... Jeszcze mnie postraszyła, żeby na pogotowie jechać natychmiast jeśli pęknie -
nick nieaktualnyNiestety, dzisiaj jestem 17DPO domniemanej owulacji i po terminie miesiaczki - test negatyw. Zastanawiam się czy przy cyklu bezowulacyjnym cykl może się wydłużyć? Przyznam szczerze, że byłam już mocno nakręcona i niestety kolejny cios w twarz Na okres się nie zapowiada, przynajmniej brak takowych odczuć. Szyjka macicy wędruje, ale ciągle zamknięta. Zastanawiam się co może być przyczyną opóźninia. Wkurza mnie to bo chciałabym już @ i nie marnować czasu...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj mam piatek, wiec na bete ewentualnie w poniedziałek, ale obstawiam, że @ przyjdzie, bo ciążowo też się jakoś nie czuję. Wkurzona jestem tylko, że cykle takie długie, a tutaj zapowiada się nawet dłuższy. No i zakładam, że cykl mógł być bezowulacyjny, ale nie wiem co spowodowało poślizg...
-
nick nieaktualnyNook ja mialam po odstawieniu tabsow tak ze cykl 26 i 28 dni a potem nagle 38. Okazalo sie ze owulacja byla pozniej i kolejny cykl znow 37 i ten tez sie zapowiada 37 teraz mam owulacje po 20 dniu cyklu.
Pamietaj ze w ciazy nie trzeba miec objawow -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny