spóźnialski okres a negatywny test
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tymi nadziejami to roznie bywa, bo ile mozna byc dobrej mysli kiedy co miesiac dostaje sie kopa w tylek? W cuda owszem wierze, ale ile sie trzeba wycierpiec czekajac na ten cud? Jaka jest niesprawiedliwosc w tym oczekiwaniu, ze dla jednej z nas jest przygotowany cud, a dla innej nie? Trzeba myslec racjonalnie, serio, inaczej czlowiek moze sie nerwowo wykonczyc i nabawic jakiejs depresji
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCalkiem sie nie da. Probowalam a ja mam jeszcze problem z serduszkowaniem wiec ogolnie moje starania sa na spince wiec jest ciezko ale mam nadzieje ze zajecie sie czyms innym pomoze.
Wełenka jak chcesz w wiekszym towarzystwie pogadac to zapraszam do mojego watku. ostatni podmoch wiosny fajna atmosfera i wsparcieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 13:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ostatmi okres mialam 27czerwca i do dzis sladu po okresie z ty ze 22,23,24 lipca mialam plamienia, lekko brozowe 22 lipca, a 23 i 24 sluz zabarwiony krwia taki lekko rozowy.Robilam ju 3 testy ciazowe 26,27,28 lipca i wszystkie mialy bardzo lekke kreske ledwie widoczna czy moze to byc ciaza?
-
Iwa84 wrote:ostatmi okres mialam 27czerwca i do dzis sladu po okresie z ty ze 22,23,24 lipca mialam plamienia, lekko brozowe 22 lipca, a 23 i 24 sluz zabarwiony krwia taki lekko rozowy.Robilam ju 3 testy ciazowe 26,27,28 lipca i wszystkie mialy bardzo lekke kreske ledwie widoczna czy moze to byc ciaza?
No pewnie,że może. Leć na betę, albo powtórz test za kilka dni -
nick nieaktualnyIwa84 wrote:ostatmi okres mialam 27czerwca i do dzis sladu po okresie z ty ze 22,23,24 lipca mialam plamienia, lekko brozowe 22 lipca, a 23 i 24 sluz zabarwiony krwia taki lekko rozowy.Robilam ju 3 testy ciazowe 26,27,28 lipca i wszystkie mialy bardzo lekke kreske ledwie widoczna czy moze to byc ciaza?
-
Moje cykle bezowulacyjne zazwyczaj objawiaja sie bardzo krotkim cyklem tak jak ostatnio byl to 21 dziowy cykl i pozniej dostałam normalmie okres a teraz nic tylko te plamienia w terminie okresu i do tej pory zadnych objawow okresu gdzie zawsze bola mnie piersi ani tez obajawow ciazy.Chociaz dzisiaj cos mnie piersi zaczely bolec sa takie jakby ciezkie.Jak do konca tygodnia nie dostane okresu to pojde na bete.
-
nick nieaktualny
U mnie dziwna sprawa.Moja @ przychodzi jak w zegarku w 32 dniu . Tym razem jest juz 33 dzień cyklu i nawet nie mam plamienia jak to jest u mnie zawsze kilka dni przed @.
Zrobiłam wczoraj wieczorem test i negatyw:( .
Nic tylko czekać jeszcze kilka dni .
Michaś [*]04.06.2014 (20tc )♡