Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I nasunelo mi się też drugie pytanie.. Jak myślicie jak to będzie z ovu podczas stymulacji w sensie z którego jajnika? Czy jak teraz miałam z lewego to Teraz raczej na pewno urosna pęcherzyki na prawym? Bo kurde przecież nie wzięłam pod uwagę że prawy mam niedrozny i że w ogóle co drugi cykl może być szansa..
Czy może jest możliwe żeby clo zrobiło pęcherzyki i tu i tu?
Bo w sumie wolałabym wiedzieć czy cykl powinnam brać pod uwagę czy nie
-
Ciężko pow, bo podczas @ temp lubi skakać, ale wg mnie taki poziom jest raczej podstawowy
Z niedroznosci hmmm generalnie powinny produkować jajeczka na zmianę, ale bywa różnie z drugie j strony czy lekarz stymulowal by jajnik z ktorego i tak jajko nie ma szans? -
Nie smuć się poczęcie to cud więc i cudów należy oczekiwać
Ja ten cykl miałam piękny dosłownie ovu wyraźna, serduszka w dobrym czasie, mały sprzedany więc mieliśmy weekend na luzie naprawę tylko dla siebie i guzik...
Więc już teraz wierze, że nie wszystko musi być idealnie, żeby się udało
Oczywiście szansę są mniejsze, ale są -
Hej
Słabo się dzisiaj czułam w pacy i zwolniłam się do domu.. Pracuję niestety z rozpuszczalnikami organicznymi i mam wrażenie że mnie dzisiaj od nich odrzucało (gdzieś wyczytałam że jednym z pierwszych objawów była silna awersja na dym papierosowy, może ze mną jest podobnie...)
Oprócz tego trzeci dzień boli mnie lewa pierś. Zawsze większa była prawa, a teraz nagle lewa zrobiła się większa i boli jakby miała eksplodować, nie mogę chodzić po schodach
Oprócz tego bóle pleców na zmianę z podbrzuszem od 2 dni.
6 dpo miałam spadek o 5 kresek, od razu wróciło do normy, dziś jest 8 dpo i nie wiem kiedy testować..
Znowu się strasznie nakręcam, rozczarowanie będzie jeszcze gorsze niż ostatnio
-
Ibisha no widzisz! Musi sie udać może od razu bliźniaki:D
Jadranka dla mnie wstret do zapachów to bardzo dobry objaw:) a ciąży miałam taki specyficzny ból piersi po bokach od strony pach taki ból jak stłuczenie:)
Różowe pazokcie i to sie nazwywa rozmach ale wiem po sobie że jak mam taki arsenał to i 3 razy dziennie robiłam