Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
Odpowiedz

Starania przy choince a potem styczniowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w nocy zawitala @ .. i to dwa dni szybciej niz w ostatnim cyklu.. jak narazie to moj cykl robi sie coraz ktotrzy od tych przed poronieniem.. moze w koncu sie ureguluje, i nie bedzie taki dlugi jak kiedys.. no coz przynajmniej wiem ze moge dzisiaj sobie wypic co nieco z czystym sumieniem :D
    I oczywiscie ja rowniez zycze wam szczesliwego nowego roku, oby byl lepszy niz ten , i w koncu przyniosl kazdej z nas groszka :)

• Lianna Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu, przykro mi.
    Dobrze chociaż, że widzisz minimalnie dobrą stronę wrednej @ ;)

Kochane, ja też życzę Wam wspaniałego, zielonego roku. Niech to co złe pozostanie za nami, za to oby towarzyszył nam spokój i radość w osiąganiu celu.
    I mam nadzieję, że za rok żadna z nas nie będzie musiała snuć szczególnie wyszukanych planów sylwestrowych :D

PWZJp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia przykro mi :( no ale wszystko ma plusy i minusy :* starania na szczęście są przyjemne ;)

Kochane i ja Wam na Nowy Rok życzę zielonych kropek na wykresach i Fasolko Kropków w brzuszkach :*

• kama005 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczyny. Wróciłam z USG i wizyty u gin. Torbieli na jajnikach brak :) w prawej piersi za to dopatrzyła się jakiegoś "płata chyba tłuszczowego" i mam przyjść za pół roku na kontrolę.
    Jajniki mam o budowie pęcherzykowej. Zastanawiała się czy nie mam hiperprolaktynemii lub zespołu policystycznych jajników ale moja gin to wykluczyła. Spojrzała na badania hormonalne i stwierdziła ze mam rewelacyjne wyniki :) Mamy brać się do roboty i mam już następnym razem przyjść w ciąży :D

Ach już mi lepiej. :D Bo się trochę bałam o te hormony :D

Kasiu bardzo mi przykro :( W styczniu na pewno się uda!!!!!!

skabarka, Blondik lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj jeszcze do pracy niestety a potem spotkanko u nas w domu ze znajomymi :)

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja się muszę zebrać bo mam do zrobienia dwie sałatki i muszę składniki na pizze przyszykować ;) i taaaaak mi się nie chce .... najchetniej bym się w koc zakopała i spała ;)

Kama cudowne wieści :D to teraz łap wiruski ode mnie i baw się dobrze :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 11:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama 005 - Super wiesni,nic tylko dzialamy =) Nie doluje sie az tak tym razem. Trzeba myslec pozytywnie.. nowy rok nowe nadzieje =) W koncu nam sie uda =) Do nas tez przyjezdzaja na 20:00 znajomi =) A junior u gory bedzie spal w swoim pokoju. Takze troche na spokojnie =)

Skabarka- tez zrobilam jedna salatke,(warzywna) robilam wczoraj do 23:00 zeby dzisiaj miec z nia spokoj, bo jednak zawsze jest troche tego krojenia =) Ale inne zeczy tez musze jeszcze przygotowac,i podobnie jak ty tez mam lenia, i pomyslalam sobie ze najpierw zajrze tutaj =) Takze jeszcze raz szczesliwego nowego roku <3 :* I milego wieczoru =)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja zdążyłam już pójść na pocztę bo miałam kwity do wysłania i Młodego mojego odstawiłam do babci - miałam to zrobić wieczorem, ale Junior sam zdecydował, że chce juz do babci "na impreze" więc nie protestowałam ;) bo on sie z babcią, cioteczną babcią i prababcią na impreze umówił, bo będzie jedynym "facetem" i musi ich pilnować żeby nie rozrabiały :) padłam ze śmiechu jak mi to tłumaczył ;)

• kama005 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Ja będę po 20 w domu i zaczne przygotowania a goscie przychodzą o 21 :p

1usapiqvhk164civ.png
  • Lianna Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama, najwyżej włączysz gości w przygotowania - jeśli mieliby np. przybyć przed czasem ;)
    Ja się zaraz zabieram za sernik na jutrzejszą noworoczną kawę poobiednią.
    No i 2 stycznia mam gości, więc już dziś zrobiłam konkretniejsze zakupy. W każdym sklepie były nieznośne tłumy.
    Udanego wieczoru, dziewczyny <3

PWZJp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do nieznosnych tlumow to mialam tego roku szczescie, ja z juniorem w domu a maz biegal z kartka po sklepach :D

Skabarka to junior dzis z samamy kobietami dookola, super =) Nasz junior tez by szedl do babci ale babcia z dziadkiem jechali do polski na sylwestra wiec zostanie z nami. Ale bez roznicy, pozniej i tak juz bedzie spac. Dobra zegnam sie z wami, bo nic nie zdarze zrobic =) Udanego wieczoru <3 ;*

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 18:54

cl2sjfv.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A autobusy na wpół pełne jeżdża, ruch ogólnie znikomy, jedynie zwiększa się na wylotówkach :)

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuuu karolka wielce zachęcający ten ostatni test :D stosunkowo udanej nocy zatem :D

ja się dzisiaj taksą woziłam, bo autobusy to siedlisko zarazy wszelakiej a mąż mi auto zabrał ;-/ po 19 kumpel przyjedzie po mnie i po wałówkę którą naszykowałam, a mąż dojedzie po 20 :) i hej przygodo :D

karolka22 lubi tę wiadomość

• kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie, życzę dzisiaj udanego wieczoru, bawcie się dobrze :) dla tych z was, które jeszcze przed owu przypominam, że choinki jeszcze stoją, a w tym wątku wierzymy w ich magiczną moc :)

Wszystkiego dobrego w nowym roku, abyśmy wszystkie doczekały się wymarzonego maleństwa w 2015!!

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku moje Drogie!!! Oby 2015 przyniósł nam wszystkim zdrowe śliczne bobasy!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny :D
    Jak tam w nowym roku =) My balowalismy do 4:00 a o 7 trzeba bylo wstac do juniora :/ Wiec jestem niewyspana,ale wieczor byl udany =)

• kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w nowym roku!
    Jak sylwester? Ja muszę przyznać, że bawiłam się wyśmienicie :) pozwoliłam sobie wczoraj na trochę %, ale dziś dopiero 3dpo, więc myślę, że nie zaszkodziło.

To zabawne, ale od kilku dni wiele osób, z różnych stron życzy mi bobasa w nowym roku, a z moim M nikomu nie mówiliśmy, że się staramy, co więcej nawet zazwyczaj powtarzamy, że my jeszcze 'piękni i młodzi', więc mamy czas. Trzymam kciukasy, aby te życzenia się spełniły!!

Po raz kolejny miałam problem z zapisaniem temperatury. O 7.30 po niespełna 4h snu miałam 36,7 (bardzo wysoką jak na mnie, na co myślę % mogły mieć wpływ), a o 10 już 36,4 (czyli tak w miarę normalnie jak na tę fazę cyklu). Zapisałam tę z 10. Cieszy mnie, że OF 'zmądrzał' i przesunął mi owu na 17dc, czyli tam gdzie powinien ją zaznaczyć od samego początku.

Jeszcze raz, wszystkiego dobrego w nowym roku, obyśmy wszystkie niebawem cieszyły się swoimi rosnącymi brzuchami :)

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też niewyspana ;-/ zarządziłam powrót do domu po 2:30, ale okropnie się w nocy męczyłam :( mdliło mnie strasznie, bo się skusiłam na sałatkę :( teraz już z głodu bułkę z lekkim serkiem zjadłam i wypiłam herbatę, ale szału nie ma ;)
    trudno, przeżyję ;)

• Lianna Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie noworocznie :)

My nasz spokojny wieczór zakończyliśmy o drugiej, rano udało się wyspać i tak oto jestem w doskonałym humorze :)

skabarka lubi tę wiadomość

PWZJp2.png
‹‹ 18 19 20 21 22 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ