Starania w październiku
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotka919 wrote:Cześć dziewczyny ja czekam na owulacje test owulacyjny pozytywny robię je pierwszy raz więc nie wiem czy dobrze to robię ale myślę że ok . Pierwszy cykl był nieudany . Trzymam kciuki za was 😉
Ja tak miałam w poprzednim cyklu 16 dc test pozytywny, a 17 dc test również pozytywny ale kreska testowa mocniejsza od kontrolnej. Więc warto robić kilka dni pod rząd dla porównania.
U mnie niestety z tamtego cyklu nic nie wyszło, obecnie jestem w 6 dc -
Eminemi wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy macie takie wahania nastroju? Mówię o ogromnej płaczliwości przede wszystkim. Mam wrażenie że to może być po clo. Jak u was?
Justyna może to pierwsza oznaka ??🤔🧐 -
Drogie,
Zastanawiam się czy któraś z Was miała podobną sytuację.
Mam bardzo regularne cykle, zazwyczaj 26-dniowe. Aż tu po październikowym staraniu, w 20dc, 3-dniowe, obfite krwawienie (9dpo), mdłości, ból brzucha. Miałam nadzieję, że to krwawienie implantacyjne, mimo obfitości.
Jestem teraz w 28dc, testy wychodzą negatywne, beta dopiero za dwa tygodnie, brak objawów na @.
Testowałybyście nadal, czy dać sobie spokój i spokojnie poczekać na b-HCG? -
Wiolala, wczoraj byłam u mojej ginekolog i powiedziała, że wszystko jest możliwe. Dosłownie i tylko tyle.
Nie oczekiwałam, że będzie wróżyła z fusów ale chyba spodziewałam się bardziej konkretnej odpowiedzi - stąd też mój post w poszukiwaniu rad / podobnych przypadków.
Dzisiaj kolejny dzień mdłości. Póki co, wstrzymuję się z testowaniem, żeby nie oglądać kolejnych negatywów. -
A ja totalnie nie potrafię się powstrzymać od robienia testów jak jakaś walnięta.... Robię je codziennie od 8dpo, dziś 10dpo i też niestety negatyw... Żadnego cienia cienia, żadnej iskierki nadziei. Nie wiem już czy coś z tego będzie. Miałam ogromne nadzieje i ciągle się łudzę że jeszcze jest za szybko. Cykle nie wiadomo jakie bo ostatnio wywoływane ale co do owulacji jestem pewna bo miałam monitoring.
-
Wiolala wrote:Olli a dlaczego beta dopiero za dwa tygodnie? Już teraz jakbyś zrobiła to miałabyś odpowiedź czy to ciąża czy nie
Wiolala, to najwcześniejszy termin w przychodni Zastanawiam się też czy nie zrobić takiego domowego testu z krwi - np. Babycheck. Próbowałyście?
Eminemi, też mam już za sobą parę cykli z takim częstym testowaniem. Zdecydowałam się w tym miesiącu ograniczyć bo negatywne wyniki wzmagają zawód i uszczuplają kieszeń -
niewyspana wrote:Dzień dobry, dzień dobry
Jak tam dziewczyny starania?
U mnie jeszcze końcówka @, ale maz porposil, żebyśmy dali sobie miesiąc przerwy. A więc w tym miesiącu mam przerwę.
Ja dzisiaj byłam u gina 3 pęcherzyki az odkrył jeden 1.1mm i dwa 0.9mm więc mowi ze jeszcze nie nazwie który dominujący. Testosteron ładnie sie zmniejszył a więc ciekawy weekend mnie czeka.
Do dzieła kobitki walczymy -
Edyta jak zmniejszylas tostesteron?
Olli ja osobiście nie robiłam takiego testu ale podobno najszybciej wykrywa ciążę bo wiadomo w krwi jest większe stężenie HCGOlli lubi tę wiadomość
-
Jk88 wrote:A kto pomoże z temp... jak to z tym jest.. ? od @ 36.6- 36.7... dzisiaj 36.5 czy ten spadek oznacza zbliżającą się owu ?