Starania w październiku
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny do okresu mam jeszcze jakieś 3-5 dni a dziś zrobiłam test mimo że to 9-10 dpo i jest słaba druga kreska ale widoczna bez problemu . A wczoraj z ciekawości zrobiłam owulacyjny i były dwie kreski więc się zdziwiłam chociaż słyszałam że nie raz te testy pokazują też ciążę więc dlatego dziś zatestowałam ciążowy . Ale powiem wam ze wczoraj popołudniu tez zrobiłam ciążowy ale była jedna kreska tylko i przed snem coś mnie tknęło żeby na niego spojrzeć chociaż wiem ze to już wynik nieważny a tam druga kreska na nim dlatego dziś postanowiłam testować . Trzymam za was kciuki z całych sil ✊
-
Stokrotka ja nie mierze temperatury ale za to dzisiaj test owulacyjny pozytywny czyli dziś albo jutro owulacja 😁😁😁 trzymam za Ciebie kciuki, wydaje mi się ze jesteś w ciąży 🙂
Jk88 nawet jeśli przesunęła się to plemniki jak mają dobre warunki przeżyją kilka dni w drogach rodnych. Ja to muszę się wstrzelić w owu bo u mnie jest mało śluzu i to jedyna szansa, -
Wiolala wrote:Stokrotka ja nie mierze temperatury ale za to dzisiaj test owulacyjny pozytywny czyli dziś albo jutro owulacja 😁😁😁 trzymam za Ciebie kciuki, wydaje mi się ze jesteś w ciąży 🙂
Jk88 nawet jeśli przesunęła się to plemniki jak mają dobre warunki przeżyją kilka dni w drogach rodnych. Ja to muszę się wstrzelić w owu bo u mnie jest mało śluzu i to jedyna szansa,
Do dzieła!!! 😊😊😊😊😊 -
Stokrotka919 wrote:Dwa testy ciążowe różnej firmy pozytywne ale jeszcze się nie cieszę . Nie będę miała kiedy zrobić bety żeby sprawdzić. Trzymam kciuki za Twoją owulacje
Chyba nie dziękuję żeby nie zapeszyć😉
A Tobie gratuluje🙂 -
Jk88 wrote:A mialas jakies przeczucie, że się udało? Cos ze wczesnych objawow ?
-
Dziewczyny wierzę w to, że wszystkie do nas dolaczycie. To tylko kwestia czasu. Mówiłam wam że mam nadzieję że zarazę was ciaza przez telefon hihi
Stokrotka ja w pierwszej ciąży miałam cień cienia na teście po paru godzinach. Wcześniej była biel. Trzymam kciuki ✊ -
Magda1234 wrote:Dziewczyny wierzę w to, że wszystkie do nas dolaczycie. To tylko kwestia czasu. Mówiłam wam że mam nadzieję że zarazę was ciaza przez telefon hihi
Stokrotka ja w pierwszej ciąży miałam cień cienia na teście po paru godzinach. Wcześniej była biel. Trzymam kciuki ✊ -
Oczywiście ☺ musiałam bo moja cierpliwość by nie wytrzymała z chęcią bym co chwilę robiła test żeby widzieć czy jest ciemniejsza czy nie . Postanowiłam jutro nie testować tylko w niedzielę jeszcze obym wytrzymala w tym postanowieniu https://naforum.zapodaj.net/129f30dabfd7.jpg.html moje testy u góry wczorajsze a na dole dzisiejsze . Jeszcze robilam ok 13 pinka i tez kreska widoczna .