Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Starania w październiku
Odpowiedz

Starania w październiku

Oceń ten wątek:
  • Jk88 Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2020, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciezko określić przez infekcje wszystko się rozjechało... rozbieżność dość duza bo mogla byc od piątku do nocy z niedzieli na pon... 😑 i pewnie znając moje szczęście przesunela się znacząco..... w czwartek ostatnie ❤

• Stokrotka919 Znajoma

Wysłany: 12 listopada 2020, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny do okresu mam jeszcze jakieś 3-5 dni a dziś zrobiłam test mimo że to 9-10 dpo i jest słaba druga kreska ale widoczna bez problemu . A wczoraj z ciekawości zrobiłam owulacyjny i były dwie kreski więc się zdziwiłam chociaż słyszałam że nie raz te testy pokazują też ciążę więc dlatego dziś zatestowałam ciążowy . Ale powiem wam ze wczoraj popołudniu tez zrobiłam ciążowy ale była jedna kreska tylko i przed snem coś mnie tknęło żeby na niego spojrzeć chociaż wiem ze to już wynik nieważny a tam druga kreska na nim dlatego dziś postanowiłam testować . Trzymam za was kciuki z całych sil ✊

cb7w9n735ppdp06b.png
  • Stokrotka919 Znajoma

Wysłany: 12 listopada 2020, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak chcecie możecie wejść w mój wykres moje temp też nie były jakoś wysokie i tez nie miałam mega skoku właśnie przy owulacji

cb7w9n735ppdp06b.png
  • Wiolala Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2020, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka ja nie mierze temperatury ale za to dzisiaj test owulacyjny pozytywny czyli dziś albo jutro owulacja 😁😁😁 trzymam za Ciebie kciuki, wydaje mi się ze jesteś w ciąży 🙂

Jk88 nawet jeśli przesunęła się to plemniki jak mają dobre warunki przeżyją kilka dni w drogach rodnych. Ja to muszę się wstrzelić w owu bo u mnie jest mało śluzu i to jedyna szansa,

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • Stokrotka919 Znajoma

Wysłany: 12 listopada 2020, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwa testy ciążowe różnej firmy pozytywne ale jeszcze się nie cieszę . Nie będę miała kiedy zrobić bety żeby sprawdzić. Trzymam kciuki za Twoją owulacje

Wiolala lubi tę wiadomość

cb7w9n735ppdp06b.png
  • Jk88 Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2020, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolala wrote:
    Stokrotka ja nie mierze temperatury ale za to dzisiaj test owulacyjny pozytywny czyli dziś albo jutro owulacja 😁😁😁 trzymam za Ciebie kciuki, wydaje mi się ze jesteś w ciąży 🙂

Jk88 nawet jeśli przesunęła się to plemniki jak mają dobre warunki przeżyją kilka dni w drogach rodnych. Ja to muszę się wstrzelić w owu bo u mnie jest mało śluzu i to jedyna szansa,

Do dzieła!!! 😊😊😊😊😊

• Jk88 Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2020, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka919 wrote:
    Dwa testy ciążowe różnej firmy pozytywne ale jeszcze się nie cieszę . Nie będę miała kiedy zrobić bety żeby sprawdzić. Trzymam kciuki za Twoją owulacje

To wspaniałe wieści!!!! 🥰🥰🥰🥰 gratulacje

• Wiolala Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2020, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka919 wrote:

Chyba nie dziękuję żeby nie zapeszyć😉
    A Tobie gratuluje🙂

age.png
  • Stokrotka919 Znajoma

Wysłany: 12 listopada 2020, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję czekam teraz na was 😊

cb7w9n735ppdp06b.png
  • Jk88 Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2020, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka919 wrote:
    Dziękuję czekam teraz na was 😊
    A mialas jakies przeczucie, że się udało? Cos ze wczesnych objawow ?

• Stokrotka919 Znajoma

Wysłany: 12 listopada 2020, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jk88 wrote:
    A mialas jakies przeczucie, że się udało? Cos ze wczesnych objawow ?
    Wczoraj wieczorem przy dotyku czułam delikatny ból piersi a przed okresem nigdy mnie nie bolały piersi i 2 dni temu czułam kłucie tak bardziej z lewej strony w podbrzuszu i pomyślałam , że może implantacja czy coś no bo owulacja to na pewno nie . Ale nie chciałam się nakręcać bo potem to już człowiek świruje ale gdy przed snem zobaczyłam na tym teście co robiłam wczesnym popołudniem dwie kreski to sobie pomyślałam , że niby nie patrzy się po upływie czasu na test ale jednak był widoczny cień kreski . A jak go zrobiłam to tylko spojrzałam , że nic nie ma i go odłożyłam .

cb7w9n735ppdp06b.png
  • Jk88 Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2020, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😊😊😊😊🤗🤗🤗 czytam i się uśmiecham 🙂 bardzo się cieszę że mamy kolejną szczesliwą 🤰na grupie

• Magda1234 Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2020, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wierzę w to, że wszystkie do nas dolaczycie. To tylko kwestia czasu. Mówiłam wam że mam nadzieję że zarazę was ciaza przez telefon hihi
    Stokrotka ja w pierwszej ciąży miałam cień cienia na teście po paru godzinach. Wcześniej była biel. Trzymam kciuki ✊

• Stokrotka919 Znajoma

Wysłany: 12 listopada 2020, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda1234 wrote:
    Dziewczyny wierzę w to, że wszystkie do nas dolaczycie. To tylko kwestia czasu. Mówiłam wam że mam nadzieję że zarazę was ciaza przez telefon hihi
    Stokrotka ja w pierwszej ciąży miałam cień cienia na teście po paru godzinach. Wcześniej była biel. Trzymam kciuki ✊
    Dziękuję 😘 jutro rano będę powtarzać test

cb7w9n735ppdp06b.png
  • Jk88 Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2020, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka919 wrote:
    Dziękuję 😘 jutro rano będę powtarzać test

Jak tam test powtarzałaś????🤗

• Stokrotka919 Znajoma

Wysłany: 13 listopada 2020, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście ☺ musiałam bo moja cierpliwość by nie wytrzymała z chęcią bym co chwilę robiła test żeby widzieć czy jest ciemniejsza czy nie . Postanowiłam jutro nie testować tylko w niedzielę jeszcze obym wytrzymala w tym postanowieniu https://naforum.zapodaj.net/129f30dabfd7.jpg.html moje testy u góry wczorajsze a na dole dzisiejsze . Jeszcze robilam ok 13 pinka i tez kreska widoczna .

cb7w9n735ppdp06b.png
  • Jk88 Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2020, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😍😍😍😍😍

• Wiolala Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2020, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka gratulacje 🙂 takie testy cieszą oczy 😉

age.png
  • Stokrotka919 Znajoma

Wysłany: 14 listopada 2020, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolala wrote:
    Stokrotka gratulacje 🙂 takie testy cieszą oczy 😉
    Dziękuję ❤ coś mi ta kreska nie ciemnieje jeszcze ale w zasadzie to jestem jeszcze ze 3 dni przed okresem więc mam nadzieję niedługo zobaczyć dwie tłuste kreseczki

cb7w9n735ppdp06b.png
  • Jk88 Koleżanka

Wysłany: 16 listopada 2020, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo jest tu ktos ? 😃

‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ