Starania w październiku
-
WIADOMOŚĆ
-
Jk88 wrote:Zbliza się ktoś do testowania? Mi @ wypada 21.11. W zeszlym cyklu o tym czasie to już bylam po testowaniu.. teraz niby spisalam cykl na straty, ale jednak jakis cień nadziei pozostał
U mnie @ 22.11, co wypada w niedzielę. Wyjeżdżamy na weekend, więc planuję zrobić test w sobotę rano W tym cyklu oparłam się na testach owu i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Jestem dobrej myśli 🧡 -
Olli wrote:U mnie @ 22.11, co wypada w niedzielę. Wyjeżdżamy na weekend, więc planuję zrobić test w sobotę rano W tym cyklu oparłam się na testach owu i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Jestem dobrej myśli 🧡
Powodzenia 🤩Olli lubi tę wiadomość
-
Jk88 wrote:A 10 dpo to ile przed @ ??
-
Dzień dobry ☺️
Nie było mnie tu od momentu, kiedy dostałam miesiączkę... Nie wiem kiedy ten czas zleciał 😂
Dzisiaj kończę kwarantannę i wczoraj pierwszy raz sprawdziłam, w którym dniu cyklu jestem - okazuje się, że dzisiaj mam 6 dni do @.
Jestem z siebie dumna, bo cały cykl daliśmy sobie na luz, zero starania, myślenia, przytulanki tylko jak naszła nas ochota. W ogóle nie wiedziałam kiedy mam płodne 😂
I jestem pewna, że we wtorek przyjdzie okres i wiecie co? W ogóle się tym nie przejmuję, trudno się mówi. 😊
Psychika moja i męża w końcu trochę się zregenerowała, polecam mocno taki detoks. 😊 -
niewyspana wrote:Dzień dobry ☺️
Nie było mnie tu od momentu, kiedy dostałam miesiączkę... Nie wiem kiedy ten czas zleciał 😂
Dzisiaj kończę kwarantannę i wczoraj pierwszy raz sprawdziłam, w którym dniu cyklu jestem - okazuje się, że dzisiaj mam 6 dni do @.
Jestem z siebie dumna, bo cały cykl daliśmy sobie na luz, zero starania, myślenia, przytulanki tylko jak naszła nas ochota. W ogóle nie wiedziałam kiedy mam płodne 😂
I jestem pewna, że we wtorek przyjdzie okres i wiecie co? W ogóle się tym nie przejmuję, trudno się mówi. 😊
Psychika moja i męża w końcu trochę się zregenerowała, polecam mocno taki detoks. 😊
Moim zdaniem SUPER! Fajnie, że byliście w stanie wrzucić na luz. Niewyspana, który to Wasz cykl starań? -
Olli wrote:Moim zdaniem SUPER! Fajnie, że byliście w stanie wrzucić na luz. Niewyspana, który to Wasz cykl starań?
Ale w tym jest naprawdę normalnie - pierwszy raz jest normalnie.
Nie ma testów, mierzenia temperatury, kalendarzyka, wmawiania sobie objawów.
Nasza relacja się poprawiła, bo mieliśmy setki innych tematów, a nie tylko ta ciąża w kółko.
W przyszłym tygodniu okres, a musiałam w końcu policzyć, bo i w ten weekend i nastepny widzimy się ze znajomymi, w dodatku na noc - wolałam się nie obudzić w obcym łóżku z miesiączką 🤣
Dodatkowo kilka dni temu okazało się, że do lutego będę miała więcej pracy niż to się w głowie mieści i szczerze mówiąc ciąża nie byłabym mi teraz na rękę. Będzie sporo stresów, mało odpoczynku. 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2020, 10:39