Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Starania w październiku
Odpowiedz

Starania w październiku

Oceń ten wątek:
  • Jk88 Koleżanka

Wysłany: 16 listopada 2020, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbliza się ktoś do testowania? Mi @ wypada 21.11. W zeszlym cyklu o tym czasie to już bylam po testowaniu.. teraz niby spisalam cykl na straty, ale jednak jakis cień nadziei pozostał

• Jk88 Koleżanka

Wysłany: 16 listopada 2020, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test czeka w szufladzie.. ale boje się tej jednej krechy.. znow to samo rozczarowanie.. brzuch pobolewa, jajniki to samo.. pewnie to znak zbliżającej się @ chcialam rano zatestowac, ale chyba odpuszczę i poczekam do 21.11

• Stokrotka919 Znajoma

Wysłany: 16 listopada 2020, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem . Trzymam kciuki za dwie kreski 😊 to już na dniach się dowiesz co i jak

cb7w9n735ppdp06b.png
  • Magda1234 Koleżanka

Wysłany: 17 listopada 2020, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja bym nie wytrzymała i bym zrobiła tym bardziej że @ za 4 dni już.

• Jk88 Koleżanka

Wysłany: 17 listopada 2020, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda1234 wrote:
    Hej. Ja bym nie wytrzymała i bym zrobiła tym bardziej że @ za 4 dni już.

Biało 😔

• Stokrotka919 Znajoma

Wysłany: 17 listopada 2020, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jeszcze jest nadzieja póki @ nie ma !

cb7w9n735ppdp06b.png
  • Wiolala Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2020, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dopiero 5 dni po owu także jeszcze dużo czasu 😉

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • Wiolala Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2020, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jk88 wrote:
    Biało 😔

Zrób test w terminie ✊

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • Jk88 Koleżanka

Wysłany: 17 listopada 2020, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka919 wrote:
    Ale jeszcze jest nadzieja póki @ nie ma !
    A Ty kochana kiedy robiłaś??

• Jk88 Koleżanka

Wysłany: 17 listopada 2020, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolala wrote:
    Zrób test w terminie ✊

Boje się że wszystkie znaki wskazują na @

• Stokrotka919 Znajoma

Wysłany: 17 listopada 2020, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jk88 wrote:
    A Ty kochana kiedy robiłaś??
    ja robiłam w 10 dpo ale mierzyłam temp i robiłam testy owulacyjne więc wiem kiedy mniej więcej miałam owulacje a wtedy to była bardzo bladziutka kreska można powiedzieć że cień kreski

cb7w9n735ppdp06b.png
  • Olli Debiutantka

Wysłany: 17 listopada 2020, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jk88 wrote:
    Zbliza się ktoś do testowania? Mi @ wypada 21.11. W zeszlym cyklu o tym czasie to już bylam po testowaniu.. teraz niby spisalam cykl na straty, ale jednak jakis cień nadziei pozostał

U mnie @ 22.11, co wypada w niedzielę. Wyjeżdżamy na weekend, więc planuję zrobić test w sobotę rano :) W tym cyklu oparłam się na testach owu i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Jestem dobrej myśli 🧡

• Jk88 Koleżanka

Wysłany: 17 listopada 2020, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olli wrote:
    U mnie @ 22.11, co wypada w niedzielę. Wyjeżdżamy na weekend, więc planuję zrobić test w sobotę rano :) W tym cyklu oparłam się na testach owu i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Jestem dobrej myśli 🧡

Powodzenia 🤩

Olli lubi tę wiadomość

• Jk88 Koleżanka

Wysłany: 17 listopada 2020, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka919 wrote:
    ja robiłam w 10 dpo ale mierzyłam temp i robiłam testy owulacyjne więc wiem kiedy mniej więcej miałam owulacje a wtedy to była bardzo bladziutka kreska można powiedzieć że cień kreski

A 10 dpo to ile przed @ ??

• Jk88 Koleżanka

Wysłany: 17 listopada 2020, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jk88 wrote:
    Jak długie cykle.. moje 29dni

• Stokrotka919 Znajoma

Wysłany: 17 listopada 2020, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jk88 wrote:
    Ja mam cykle 31-32 wiec tym razem 10 dpo było 4 dni przed @ ale też wszystko zależy kiedy było zagniezdzenie zarodka bo dopiero chyba od tego momentu rośnie beta hcg . A zagniezdzenie może być różnie chyba 6- 12 dpo ale nie chce w błąd Cię wprowadzić

cb7w9n735ppdp06b.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2020, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ☺️

Nie było mnie tu od momentu, kiedy dostałam miesiączkę... Nie wiem kiedy ten czas zleciał 😂

Dzisiaj kończę kwarantannę i wczoraj pierwszy raz sprawdziłam, w którym dniu cyklu jestem - okazuje się, że dzisiaj mam 6 dni do @.
    Jestem z siebie dumna, bo cały cykl daliśmy sobie na luz, zero starania, myślenia, przytulanki tylko jak naszła nas ochota. W ogóle nie wiedziałam kiedy mam płodne 😂
    I jestem pewna, że we wtorek przyjdzie okres i wiecie co? W ogóle się tym nie przejmuję, trudno się mówi. 😊

Psychika moja i męża w końcu trochę się zregenerowała, polecam mocno taki detoks. 😊

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Olli Debiutantka

Wysłany: 18 listopada 2020, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Dzień dobry ☺️

Nie było mnie tu od momentu, kiedy dostałam miesiączkę... Nie wiem kiedy ten czas zleciał 😂

Dzisiaj kończę kwarantannę i wczoraj pierwszy raz sprawdziłam, w którym dniu cyklu jestem - okazuje się, że dzisiaj mam 6 dni do @.
    Jestem z siebie dumna, bo cały cykl daliśmy sobie na luz, zero starania, myślenia, przytulanki tylko jak naszła nas ochota. W ogóle nie wiedziałam kiedy mam płodne 😂
    I jestem pewna, że we wtorek przyjdzie okres i wiecie co? W ogóle się tym nie przejmuję, trudno się mówi. 😊

Psychika moja i męża w końcu trochę się zregenerowała, polecam mocno taki detoks. 😊

Moim zdaniem SUPER! Fajnie, że byliście w stanie wrzucić na luz. Niewyspana, który to Wasz cykl starań?

• niewyspana Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2020, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olli wrote:
    Moim zdaniem SUPER! Fajnie, że byliście w stanie wrzucić na luz. Niewyspana, który to Wasz cykl starań?
    8 miesiąc.
    Ale w tym jest naprawdę normalnie - pierwszy raz jest normalnie.
    Nie ma testów, mierzenia temperatury, kalendarzyka, wmawiania sobie objawów.
    Nasza relacja się poprawiła, bo mieliśmy setki innych tematów, a nie tylko ta ciąża w kółko.
    W przyszłym tygodniu okres, a musiałam w końcu policzyć, bo i w ten weekend i nastepny widzimy się ze znajomymi, w dodatku na noc - wolałam się nie obudzić w obcym łóżku z miesiączką 🤣

Dodatkowo kilka dni temu okazało się, że do lutego będę miała więcej pracy niż to się w głowie mieści i szczerze mówiąc ciąża nie byłabym mi teraz na rękę. Będzie sporo stresów, mało odpoczynku. 😬

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2020, 10:39

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Olli Debiutantka

Wysłany: 18 listopada 2020, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podobnie pod względem wyjazdowym (@ prawdopodobnie w niedzielę).

Ciekawe czy te weekendowe wypady przyniosą jakieś niespodzianki ;)

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ