STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Perliczka wrote:Tak długo ? Dziś 22 dzień cyklu... jak myślisz ?
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyPerliczka wrote:Tak długo ? Dziś 22 dzień cyklu... jak myślisz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 19:09
-
makowa wrote:Nie wiem co to poranne mdłości. Za to wiem co to wieczorne mdłości... Ledwo się przemogłam, żeby zrobić jedzenie, ale jak zobaczyłam kukurydzę w warzywach na patelnię to musiałam je mieszać z zamkniętymi oczami i zatkanym nosem...Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Arashe wrote:Niecierpliwa, mówią, że mają być 3 godziny snu bez przerwy, ale może spróbuj i zobacz co wyjdzie
Szona, to musiałaś przeżyć zawał...
Niech już tą moją lekarka się spóźnia... Przynajmniej tak nie odwala i zawsze doda otuchy
Tak. Pamiętam dzień, w którym czekałam na wynik markerów co do minuty (a miałam je przed tym super czułym usg niestety). Baaa, miałam wtedy egzamin na prawo jazdy
-
nick nieaktualnyPerliczka wrote:Czyli nie wszystko stracone, tak bardzo czekam kłuje cię ciagle ? Czy w niektórych momentach ? Mi np. Mija ból jak stoję. W pierwszej ciazy takie bóle miałam w 2 miesiącu przynajmniej tak pamietam ze to były podobne.
-
Pamiętacie jak mówiłam, że nie nastawiam się na testowanie? Taaak? KŁAMAŁAM! Teraz mam 21 dc, owulacja 12/14 dc, a ja siedzę jak na bombie!
Perliczka, Niecierpliwa..., MonikA_89!, Ochmanka, agge, Arashe lubią tę wiadomość
-
Monika89 - jak to zrobiłaś ze w 11dc masz endo 13.... Bierzesz na to coś? Może moje 8 mm w 13dc to jednak marny wynik ... ah, gin mnie oszukał mówiąc, że to ładnie
EDIT: jakbym chciała sprawdzić przyrost endo po owulacji to kiedy najlepiej pójść? Owulka 14dc zazwyczaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 19:41
cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
Szczesliwa_mamusia wrote:Dzis w zasadzie kluje mnie caly dzien. Troche mnie tez bolal brzuch,ale dzwigalam mlodego. Stalismy dlugo w koejce w aptece. A syn prawie 10kg waży. Ale wczoraj to tak roznie. Bywalo,ze troche mocniej,ale i tak,ze tylko cmilo.
Kiedy testujesz ? Cierpliwość nie jest moją mocną stroną... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa, wysłałam juz zgodę do tej babki z ovu, odpusala ze w poniedziałek wyśle opaskę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPerliczka wrote:Kiedy testujesz ? Cierpliwość nie jest moją mocną stroną...
-
Mnie bolal brzuch od 8dpo. Pamietam bo robilam porzadki przed swietami. Mijal jak odpoczelam. Potem z kazfym dniem bolalo mocniej. To co koharze to ze w ciazy brzuch mnie bolal tak mocno jak podczas miesiaczki a nie jak przed. Tylko ze krwawienia nie bylo. I gdy wysikalam druga kreske bylo podobnie tylko ze bol po 1 dniu ustal. I mialam wrazenie jakby mi kros kamien wlozyl do macicy. Zadnych mdlosci sennosci itp spraw nie mialam.
Szona wytrzymaj choc ze dwa dni
Ochmanka Twoj tekst mnie zabil
Ja to zamkne szczelnie skurczybyki co by im glupoty do tych za duzych glowek nie przychodzily :pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 19:54
szona, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Pamiętacie jak mówiłam, że nie nastawiam się na testowanie? Taaak? KŁAMAŁAM! Teraz mam 21 dc, owulacja 12/14 dc, a ja siedzę jak na bombie!
szona lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
MonikA_89! wrote:Haha Oj ty kłamczuszku! To teraz trzeba Ciebie związać, żebyś za szybko po testy ciążowe nie poleciała
Mam w łazience jedynie... 6MonikA_89!, Malgonia, Emmainthegarden lubią tę wiadomość
-
Zdrowie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51b9c514fbd1.jpgSzczesliwa_mamusia, Malgonia, agge lubią tę wiadomość