Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a može udostępnicie swoje wykresy
? Zwłaszczs te ciąžowe
bo u większości z Was nir można zobaczyć
Ja odpadam z gry na styczeńkolejne testowanie luty.... eh
-
Princesska wrote:Witaj w klubie
ale w sumie 10 dpo to wcześnie bardzo... wiec jeszcze wszystko moze sie zdarzyć
Wszystkie Wasze dwie kreseczki niezmiernie mnie cieszą
Moj fasolek najwyraźniej przyczaja się na zimniejsze miesiące, ale mam nadzieję, że jeszcze w tym roku
Princesska lubi tę wiadomość
-
coccolino wrote:Czuję się okresowo i mój wykres taki niebardzo, ale mam nadzieję, że u ciebie będzie inaczej
Moj fasolek najwyraźniej przyczaja się na zimniejsze miesiące, ale mam nadzieję, że jeszcze w tym roku
na tym forum jakos łatwiej przez to przechodzić
zubii lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Hej laski ja tez przez ostatnie dni mialam wtazenie ze @ nadejdzie samppoczucie do bani i bol jajnika i caly szereg objawów na jedze a tu proszę Owulka wziela z zaskoczenia później wszystko mi sie przesunelo wiec póki nie ma @ nie zalamujemy aie tylko trzymamy sie w kupie do końca:) NADZIEJA umiera ostatnio podobno
na dobranoc wysyłam każdej z Was pozytywną energię i przytulaski:)
za błędy przepraszam pisze z telefonu dzis mam szalony dzieńPrincesska, kaha, zubii, Klaudiia87, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Dokładnie
wszystkie musimy mieć nadzieję. Mnie nawet dzisiaj coś natchnelo i wybrałam się z mężem do Kościoła
Chociaż ze mnie taka katoliczka ze 2 razy do roku zdarza mi się być na mszy
ale powiem Wam, że nawet mi się podobało, hehe
Potem mąż mnie zaprosił na kolacje do restauracji i właśnie dopiero niedawno wróciliśmywiec nawet miły wieczór miałam
OjMaryś, Princesska, Kasiulka03, Flowwer, gosiek25 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Karolina super
moze i ja do kościoła bym zajrzala... hmm nie zaszkodzi...
Princeska:* Tobie tez :*
Wierze w to że wszystkim nam sie uda jeżeli jest chociaż gram sprawiedliwości na tym świecie to uda się nam!!! Ewentualnie odpuscimy starania i bedziemy miały śliczne bobaski z wpadektaki scenariusz też może być
Princesska, Karolina90 lubią tę wiadomość
-
kaha wrote:Super, że macie takie pozytywne podejście i miły dzień
Oby tak zostało i oby te cykle zakończyły się zielonym kropkiem
bedzie dobrze tym razem sie uda. Trzeba wierzyć bo wiara czyni cuda...
-
coccolino wrote:Czuję się okresowo i mój wykres taki niebardzo, ale mam nadzieję, że u ciebie będzie inaczej
We mnie nawet nadzieja sie obudziła bo pomimo suszy w pochwie, to szyjka sie ruszyła do góry.. ale ona mi tak wędruje, raz nisko, raz wysoko. Szkoda ze śluzu brak..OjMaryś, suri2016, Oluchna lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha moja tez wędruje w ciągu snia wiec zawsze badam o tej samej porze dnia
niewiem czy byl juz poruszany ten temat
Ja mam dzis piersi ważące tone no dobra może pół tony ... nie lubie tego uczucia...