Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlisa wrote:Dziewczyny - jestem z innego wątku ale Was podczytuję oczywiście:)
Jak zobaczyłam wypowiedź Panan muszę odezwać się: była na wątku Clo, tak samo głupia jak tutaj (choć teraz to bardziej chamskie stało się) - widać nie zmądrzała.
Wiedzy to żadnej nie posiada, dziewczyny ją zlały.
Zróbcie to samo , szkoda nerwów.
Mów do słupa - a słup dupa!!!
Dzieki ja juz odpuszczam bo widac ze sensu to nie masuri2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpoko, ja zgłosiłam jej post, już jest usunięty i każdy następny jak będzie podobnej treści będę zgłaszać, bo nie po to tutaj jesteśmy..
Bertha ja mam jakieś przeczucie, że tym razem Ci zaskoczyłoOjMaryś, Karolina90, Agniechaaaa, bertha lubią tę wiadomość
-
Kochane czekam jutro na pozytywne testy, podczytywalam Was dzisiaj, ale nie miałam siły się udzielać. Pierwszy raz w życiu miałam takie bóle przy @ i z wielkimi skrzepami (przepraszam za obrazowy opis).
Zawsze Was podziwiam z tą szyjka macicy, ja mam obawy jak aplikuję sobie tampona, a co dopiero gdybym miała tam grzebać palcami i badac, zemdlałabym chyba, hihiOjMaryś, Princesska lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
coccolino wrote:Czuję się okresowo i mój wykres taki niebardzo, ale mam nadzieję, że u ciebie będzie inaczej Wszystkie Wasze dwie kreseczki niezmiernie mnie cieszą Moj fasolek najwyraźniej przyczaja się na zimniejsze miesiące, ale mam nadzieję, że jeszcze w tym roku
Ja mam taką dużą nadzieję ze do końca roku spodkamy sie na fioletowej stronie.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
kaha wrote:Spoko, ja zgłosiłam jej post, już jest usunięty i każdy następny jak będzie podobnej treści będę zgłaszać, bo nie po to tutaj jesteśmy..
Bertha ja mam jakieś przeczucie, że tym razem Ci zaskoczyło
Oo nawet nie wiedziałam, że się tak da. Ale bardzo dobrze. Jesteśmy tu od motywowania a nie odwrotnie
A co tam u Ciebie? jak samopoczucie?kaha lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Oo nawet nie wiedziałam, że się tak da. Ale bardzo dobrze. Jesteśmy tu od motywowania a nie odwrotnie
A co tam u Ciebie? jak samopoczucie? -
kaha wrote:Suri, ale teraz tamponów nie używasz? Przy skrzepach trzeba dać im wylecieć (ja dlatego od zawsze stosuję podpaski, bo mam mocne @).
W nocy też używasz? Też mam superobfite @ i bym oka nie zmrużyła na podpaskach - zakładam nawiększe tampony i budzę się co 3 godziny na zmianę. -
kaha wrote:Suri, ale teraz tamponów nie używasz? Przy skrzepach trzeba dać im wylecieć (ja dlatego od zawsze stosuję podpaski, bo mam mocne @).
teraz tylko na noc wsadziłam, bo mam powódź po prostu.. myślę, że już najgorsze poleciało. staram się ostatnio w ogóle nie używać tamponów bo źle wpływają na sluz plodny. jutro lecę po wiesiolek, bo już nie miałam go w domu i po weekendzie wracam do pomiarówkaha, Bocianiątko lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:W nocy też używasz? Też mam superobfite @ i bym oka nie zmrużyła na podpaskach - zakładam nawiększe tampony i budzę się co 3 godziny na zmianę.
Anna Stesia, zubii lubią tę wiadomość
-
kaha wrote:Tak, w nocy też używam. Kupuję największe podpaski Belli- ta wersja na noc i dają radę na te 7-8 godzin snu, ale są na maxa przepełnione rano (czasem jak się obudzę w nocy to lecę przebrać). W ogóle moja ostatnia @ to liczyłam i zużyłam jakieś 20 tych nocnych podpasek i ok 10 takich średnich... po prostu masakra!
Wiem, o czym mówisz! Ja przez pierwsze dwa-trzy dni to co godzinę latam do toalety. Ech, ciąża by sie przydała nie tylko dlatego, że dzieci, miłość i biologia, ale choćby i dlatego, żeby na jakiś czas pozbyć się @.zubii, kaha, suri2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Wiem, o czym mówisz! Ja przez pierwsze dwa-trzy dni to co godzinę latam do toalety. Ech, ciąża by sie przydała nie tylko dlatego, że dzieci, miłość i biologia, ale choćby i dlatego, żeby na jakiś czas pozbyć się @.
Bocianiątko, Anna Stesia, suri2016 lubią tę wiadomość
-
Kasiulka03 wrote:Ojj ja z ublaganiem czekam na ten moment kiedy zatesuje i pohawią się II kreski Niejednokrotnie sobie to wyobrażam i mi się łezka kręci
Ja czekam na owulacje i na testowanie ostatniego stycznia
To będziemy testować razem a na razie czekamy na owu i do dzieła!
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Niby okresu nie ma ale potem dostajemy takiego combosa w postaci połogu ze ho ho hahaha w naturze nic nie zginie ja na szczęście mam raczej skąpe @
Suri2016 bardzo Ci kibicuje i wierze w to ze najgorsze za Tobą !kaha, Anna Stesia, suri2016 lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Bocianiątko wrote:To będziemy testować razem a na razie czekamy na owu i do dzieła!
Mam nadzieję że pięknie zakończymy ten styczniowy wątek II kreskami
Moje drogie a ile razy dziennie jecie wiesiołek raz dwa razy dziennieKatik, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
kaha wrote:U mnie? Sama nie wiem, razem z mężem się stresujemy moim krwawieniem, już trwa 4 dni Z utęsknieniem wyczekuję 26 stycznia A Ty się już ładnie z mężem postarałaś?
Mam nadzieje ze ładnie oby owocnie wydaje mi się, że szyjka juz jest zamknięta, w związku z tym po owulce, wiec nie ma już spiny a przy tych krwawieniach masz jakieś dodatkowe bóle czy coś? Kurde...powiem Ci ze zastanawiające strasznie te plamienia, ale po 26.01 juz na pewno będzie wszystko dobrze i co najważniejsze - wszystko się wyjaśni przynajmniej będziesz miała spokojna głowę.👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Kasiulka03 wrote:Ojj ja z ublaganiem czekam na ten moment kiedy zatesuje i pohawią się II kreski Niejednokrotnie sobie to wyobrażam i mi się łezka kręci
Ja czekam na owulacje i na testowanie ostatniego styczniaKasiulka03 lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Mam nadzieje ze ładnie oby owocnie wydaje mi się, że szyjka juz jest zamknięta, w związku z tym po owulce, wiec nie ma już spiny a przy tych krwawieniach masz jakieś dodatkowe bóle czy coś? Kurde...powiem Ci ze zastanawiające strasznie te plamienia, ale po 26.01 juz na pewno będzie wszystko dobrze i co najważniejsze - wszystko się wyjaśni przynajmniej będziesz miała spokojna głowę.