Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny ile dni po dokłądnie testujecie? ja chcę zrobić test 14 dni po pregnylu, czyli wypadnie na 2 grudnia (możecie mnie dopisać ) ale chętnie zrobiłabym wcześniej, tylko nie wiem czy można?
-
Agniechaaaa wrote:A ja moje panie jeztem 12h po podaniu pregnylu wiec czas start
Dużo miłości życzę!suri2016 lubi tę wiadomość
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
Ja to szczerze nie wiem czy tak czekam na to testowanie. Mam wrażenie, że już 6-7 dnia będę czuć czy się udało czy nie.. i bardzo boję się tego rozczarowania. Teraz właśnie jest ten czas nadziei i kiedy wydaje nam się, że wszystko jest możliwe i coś jest w naszych... "rękach" później mnie dobija fakt, że już mogę tylko czekać.. Koszmarne jest to czekanie i to, że nie mam na nic wpływu.
Z innej strony temat. Kiedy przestajecie pić wino? Chodzi mi o dzień cyklu? Od razu po owu? -
suri2016 wrote:ps. ja szaleję od jutra z mężem;) także regeneruję się dzisiaj cały dzień i jutro dzialam;)
Karma-ja testuję 10dpo -
a może by, wino można pić tak na prawdę do 10 dpo, tak sądzę dziecko dopiero po zagniezdzeniu zaczyna czerpać z Ciebie zapasy. natura jest mądra, w końcu wiele kobiet nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest w ciazy na samym początku jej trwania. swoją drogą, takim to dobrze;)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Agniechaaaa wrote:Po dostinexie byłam bardzo senna ale dało sie wytrzymać. Po norprolac nie mam żadnych objawów bo jest on podobno bardzo delikatnym lekiem
Hej Agniechaaaa.
Fakt,Ja przez dłuższy czas byłam senna,ale to było gdzieś parę miesięcy temu.Nie wpadłam na to, że to wina Dostinexu. Męczyłam moją GP, żeby mnie przebadała,no ale wszystko było ok ,więc poleciła B complex na 3 m-ce i naprawdę po problemie.Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
A może by... wrote:Ja to szczerze nie wiem czy tak czekam na to testowanie. Mam wrażenie, że już 6-7 dnia będę czuć czy się udało czy nie.. i bardzo boję się tego rozczarowania. Teraz właśnie jest ten czas nadziei i kiedy wydaje nam się, że wszystko jest możliwe i coś jest w naszych... "rękach" później mnie dobija fakt, że już mogę tylko czekać.. Koszmarne jest to czekanie i to, że nie mam na nic wpływu.
Z innej strony temat. Kiedy przestajecie pić wino? Chodzi mi o dzień cyklu? Od razu po owu?
Ja mam to samo..,wolę działać niż czekać :)to czekanie mnie dobija wręcz i ciągle myślę czy się udało czy nie..masakra
W poprzednim cyklu miałam wszystkie urojone objawy..ból piersi,mdłości przy myciu zębów..a @ 2 dni wcześniej sobie przyszła..no kuzwa mać
Co do winka..hmm ja jeszcze w owulkę się skuszę i może dzień po,na wypadek jakby się spózniła -
suri2016 wrote:Arleta, ja póki co przewiduję owu na środę lub czwartek, ale tak na prawdę dowiem się wszystkiego na wtorkowym monitoringu;)
-
Kurczę a Ja martwię się czy ta owulacja się pojawi. Może te ziółka O.Sroki coś tam kombinują:)To mój 1 cs z tym ziołami. Pisałam wcześniej ,ze temperatury są niższe niż w poprzednich cyklach. Nawet początek cyklu miał wyższe temperatury.
Czy miałyście podobnie, pijąc te właśnie ziółka na owulacje?Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
nick nieaktualnyWitam w poniedziałek rano po wieczornych i rannych szaleństwach :p nie chce narzekać ale kurczę umieram ze zmęczenia chętniej bym wróciła jak mój m do łóżka i spała dalej (On ma wolne na czas starań i siedzi w domu) a ja muszę lecieć do pracy ;( tylko z niej wrócę to lecę do łóżka spac ;p
-
Też mam plan wrócić do łóżka po pracy. Będę myśleć o tej chwili przez cały dzień.
Na moim wykresie dziwne rzeczy dzieją się z temperaturą, owulacja nie wykryta przez program, jedynie poprzez testy. Codziennie niższa temperatura. Nie wiem, co się dzieje, pewnie kolejny stracony cykl... Smuteczek -
No i się chyba nazbyt pospieszyłam... Spadła mi temperatura...
Mam już dosyć...Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo