Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniecha, dobrze, że wyszliście z tego cali i zdrowi. Auto to tylko przedmiot i dobrze, że ono przyjęło na siebie siłę zderzenia.
Ja dziś strasznie nie mam na nic sił a jeszcze bardzo dużo do zrobienia. Muszę przygotować egzaminy dla studentów poprowadzić zajęcia a wrócę dopiero koło 21 Nie mam jakoś na to sił. Brak chociażby jednego dnia wolnego wykańcza człowieka. -
Dziewczyny oczekiwanie na owulację jest najgorsze...a ja jeszcze się zastanawiam z którego jajnika będzie w tym miesiącu. Niestety w tym cyklu jak się okazało była z jajnika z jajowodem, więc jest duża szansa, że listopadowy cykl mogę spisać na straty, bo owu będzie z jajnika bez jajowodu:(3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Dziewczyny oczekiwanie na owulację jest najgorsze...a ja jeszcze się zastanawiam z którego jajnika będzie w tym miesiącu. Niestety w tym cyklu jak się okazało była z jajnika z jajowodem, więc jest duża szansa, że listopadowy cykl mogę spisać na straty, bo owu będzie z jajnika bez jajowodu:(
Ja chyba bardziej nie lubię oczekiwania na testowanie/@. Na samym początku jeszcze jakoś funkcjonuję, ale im bliżej do testowania tym mniej się mogę na czymkolwiek skoncentrować. To jest okropne . -
A może by... wrote:Ja chyba bardziej nie lubię oczekiwania na testowanie/@. Na samym początku jeszcze jakoś funkcjonuję, ale im bliżej do testowania tym mniej się mogę na czymkolwiek skoncentrować. To jest okropne .
To też prawda... Ja to mam wrażenie, że moje życie dzieli się teraz na etapy, pierwszy to miesiączka i zrezygnowanie, że się nie udało, drugi to oczekiwanie na owulację i co za tym idzie motywacja do działania, ale i strach, że nie pójdzie z tego jajnika co trzeba, a potem kolejny i ostatni etap- oczekiwanie na testowanie... i tak w kółko..męczące to jest i fajnie by było sobie odpuścić, ale niestety nie jest to takie proste jak wszyscy dookoła myślą...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A ja juz bliżej niż dalej w środę monitoring zobaczymy co i jak tam urosło oby było chociaż 1piekne jajco i to moje wymarzone 8mm endo
Zazdroszczę, że u Ciebie owu już za rogiem:) Na pewno będzie wszystko pięknie:) wino i migdały zrobią swoje!3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Haha:) ważne, że chociaż czerwone! ja nie przepadam za czerwonym, ale może w ramach wspomagania płodności się przekonam:)
Kochana ja nie cierpiałam czerwonego wytrawnego ale dla przyszłego potomka zrobię dosłownie wszystko, wiec i pije nawet sie juz przyzwyczaiłam. Za migdałami tez nie przepadałam a teraz jem na potęgę oby w końcu sie udało. -
Ja dokładnie 6 lat temu dostałam @ - tak jak dziś i właśnie w tamtym cyklu udało się Córka ma 5 lat.
Mam nadzieję, że to dobry znak
Termin miałabym taki samWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 15:47
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Agniechaaaa wrote:A ja juz bliżej niż dalej w środę monitoring zobaczymy co i jak tam urosło oby było chociaż 1piekne jajco i to moje wymarzone 8mm endo
Agniechaaa, jakkolwiek to zabrzmi kibucuję Twoim jajcom I endo oczywiście!
Cieszę się, że z Wami wszystko ok. Auto rzecz nabyta. -
Moze właśnie z tych nerwów postanowi urosnąć piękne i zdrowe żeby zrobić ci niespodziankę A mówicie ze czerwone wytrawne pomaga na jajeczko?? Znów jestem niewyedukowana:))Agniechaaaa wrote:Wczoraj po wypadku z nerwów wypiłam całą butle wiec musi rosnąć hihi
-
labamba wrote:Witam się i ja! Będę testować 8.12.... niestety w listopadzie @przyszła o czasie....nasz 3cs.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Kochana ja nie cierpiałam czerwonego wytrawnego ale dla przyszłego potomka zrobię dosłownie wszystko, wiec i pije nawet sie juz przyzwyczaiłam. Za migdałami tez nie przepadałam a teraz jem na potęgę oby w końcu sie udało.
Na pewno się uda, w końcu musi:) Akurat miałybyśmy mikołajkowe prezenty:) Ja dziś byłam jeszcze na badaniu lh, fsh i testosteronu, gin kazał zrobić na wszelki wypadek. W czwartek mam jeszcze usg żeby sprawdzić czy polip, którego wykryto u mnie chwilę przed ciążą pozamaciczną się złuszczył, jeśli nie to najprawdopodobniej w tym cyklu będę jeszcze miała histeroskopię. Zastanawiam się jeszcze czy nie zrobić HSG żeby sprawdzić drożność tego pozostałego jajowodu, jak myślicie?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny