Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie Staraczki :*
Miałam testować na dniach, jednakże franca @ przyszła i witam się w 2 cs. Kolejna @ ma być 9.12, więc piszę się na testowanie najwcześniej 10.12 o ile mnie @ nie zaskoczy tak jak w tym cyklu. Bardzo chciałam być w ciązy i chyba wmówiłam sobie wszystkie możliwe objawy. Ja wiem że to dopiero początek starań, ale jest mi zwyczajnie przykro. W końcu człowiek nie decyduje się akurat w danym momencie na dzieciątko by się starać nie wiadomo ile.
Trzymam kciuki za mikołajkowo-świąteczne prezenty w postaci II kreseczekKaan -
Cześć Kaan,
Dopiero 2 cs, nie przejmuj się. Ja do tej pory też wmawiałam sobie co miesiąc wszelkie możliwe objawy ciążowe i byłam niemal pewna, że jestem w ciąży, ale niestety.. dopiero jak we wrześniu odpuściłam i w ogóle nie miałam żadnych ciążowych dolegliwości to okazało się, że w ciąży jestem, niestety niefortunnej. Głowa do góry, będzie dobrze:)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Żebym cholera ja jeszcze umiała odpuścić i przestać o tym myśleć... Ja właśnie wiem, że takie nakręcanie się przynosi odwrotny skutek, ale nie umiem tego myślenia wyprzeć, nie potrafię wrzucić na luz czy odpuścić. Nie kiedy mi zależy. I tak mam we wszystkim, nie tylko z ciążą, co doprowadza mnie do szału. Dlatego się tutaj ujawniłam, bo wiem, że nikt mnie lepiej nie zrozumie jak Wy, które przeżywacie to samo.Kaan
-
Biorąc pod uwagę ilości wypitego wina w cyklu to mnie zdecydowanie też konkretnie będzie rosło endo. Jednak w związku z piciem wina jak traktujecie dziewczyny na następny dzień temperatury? Ja zawsze miałam dość niską temperaturę przed owu (ok 36,3) a teraz znacznie wyżej 36,7. Tylko tak się zastanawiam czy to nie jest też związane właśnie tym piciem wina
-
Uparciuszek wrote:A jak wasi mężowie ? Jest tu któraś z mężem o małej rychliwowsci plemników ? Zastanawiam się jakie mam szansę , rucliwosc 23 ,
u nas ruchliwość 25%, jednak zdecydowanie nadrabiamy ich ilością, więc lekarz powiedział żeby się nie przejmować, że jest dobrze. w ml jest ponad 50 mln, a u Was jak?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Uparciuszek to są dobre wyniki. Mój ma morfologię 5. Mimo wszystko pomyśl, że Twój ma lepsze wyniki niż mężczyzna, który ma plemniki z dobrą ruchliwością, morfologią 5, ale ma ich tylko 15 mln w ml (co jest już prawidłowym wynikiem). Jeśli to przeliczysz, to wyjdzie na to, że to i tak Twój ma większe szanse:) W ciąży byłam i to w 3 cyklu starań. Był to pierwszy cykl kiedy chodziłam do gin na monitoring, wcześniej próbowałam sama określić termin owulacji.
Także myślę, że nie masz się czym na prawdę przejmowaćUparciuszek lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Hej dziewuszki:) Cześć Aguś
Tak jak zapowiadałam w poprzednim wątku - proszę wpisać mnie na 3go grudnia na wielkie testowanie, to dzień spodziewanej @.
Oby nam wszystkim świąteczny miesiąc przyniósł szczęście.
Moje podsumowanie
cykl starań: 3
Staramy się o 1 dziecko, nie korzystamy z pomocy lekarza.
1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
Cześć,
Przenoszę się do Was z listopadowego wątku, proszę mnie wpisać na 10.12.
Ja tez zrobię krótkie podsumowanie:
wiek 32lata
dzieci-brak
tabletki anty: odstawione styczeń 2016
starania od:maj 2016
starania z OF 3 cykl rozpoczęty
35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
Ewcia88 wrote:Hej dziewuszki:) Cześć Aguś
Tak jak zapowiadałam w poprzednim wątku - proszę wpisać mnie na 3go grudnia na wielkie testowanie, to dzień spodziewanej @.
Oby nam wszystkim świąteczny miesiąc przyniósł szczęście.
Moje podsumowanie
cykl starań: 3
Staramy się o 1 dziecko, nie korzystamy z pomocy lekarza.
Cześć Ewcia, trzymam kciuki żeby ten cykl był dla Ciebie szczęśliwy:) Listopad obfituje w zielone plusiki, może i grudzień przyniesie piękne prezenty świąteczne:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 09:53
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Witam wszystkie Panie.
Aga przepisz mnie na 24.12, niestety cykl bezowulacyjny wtorkowa wizyta nie pozostawiła złudzeń, lekarz powiedział że na 99 % nic z tego cyklu nie będzie.
Myślałam że się załamie. Człowiek się stara, ma nadzieje że wszystko będzie ok, a tu i tak d**a. Trudno trzeba wziąć się w garść i w grudniu będziemy się starać. -
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Cześć Ewcia, trzymam kciuki żeby ten cykl był dla Ciebie szczęśliwy:) Listopad obfituje w zielone plusiki, może i grudzień przyniesie piękne prezenty świąteczne:)
Oby było by cudnie
Wielkie odliczanie po jutrze monitoring i okaZe sie czy endo ma moje wymarzone 8mm