Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Która pierwsza testuje ?
Ja od 2 tyg nie palę i na razie w głowie sobie powtarzam "nie zapalę, nie zapalę.."
Jedyna dla mnie motywacja to starania.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyKlara, poczekaj jeszcze trochę i powtórz test. Kurczę, ta niecierpliwość jest najgorsza;) ja mam 3 dni do testowania i świruję okrutnie. Jak sobie nie znajdę zajęcia, to wywiozą mnie niedługo na wiadomo jaki oddział. Do tego nigdy przed okresem nie bolą mnie piersi, nie bolą też teraz (nie są też nabrzmiałe), w związku z czym wkręciłam sobie, że mój progesteron jest za niski (choć w badaniach wychodził ok, ale przecież nie badam go co miesiąc, ech). W tym stanie rzeczy zasadniczo wróżyłabym sobie znów rychłą @, ale...
Kobietki, MYŚLI SIĘ MATERIALIZUJĄ, tak więc wszystkie teraz myślimy o prezencie mikołajkowym/świątecznym dla najbliższych, tj. pozytywnym teściku, pięknie zapakowanym, z wstążeczką. Widzicie go? już niedługo!Klara Wysocka, A może by..., Kaan, Ewcia88, Oluchna lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Się dziewczynki nakręciłyście :p teraz to już do weekendu będzie się działo
Ojjj ja to jestem nakręcona tymi moimi cycuszkami jak resorak na wyścigi ! Już Wam współczuję, że będziecie musiały mnie znosić. Ja dziś czuję, że fiksuję a co będzie jutro jak jeszcze będzie silniej boleć. Natomiast jak przestanie to obawiam się, że już mnie nie pozbiera nikt -
Magoffi wrote:Klara, poczekaj jeszcze trochę i powtórz test. Kurczę, ta niecierpliwość jest najgorsza;) ja mam 3 dni do testowania i świruję okrutnie. Jak sobie nie znajdę zajęcia, to wywiozą mnie niedługo na wiadomo jaki oddział. Do tego nigdy przed okresem nie bolą mnie piersi, nie bolą też teraz (nie są też nabrzmiałe), w związku z czym wkręciłam sobie, że mój progesteron jest za niski (choć w badaniach wychodził ok, ale przecież nie badam go co miesiąc, ech). W tym stanie rzeczy zasadniczo wróżyłabym sobie znów rychłą @, ale...
Kobietki, MYŚLI SIĘ MATERIALIZUJĄ, tak więc wszystkie teraz myślimy o prezencie mikołajkowym/świątecznym dla najbliższych, tj. pozytywnym teściku, pięknie zapakowanym, z wstążeczką. Widzicie go? już niedługo!
Zazdroszczę testowania za 3 dni. Na mnie 5 dni męki czeka. Przecież ja umrę przez ten czas, a w pracy stwierdzą, że psychicznie niezrównoważona.. chodzi i się smyra po piersiach, w toalecie przesiaduje.. Ach too.. nie mówiąc o tym, że ciągle czytam forum z nadzieją, że któraś poinformuje, że już 2 kreski sąEwcia88, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Magoffi, powinnaś być motywatorem dla wielu ludzi
Powtórzę test za dwa dni. Normalnie bym się powstrzymała, ale te wysokie temperatury robią mi sieczkę z mózgu.
Niestety wszystkie odczucia mam jak na @ więc próbuje te myśli dogonić.Magoffi lubi tę wiadomość
IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
Magoffi wrote:Klara, poczekaj jeszcze trochę i powtórz test. Kurczę, ta niecierpliwość jest najgorsza;) ja mam 3 dni do testowania i świruję okrutnie. Jak sobie nie znajdę zajęcia, to wywiozą mnie niedługo na wiadomo jaki oddział. Do tego nigdy przed okresem nie bolą mnie piersi, nie bolą też teraz (nie są też nabrzmiałe), w związku z czym wkręciłam sobie, że mój progesteron jest za niski (choć w badaniach wychodził ok, ale przecież nie badam go co miesiąc, ech). W tym stanie rzeczy zasadniczo wróżyłabym sobie znów rychłą @, ale...
Kobietki, MYŚLI SIĘ MATERIALIZUJĄ, tak więc wszystkie teraz myślimy o prezencie mikołajkowym/świątecznym dla najbliższych, tj. pozytywnym teściku, pięknie zapakowanym, z wstążeczką. Widzicie go? już niedługo!
Oj Magoffi! Oby ta nasza wyobraźnia się stała rzeczywistością. Byłoby pięknie mieć taką wigilijną ciążę a i w pracy łatwiej będzie ukryć bo powiemy, że większy brzuszek to nam został po świętach -
nick nieaktualnyJa juz widzę ten prezencik ale oprócz testu bedą tam jeszcze malutkie buciki ! I taki piękny prezent przekaże M a w wogole juz mam nadzieje ze rodzica w prezencie dam 1zdj usg eh ale sie rozmarzyłam ;p
Magoffi, Oluchna, bertha lubią tę wiadomość
-
Intensywnie myślę o paczuszce z testem w środku:D Magoffi dziękuję:*
Ja jestem jakieś 3 czy 4 dni po owu (tak myślę choć of nie wyznaczyła mi owu jeszcze)i już świruje. Do 10.12 jeszcze tyyyyyle czasuKlara Wysocka, Magoffi lubią tę wiadomość
Kaan -
Agniechaaaa wrote:Ja juz widzę ten prezencik ale oprócz testu bedą tam jeszcze malutkie buciki ! I taki piękny prezent przekaże M a w wogole juz mam nadzieje ze rodzica w prezencie dam 1zdj usg eh ale sie rozmarzyłam ;p
Takie buciki to też bym położyła! Ojjj! Byłoby uroczo! Przesłodkie są takie maleńkie buciki! Ja nawet wyobrażam sobie ten pokoik dla dzidziusia i białe łóżeczko! Ja zasadniczo to mam wszystko zaplanowane Tylko bąbla brak -
Flowwer wrote:Która pierwsza testuje ?
Ja od 2 tyg nie palę i na razie w głowie sobie powtarzam "nie zapalę, nie zapalę.."
Jedyna dla mnie motywacja to starania.
Flowwer jestem z Tobą! Ja rzuciłam po pierwszym nieudanym cs. Wcześniej myślałam sobie, że pewnie zajdę ot tak w ciążę (na 99% w pierwszym cs) i jak tylko to potwierdzę, to nie zapalę już ani jednego papierosa. Kiedy jednak otrzymałam kubeł zimniej wody na głowę w postaci @ to stwierdziłam, że nie wezmę już fajki do ust, że eliminuję wszystkie czynniki utrudniające w jakiś sposób zajście w ciążę. Co więcej, po ciąży pozamacicznej nieustannie czytałam artykuły o powodach tejże ciąży i niestety w większości z nich papierosy były wymienione jako jeden z głównych czynników zagnieżdżenia się jajka w nie tym co trzeba miejscu.
Także zbieraj siły i się nie poddawaj:) ja aktualnie nie palę już prawie 4 miesiącebertha lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnyA może by... trzymam kciuki tak mocno zaciśnięte, że aż bolą!!! Dni do testowania wspólnymi siłami jakoś zniesiemy, choć doskonale wiem, jakie to jest ciężkie:)
Klara, odczucia odłoż na bok:) wiele z nich jest tylko wytworem naszej psychiki i strachu o to, że znów się nie uda.Ja ilekroć pomyślę o @ to od razu czuje jej zwiastuny, mimo że chwilę wcześniej nie czułam nic. Test koniecznie powtórz Kochana, bo moim zdaniem zrobiłaś ciut za szybko, mógł więc wyjść fałszywie negatywny. Czekaj razem ze mną, ja testuję przed Tobą według rozpiski
Klara Wysocka, A może by... lubią tę wiadomość