Test ciążowy przed @
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam , dziś powinna przyjść @ oczywiście nie mogłam wytrzymać i wczoraj zrobił test ciążowy - negatywny. Czy ten test daje już jednoznaczny wyniki , i czekać cierpliwie na @.
Dodam że w tym cyklu czuje się bardzo dziwnie , raz że zawsze ten dzień przed @ miałam delikatne plamienie - brązowe teraz go nie mam , a dwa że boli mnie podbrzusze na dole , takie uczucie pełności ( ból rozpierający) i przed @ bolały mnie piersi - teraz nic.
Ból lewego jajnika jest dość uciążliwy, ból jest stały ale nie jakiś mega mocny.
W tym cyklu był stosunek w dni płodne, z finałem w środku.
Dodam że cztery dni po tym stosunkowo pojawił się śluz taki gęsty zabarwiony delikatnie na różowo i to tyle.
Proszę o radę ❤️❤️❤️ -
Avonid wrote:Poczekaj dwa dni jak @ nie przyjdzie zrób następny test 😊 ew. Możesz iść na betę wtedy dostaniesz jednoznaczną odpowiedź tego samego dnia 😁
Właśnie teraz w ciągu trzech dni nie mam możliwości iść zrobić tej bety 😭😭 no ale poczekam jeszcze i zrobię kolejny test -
Wiki_26 wrote:Najgorszy w tym wszystkim jest mój brzuch ( podbrzusze ) no tak mnie wysadziło że masakra sukienka która wyglądała na mnie idealnie teraz wygląda jak jakiś nadmuchany worek 😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2023, 09:47
-
Wiki_26 wrote:Witam , dziś powinna przyjść @ oczywiście nie mogłam wytrzymać i wczoraj zrobił test ciążowy - negatywny. Czy ten test daje już jednoznaczny wyniki , i czekać cierpliwie na @.
Dodam że w tym cyklu czuje się bardzo dziwnie , raz że zawsze ten dzień przed @ miałam delikatne plamienie - brązowe teraz go nie mam , a dwa że boli mnie podbrzusze na dole , takie uczucie pełności ( ból rozpierający) i przed @ bolały mnie piersi - teraz nic.
Ból lewego jajnika jest dość uciążliwy, ból jest stały ale nie jakiś mega mocny.
W tym cyklu był stosunek w dni płodne, z finałem w środku.
Dodam że cztery dni po tym stosunkowo pojawił się śluz taki gęsty zabarwiony delikatnie na różowo i to tyle.
Proszę o radę ❤️❤️❤️
Żeby nie beta to bym o ciąży nie wiedziała 😁
Także zatestuj jeszcze raz jeśli okresu dalej nie będzie ❤️
A co do brzucha to ja jestem tak wzdęta od piątku że w sklepie i w banku wołali mnie bez kolejki 😂 a teraz przez weekend jeszcze męczę się z bolesnymi piersiami a właściwie sutkami, śpię tylko na brzuchu a teraz jest to niemożliwe. No i zła jestem bo weekend taki piękny,słoneczko,ciepło a ja spędziłam go śpiąc i wstaje tylko do lodówki po jedzenie i później znowu spanko. Wczoraj zasnęłam na balkonie na leżaku 😂Do okresu mam jeszcze 5 dni a ja się czuję jakbym już miała 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2023, 10:03
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Evvee27 wrote:A jak się czujesz ?
Ogólnie jak na mojw objawy przed okresem jest inaczej na @ mam takie objawy i to zawsze odkąd pamiętam
- ból piersi - teraz brak
- suchość - teraz mokro
- oaza spokoju - teraz nerwy o byle co , no chłop mnie tak wkurza że szok 😂 a za chwilę przechodzi i już jest najlepszy na świecie.
- ból jajników ale tylko w dniu @ - teraz tylko jeden boli lewy i jest to ból ciągły a boli już ze trzy dni
- śluz też mnie zdziwił bo bardzo długo utrzymał sie biały( takie perłowy ) i był ciągnący , teraz jest biały ale taki krem
- do tego doszedł ból podbrzusza na środku na dole
- uczucie pełności co już wspomniał no Bałon ze jak cholera ... -
Wiki_26 wrote:Ogólnie jak na mojw objawy przed okresem jest inaczej na @ mam takie objawy i to zawsze odkąd pamiętam
- ból piersi - teraz brak
- suchość - teraz mokro
- oaza spokoju - teraz nerwy o byle co , no chłop mnie tak wkurza że szok 😂 a za chwilę przechodzi i już jest najlepszy na świecie.
- ból jajników ale tylko w dniu @ - teraz tylko jeden boli lewy i jest to ból ciągły a boli już ze trzy dni
- śluz też mnie zdziwił bo bardzo długo utrzymał sie biały( takie perłowy ) i był ciągnący , teraz jest biały ale taki krem
- do tego doszedł ból podbrzusza na środku na dole
- uczucie pełności co już wspomniał no Bałon ze jak cholera ... -
Wiki_26 wrote:Ten wzdęty brzuch jest najlepszy 😂 sama z siebie się śmieje, że jeszcze tak to nie było.
Najlepsze jest to że w ostatnim czasie trochę schudłam , i chłop stwierdził że chyba poprzednia waga mi wróciła w ciągu dwóch dni 😂😂😂 -
Wiki_26 wrote:Ten wzdęty brzuch jest najlepszy 😂 sama z siebie się śmieje, że jeszcze tak to nie było.
Najlepsze jest to że w ostatnim czasie trochę schudłam , i chłop stwierdził że chyba poprzednia waga mi wróciła w ciągu dwóch dni 😂😂😂Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Wiki_26 wrote:O ten " wielki " brzuch był dobrym znakiem ❤️
Teraz sobie zaczął boleć jajnik , ale to tak czuję że go mam 😂 inaczej nie idzie tego określić 🤗Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ha ha aż strach pomyśleć jak będę wyglądać serio w 9 miesiącu 😂 skoro przy wzdętym brzuchu już wyglądam jakbym miała porodówkę odwiedzić 😂 dobrze że mam windę bo na 11 piętro ciężko byłoby się inaczej zatoczyć 🙈
-
Agata98 wrote:Ha ha aż strach pomyśleć jak będę wyglądać serio w 9 miesiącu 😂 skoro przy wzdętym brzuchu już wyglądam jakbym miała porodówkę odwiedzić 😂 dobrze że mam windę bo na 11 piętro ciężko byłoby się inaczej zatoczyć 🙈
No to faktycznie dobrze że masz windę 😂😂